- Konu Sahibi hayatbosss
-
cevap verdim görmediniz sanırım tamam karar verdim adamı arayacağım zaten olayı annemin evindeyken öğrenmiştim git dedim eşime kovdum gitmedi hayır dedi merak edenler için yazdım
anaaaaaaaaaaaaaaaaa nutkum tutuldu olamaz yaaaa ay resmen sok oldum ay bu insanlar delirdimi :18::18::18::18::18::18::18:
Delirdiler mi bilemem ama bu işten zevk aldıkları ortada... Ya birde ben açıkcası inanamıyorum böyle durumlarda... Buranın eski üyesi olup sıkıntısını paylaşması normal geliyor ama hiç bu sayfayı bilmezken yaşadığı sıkıntıya derman ararken görüp üye olan üyeler hakikaten takdire şayan benim gözümde... O kadar derdin sıkıntının kötü düşüncenin arasında bir siteyi keşfedip medet umabiliyorlar... Benim şahsen öyle bir durumda aklıma en son gelecek(bu siteden daha önce hiç haberdar olmadan) internetten medet ummak olur...
Bu yoruma istinaden yazdıklarımı tekrarlama gereği duyuyorum!cevap verdim görmediniz sanırım tamam karar verdim adamı arayacağım zaten olayı annemin evindeyken öğrenmiştim git dedim eşime kovdum gitmedi hayır dedi merak edenler için yazdım
Bu söylenenlere katılmakla birlikte, bir an önce aklınızı başınıza toplayıp karar vermeniz lazım.
O kadını muhattap almanız hata, zaten elinizde deliller var.
Boşanmaksa boşanmak, eşinizi ondan uzaklaştırmaksa o.. Her ne yapmak istiyorsanız onu oturdun kafanızda.
Burada kimse size boşan ya da boşanma diyemez (hakları yok).
Hayat sizin hayatınız, söz konusu olan da bu! Ona göre iyi düşün...
İşin ucunda senin evladının geleceği yatıyor... Unutma.
Sen kadını ve kocanı rezil edeceksin de eline ne geçecek?
Onlar zaten yapacaklarını yapmış (bende inanmıyorum elinin eline değmediğine) söylenecek yalanları söylemişler.
Hesaplarını Allah'a versinler, günahlarının cezalarını çekerler inşallah...
Fakat ben olsam şunu düşünürüm: yarın çocuğum dünyaya gelecek, ondan sonra bunlar ortalığa saçılır çocuğumun kulağına giderse, nasıl etkilenir bundan??
Sadece bu gün ne yapacağınızı değil, yarın ne olabileceğini de hesaba katın!
Bu yenilir yutulur hafif bir mesela değil, ortada bir ensest, ahlaka mantığa sığmaz bir ilişkiden bahsediliyor!
arkadaşım ben zaten başka bi nickle siteye üyeyim fakat orada biraz deşifre olduğum için başka nickle bu konuyu açtım düzgün bi şekilde sorsanız zaten söylerim
Yani böylelerine ne denilebilir ki...
Fake değil abdest almaya gittim demiş konu sahibi ama... :44:
Bu kadarda soğuk kanlılıkla karşılanıcak bir konu değil halbu ki..
Demekki her insan farklı tepki veriyor... %1'lik bir orana giriyor ama, demek bize denk geldi...
Kim bilir...
arkadaşım ben zaten başka bi nickle siteye üyeyim fakat orada biraz deşifre olduğum için başka nickle bu konuyu açtım düzgün bi şekilde sorsanız zaten söylerim
Böyle bir şey yaşamamış olmasını umut ediyorum... Gerçi konu sahibi çokta soğuk kanlı görünüyor beni bir nebze umutlandırıyor bu durum ama bilemiyorum genede...
utandıkları için değil utanmayı bilen böyle bir ahlaksızlığı aklından geçirmez rezil insanlar bunlar korkularından can tatlı tabiii
yanlış anlama ama eğer inançlarına bağlıysan hamile olduğunda oruç tutamazsın karnındaki çocuğa eziyet ettiğini bilirsin
doktora gittiysen doktorunda oruç tutucan diye seni tefe koyar
hem hamile hem oruçlu bide çocuğumu düşünüyorum diyosun kusura bakmayın ama yazarken 2 dk düşünüp öyle yazın doğru olduğu anlaşşılsın
Bende bunu anlamıyorum, deşifre olsanız ne olacak?
kızlar konuya nerden başlamalıyım bilmiyorum;
biz eşimle birbirimizi severek ve aşık olarak evlendik yada ben öyle biliyormuşum ;(
yaklaşık 1,5 yıllık evliyiz ve 4aylık hamileyim.
çok istediğimiz halde 1sene sonra oldu.
ve çok kolay da kavuşmadık birbirimize.. yani sıkıntılar atlatarak evlendik..
neyse sadete geleyim
bundan 2hafta önce eşimin telinde mesaj yakaladım ve ne yapacağımı bilemedim anneme misafirliğe gelmiştik
eşimin telini elime aldım birde ne göreyim bi bayana mesajlar atmış ama telinde erkek ismiyle kayıtlı hemen kalem kağıt aldım elime teli yazdım ama numara tanıdık geliyordu
o sırada eşim lavabodan çıktı ama hiç birşey yok gibi davranıyor
telini eline aldı oyun oynuyor neyse bende tel numarasını telimden çevirdim dedim ya tanıdık geldi birde ne göreyim eşimin akrabalarından birinin eşi :'(((
neye uğradığımı şaşırdım
gözlerim karardı çok fena oldum eşime sordum dedim ki telinde bayan birinin teli var mı benim bildiklerim hariç yani eş dost annesi felan hariç.
tabi ki yok dedi
sonra erkek isminde olup da bayan var mı dedim yine yok dedi :'(
sonra bana yemin et et o zaman yoksa sana başka türlü göstericem dedim yemin etti o sırada elinde oyun oynuyor sanıyordum ya numarayı siliyormuş telden
neyse yemin etti sonra ben telimle o numarayı çevirdim ve bak bakalım kimmiş dedim çok kötü oldu rengi kızardı bozardı ne yapacağını bilmez bi hale girdi bu arada biz odamdayız içerde annem ve babam var
bu sefer inkar etti tekrar bende telini elime ladım ve gösterdim çok şaşırdı çünkü teli bozulduğundan benim telimi kullanıyordu ve telde kimsenin bilmediği bi özellik vardı numarayı rehberden silmiş zaten attığı mesajlarıda silmişti ama ben mesajların iletim raporlarından hepsini okumuştum telin bilinmedil bi özelliği işte raporun içinde mesaj da var ama belli bi yere kadar
eve geldikten sonra ben kadını eşim wc deyken aramıştım eşimin telinden açmaıştı daha sonra eşim mesaj atmış 2-3 kez evdeyim arama - arayamam evdeyim gibi..
o mesajlarda duruyordu tabi ki gösterdim hatta bunun öncesinde kurana el bile bastırdım ve ne yazıık ki yalan yere el bastı :'(
ki karşı tarafta bizde bi o kadar dinimize bağlı insanlarız biri söylese inanmazdım böyle birşey olduğuna
ve eşimi konuşturmaya başladığımda başımdan kaynar sular kökülmüşe döndüm 7senedir görüşüyorlarmış yani hep varmış biz sevgiliykende =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?