• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

İftarıma kalmış yarım saat Ya Rabbim sen dilime mukayet ol..
O yaratıklara (insan demek insanlara hakaret) ne diyeceğimi bilemiyorum inanın,her laf hafif kalıyor..
Burda böyle şeyler okudukça herşey için 100 kez daha düşünüyorum..
Hamilesiniz sizin stres yaşamamanız lazım ama bu da pek mümkün görünmüyor..Yinede olabildiğince dikkatli olun lütfen..
Boşanın delilleri gidin hem kocasına hemde avukata sunun..
Çalışıyor musnuz bilmiyorum ama maddidesteğiniz yoksa bile aileniz arkanızda olur.
7 yıldır aptal yerine konmuşsunuz resmen..Bence bu kadarı yeter..

yani gercekten insan kendini zor frenliyor bu konu karsısında. senn hayatını mahvetmye ,daha dogmamıs bebegn canını tehlikeye atmaya ne hakkı var ?? insan mı bu adam. birde hiç utanması olmadan karsına gecip anlatmış olanı biteni 7 sene koskoca 7 sene.ben olsam benden önce yada sonra yaşı 14 yada 24 ken hiç farketmez evli bir kadınla fingirdeyn eline degsin yda degmesn isterse 5 cocugum olsun hiçbir adamla aynı catı altında duramam.seytan görsün yüzünü der millete rezil eder giderim. k.bakma canm tutamadım kendimi ama gercek bu

İftarıma kalmış yarım saat Ya Rabbim sen dilime mukayet ol..
O yaratıklara (insan demek insanlara hakaret) ne diyeceğimi bilemiyorum inanın,her laf hafif kalıyor..
Burda böyle şeyler okudukça herşey için 100 kez daha düşünüyorum..
Hamilesiniz sizin stres yaşamamanız lazım ama bu da pek mümkün görünmüyor..Yinede olabildiğince dikkatli olun lütfen..
Boşanın delilleri gidin hem kocasına hemde avukata sunun..
Çalışıyor musnuz bilmiyorum ama maddidesteğiniz yoksa bile aileniz arkanızda olur.
7 yıldır aptal yerine konmuşsunuz resmen..Bence bu kadarı yeter..

evet isterse mesaj dökümanını da cıkartabilir .

konu sahibi arkadaş acaba kadının kocasını aradımı
acaba adam ne dedi

çok acayip bir konu 1 çocuklu evli kadın akrabası olan 14 yaşındaki çocukla hem ensest hemde sübyancı olarak bir ilişki yaşıyor
böylece 7 sene geçiyor bunlar sadece telde konuşuyorlar o arada adam aşk evliliği yapıyor karısı 4 aylık hamile herşeyi öğreniyor ne yapacağını bilemiyor
canım benim burda en büyük adilik benim fikrimce kadında çünkü ilişki başladığında çocuk 14 yaşındaymış
ben senin yerinde olsam önce anneme babama sonra kayınvalidemlere olayı anlatırdım sonra kadının eşine herşeyi anlatırdım
bu kadın başka akraba adamlarlada ilişkiler yaşıyor olabilir yazık adamcağıza daha fazla kandırılmasın sonuçta bilipte söylemezseniz sizde diğer tarafta bu günaha ortak olmuş olursunuz gerçi siz dindar birisiniz benden daha iyi bilirsiniz
ama yapman gereken en önemli şey eşinden ayrılmak ve gerçekten dindar olan yani bak öyle lafda görüntüde dindar demiyorum gerçekten ALLAH yolunda olan bir eş bulup evlenmek
kadın ve eşinde ne halleri varsa görsünler boşa dememişler her koyun bacağından asılır diye

Yani siz şimdi adi adama saldırıp ağız burun girişmediniz evi başına yıkmadınız ailesini arayıp rezil rüsva etmedini mi???
O... kadının kocası hala sizin gibi saf saf 4. çocuğu sandığı kimden olduğu belli olmayan çocuğunun doğmasını mı bekliyo???
O o... kadının ailesini arayıp sövmediniz mi???
Sizi saf yerine koyup o.. sevgilisiyle eğlenen ş.... p.... hala yanınızda mı???
SİZİ ALTTAN ALTTAN TEHTİT BİLE EDİYOLAR HUUUUUUUUUUUUUUUUUUU FARKINDAMISINIZ???????????
Ş.... KOCAN SÖYLERSEN ÖLDÜRÜR BİZİ DİYO BEEEEEEEEEEEE.HALA O..... SEGİLİSİNİ KORUYO GÖT KORKUSU BU İŞTEE.
SANA KOCASIZ KALIRSIN DİYE RESMEN TEHTİT EDİYOLAR...
ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA SAF MISINIZ?????????
Ya ayrılmayacağınız belli.Bu şeref yoksunlarıda 7 sene 4 çocuğu rağmen devam ettiklerine göre susup evde eşine hizmet eden sizi dikkate bile almıcaklar emin ol...
Ekmeklerine yağ sürmim diye kendi hayatınıda karartma bunu iyi düşün.
Veeeee şunuda söylim size,öz dayımda karısını karısının akrabasıyla aldatıyoo...Ailelerden bir çok kişi bunu bildiği halde ne yengeme nede o... karının ailesine söyleyebiliyo....
Özetle sizden önce bu şerefsizliği öğrenipte size söylemeyen çok olmuştur.Misal Kayınvalidenler...
EN ACISIDA HALA ONLARI SİZİN KORUYOR OLMANIZ :50:
ALLAH SİZİ TEZ ZAMANDA O HERİFTEN KURTARSIN İNŞALLAH...
İlk defa birine boşan dedim çok ügünüm inanın :43: dayımın karısı geldi göümün önüne :43: yaık etmeyin hayatınıza :43:

epeydir kk ya girmiyordum girdiğim girsemde takip ettiğim bir iki topik vardı yıllardır dediğim gibi onlarada epeydir bakmıyordum bu aralar takip eder oldum ama bir kaç gundur şunun farkına vardım hergun farklı nickler içerikleri birbirine tam benzemesede buna benzer konular açıyor hergun 1 veya 2 ve ogun o topic hit oluyor ertesi gun ya kapanıyor ya da 2. gune kalmadan konu sahibi uğramaz olup fosss sönüyor bana bu olanlar düzmece gibi geliyor insanın evde canı sıkılıyor hayatında ekşın mı olsun istiyo artık bilmiyorum derdi nedir milletle yani bizlerle oyun oynuyor kanaatine vardım lütfen oruç tutan arkadaşlar böle 2 3 kendini bilmez insanların oyunlarına alet olupta orucumuzu fesada vermeyelim benim düşüncem budur

artık buluşacak yer aramalarına da gerek yok. sizin evde buluşurlar sen de nobet tutuverirsin.

7yııllll!!!!!Niye ağlayıp zırlıyor!! Sevgilisini kaybedecek diye mi korktu!!!PES!!!!!!!!!!!! Diyecek birşey bulamıyorum!!! Çok merak ettim kocanızın kaç tane çocuğu var(Genel olarak)!!? Eğer dediğiniz gibi inançlıysanız(!) Boşanmanıza eşiniz saygı göstermeli!!Hatta yardımcı olmalı... Kusura bakmasında yatacak yeri yok!! Hele evli kişilerle ilişkisi olanların offf!! Allah onların belasını zaten vermiş anlamıyorlar!!!!! Kusura bakmayın ağır konuşuyorum ama ne söylesek az!!!! En büyük günahlardan...
:47: :47: :47:

Allah düşmanımın bile başına vermesin böyle arsızlığı!!!!Hamilesin bir de! Allah bu mübarek günde sana oynanan oyunları önüne sermiş...

Bu arada merak etme cinselliğin her türlüsünü msnde telde yaşamışlardır... Ki eli eline değmemiş miş..He he öyledir!

Son düzenleme:
-anne olmak kolay değil emek ister,

-baba olmak kolay değil emek ister,

-evlilik kutsaldır emek ister,

-allah korkusu insanın içindedir kimsenin ibadetine bakıp iyi insan denemez.

yaşamadan ki allah kimselerin başına vermesin bu tarz konularda şunu yap bunu yapma demek zor. ama belli ki senin için cinsellik önemli eşin o kadına dokunmamışsa sorun yok eşinin yaşı küçük fakat yaşına güvenme bir de karakter var adamın karakteri yalancı ise bu sefer 40 yaşındada başka türlüsünü görmezsin umarım. ama senin olayın cinsellik aldatma felan değil canım sen şunu düşün bu olay KORKUNÇ BİR AHLAKSIZLIK, ALDATMANIN EN KÖTÜSÜ İNSANLARIN YÜZÜNE BAKIP İŞ ÇEVİRMEKTİR EŞİN KENDİ ANNE BABASINI O KADININ EŞİNİ VE SENİ ALDATMIŞ. yalan yere yemin etmiş yazık sana kendine bu kötülüğü yapma affettim diyorsan unut bunu kendine ve bebeğine zarar verme canım allah seni kourusun sabır ve akıl versin. ayrıca akıl istiyorsan sana şunu söyleyeyim kocasını ara kadının rezilliğini anlat kocanın rezilliğini anlat sonra evinde annenle babanla kapını kapat bu pislikleri dışarda kendi pisliklerinde boğulmaya bırak.

arkadaşlar araya iftara hazırlık ve iftar girdi yazamadım kusura bakmayın
hala inanmayan arkadaşlar var Allah onların başına vermesin diyorum başka ne denir inanmamakta özgürler sonuçta
adamı aradım adam başkasıyla görüşüyordu sanırım eşi konuşuyordu benim numaramı görünce sildi cevapsızlardan

zaten aşim aldı eline yazılanları okudu merak edenler için yazdım
ve eşimden izin istemedim adamı aramak için sadece söyledim

sonra akşama kadar eşim ağlamalar sızlamalar kendinden geçercesine
adama haber vercem diyorum hayır 2mizi de öldürür diyor
ama bilmesi gerektiğini düşünüyorum diyorum zaten biz ayrılırız diyorum hayır aklından bile geçirme ben sizi bırakmam diyor
derken bu tür konuşmalarla akşamı ettik ve ben kadını aradım kadın yüzsüz inkar etmeye başladı terbiyesiz şey neyse sonra müsait değilim yarın ara konuşalım dedi öyle olsun dedim ama eşine sölicem dedim hayır sakın yoksa beni onu vurur diyor
ne yapacağımı şaşırdım..

Söyle , vursun be ! Böyleleri hak ediyor, söyle vursun ! :19:

yuh artık :53:terbiyesizliğe bak ya
ALLAH ıslah etsin böylelerini.dünyanın çivisi çıktı kimseye güvenilmeza artık:50:

konulari genelde sadece okurum öyle her konuya yorum yazmam..... yazmayayim yazmayayim dedim ama tutamadim kendimi.
ya canim sen iyimisin niye bunlari cekiyorsun niye kabul ediyorsun.... burda herkes sana ne yapmak istedigini sormus ama cevap vermiyorsun bitiricekmisin yola devam mi ediceksin napicaksin

Allah askina bayanlar herkesin sorunlari var benimde vardir ama size yalvariyorum bu kadar saf olmayin bu kadarda kullandirmayin kendinizi yani göz göre göre aldatiliyorsunuz ve yutuyorsunuz ne diyeyim bisey demiyorum artik cünkü biz böyle oldugumuz sürece erkekler ne yapmaz ki....gercekten dünyanin sonu geldi

kusura bakmayın belki tüm site kızacak bana ama bişey sormak istiyorum

eşiniz ve bu kadın 7 yıl boyunca görüşmüşler ve siz 1,5 yıldır evlisiniz siz sevgiliyken de görüşmüşler ve siz o adamın size aşık olarak evlendigini mi düşünüyorsunuz ?

o adam sizi zerre kadar sevmemiş, sadece sizin ona olan seviginizi sevmiş en iyi ihtimalle

allahım midem bulanıo hala o evde nasıl kalabiliyorsunuz?

ben de zaten severek aşık olarak evlendik yani ben öyle sanmışım yazmıştım =(
ama okumadınız sanırım kısmı

demissin oysaki karsi tarafda bizde dinimize bagliyiz diye
demekki gostermeklik bagliymislar , seref olsa ar olsa namus olsa ilk once allah korkusu olsa bunlari yapmazlar
yalan yere kuran i kerimi alet etmeliriii nekadar igrenc birsey o insanlarla ayni havayi almaya tenessul etmem ya, laflata herkesi sollarlar ama kesin , pisliklerini kuran i kerim alet etmesinler insan kiliklilar yazik
konuya cok uyan babamin bir lafi var ama ............................:27:

7senedir konuştuklarını nerden öğrendiniz peki? :26:

Son düzenleme:
Back
X