Hamileyim ve bebeğimi aldırmalı mıyım bilmiyorum???

hepinize gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum yazan herkesin yorumunu itinayla okuyorum ve bana inanın çok iyi geliyor.özellikle birkaç arkadaşın yazdıklarını okuyunca kendimi tutamadım ağladım...haklısınız karnımda benm canım var ki rabbim onu hiç ummadığım biranda nasip etti bize..pazartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz her geçen gün karnımda biraz daha büyüyor benm daha çok canım oluyor bebeğim bana ben ona bağlanıyorum..inanın kürtaj cümlesini bile duymak istemeyen biriyim günlerdir düşündükçe yıpranıyorum nasıl yapacaksın diye kendikendimi yiyorum...1 yıldır evliyim ancak çok şeyler yaşadım çok üzüldüm çok yıprandım zor bir evlilik evresi geçirdim halada öyle...ailemle evliliğim yüzünden aram açıldı onaylamadılar hiçbirzaman bebeğimi doğurursam onların yanına gidersem eminim çocuğumu eşimde bırakmamı isteyeceklerdir yapılarını biliyorum o zaman ben kopamayacağım yanlış kararlar vermek istemiyorum arkadaşlar bebeğime çektiğim yada çekeceğim ağır bedelleri ödetmek hiç istemiyorum ama ona canıma kıyamıyorum da....Allah'ım bana inşl. en kısa zaman da bir yol gösterir...

Allaha karsı hesabını nasıl vereceksin senin kötü gördüğünde kimbilir ne hayırlar vardır canım bunu bilemezsin o melek sana kimbilir ne güzel kapıların açılmasını sağlayacak melek o melek gerçek bir melek cennet kokan bir melek onu bunu boşver herşey oluruna varıyor sen ne yaprasan yap

Rabbim hiç birşeyi sebepsiz vermez .belki de bu bebek evliliğinizin kurtulmasına ,sorunlarınızın atlatılmasına bir vesile olacak..iyi düşünün..hakkınızdan hayırlısı olsun inşallah

Hayır hiçbir anne evladını üzücek birşey yapmaz ve bir anneyi bebeğinden ayırmak kadar canice birşeyide düşünemez. Emin ol o bebeği gördükleri zaman onlar bırakamıycaklar. iki kere evlenmiş boşanmış ve ailenin onayının olmadığı bir adamla evlenmeye aileni ikna etmişken bu bebeği sahiplenmelerinede emin daha kolay ikna edersin.

beni bütün arkadaşlarım okadar iyi motive etti ki anlatamam herkese çok teşekkürler rabbim bebek bekleyen bütün arkadalarıma inşl. hayırlısıyla en kısa zaman da anne olmayı nasip eder..bugün bir olay duydum 15 yıldır anne olmayı bekleyen baba olmayı bekleyen ve hiç yılmayan iki insan...rabbim onları o şekilde sınarken beni de hiç beklemediğim anda evliliğimi bitirmeyi düşündüğüm zamanlar da anne yaptı.. eminim ki bebeğimi doğurduktan sonra burda sizlere iyi ki aldırmamışım bakın bebeğimde böyle bir hayır varmış diyeceğim...belki zor olacak benim için ama ben katil olamam bebeğim için geçmişe sünger çekmeliyim eşimle en iyisi olmak için çabalamalıyım ki kendimi şu noktada şanslı sayıyorum eşim 35 yaşında daha önce 2 evlilik geçirmiş ve baba olmamış..onun içinde bu durum ilk...belki eşim bebeğime de bana da sıkıca sarılır çok iyi bir eş çok iyi bir baba olur diyorum..

Ailenle niye görüsmüyorsun bilmiyorum ama evet zor bir durum,esimle anlasamiyoruz,güvenim yok diyorsun..

kolay degil bu isler,keske ailenle bagini koparmasaydin,belkide bu yüzden bunlar oluyor bu sekilde,seni mutsuz ediyor.

Bilemiyorum simdi cocuk hasreti cekmeseydim sana ne derdim ama cocuk hasreti ceken biri olarak,sana diyebilirim ki korkuyorsun ve aslinda cok yerinde bu korkular.

ne diyecegimi bilemedim simdi,Allah yardimcin olsun

bende bunu anlamıyorum maalesef..yeni evlisiniz sorunlarınız var bebek istemiyorsunuz fakat bunu için hiçbir tedbir almıyorsunuz..

bundan 20 yada 30 yıl önce olsa korunma yöntemlerini vs bilmiyor ; yada kadın başına erkeğin korkusundan hiç birşey yapamaz derdim ama yıl olmuş 2012 ve hala yanlışlıkla hamile kaldım diyen insanlar var.. yahu artık her köşe başında sağlık ocakları var. bunun 1 aylık iğnesi 3 aylık iğnesi herşeyi var..yada bir eczaneden hap almak bu kadar mı zor..ne günahı var bebeğin..

kusura bakmayın..belki siz bana kızıyor ve böyle klavye delikanlısı olmak kolay diyorsunuz..ama inanın böyle şeylere inanılmaz sinirleniyorum...

[sıze=2][/sıze]konu sahıbı sen cahılmısın 2012 yılındayız
bır suru korunma yontemı var
madem esınle hıc bıtmeyen sorunların vardı evlılıgıyın yurumeyecegını bılıyordun
aılenın yanına donmeye karar vermıssın
ve duzenlı bır evlılıgın yok kı
nıye cocuk yapıyorsun

oh ne ala yeyın nanelerı sonrada gelın foruma
eyvah hamıleyım aldırıyım mı
bıze mı sordun hamıle kalayım mı dıye
bu forumda bınlerce kadın bır cocuk sahıbı olmak ıcın yıllarını harcıyor
senın gıbılerde cocuk kıymetı bılmıyor
allah sızın gıbılere cocuk vermemelı

Ben en cok cocuğu esine bırakmanı istemeleri zor geldi. Çünkü sende anne olacaksın ve ilk hedefin evladın olacak. Cana kıymak ve doğurmak bunu kimse söyleyemez söylememeli ama sen hayatının planını yapmalı, eşinin babalığa ne kadar hazır olduğunu bilmelisin.
Kürtaj sever kadin yoktur. Hiçbir kadin bunu yasamak istemez, ama hiçbir anne de cocukları sıkıntı çeksin otdan oraya sürüklensinde istemez.

Esin masallah 35 yasinda, ayrica sen onun ücüncü evliligisin, ama hala baba olmaya hazirmi degilmi bilmiyor beyefendi !
Eski konularini az cok biliyorum, esinle cok problemlisiniz,
keske hamile kalmasaydin ama olan oldu,
birseyi cok merak ediyorum haddimi asarak,
korunarak nasil hamile kaldin ??
Bu biraz imkansiz sayilan biseyde,
yani korunmaktan bahsettigin anladigim seyse, o bir korunma yöntemi degil bunu hala anlamayanlar var malesef..

belliki rabbim sana bir yol gösterdiği için bu gebeliği yaşıyorsun...bana göre 10 yaşındaki evladını öldürmekle anne karnındaki bebeği öldürmenin farkı yok.iki çocugum var arada zor zamanlar yaşadığım bir evliliğim var ama geceleri uyanıp çocuklarımın nefesini dinlerim huzur bulmak için....inşallah aldırmazsınız birde adırdıktan sonrası var..hayatınız bir keşke üstüne kurulacak.

üstelik korunduğumuz halde oldu diyorsun.. Allah'ın büyüklüğü. Bunda da bir hayır vardır. Hayrı şerri ancak Allah bilir. Belkide sizin evliliğinizi kurtaracak, belki boşanacaksın, büyüdüğünde sana o bakacak.. Belki zorluklarla büyüteceksin ama vatana millete anasına hayırlı evlat olacak.. iyiki doğurmuşum diyeceksin. bilemezsin... İyi düşünmen gerekli. bedeninde senin canından başka bir can daha var. ve sen onun canını almaktan bahsediyorsun. Karıncayı bile incitmekten korkan biz masum bir yavrunun canını almaktan bahsediyoruz.

Üstelik bizim gibi evlat diye yananlar varken, sen o masumun canına kıymamalısın. Rabbim sana onu hediye etmiş sende şükretmelisin.. Nacizane fikrim budur.Karar size ait. rabbim herkese (banada) sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah

Canim Rabbim sana o bebegi vermisse bir bildigi vardir her evlat rizkiyla bereketiyle gelir
Biz bir bebegimiz olsun diye aylardir ugrasiyoz tam oldu derken dusuk yaptim ve 2 ay kendime gelemedim
Pisman olacagin bisey sakin yapma o senin caninin icindeki en kiymetli can

Bu yazini okuyunca biraz icim burkuldu...gercekten zor bir karar...bosanirsam ya ayrilirsak tek basima nasil buyutecem aldirirsam nasil kiyacam....evlat okadar banbaska birseyki hicbirseye benzemiyor...ben iki cocuk annesiyim esim sehir disinda calisiyor babalarini sadece hafta sonu goruyor o hafta sonu olunca cicuklarimda mutluluk fiskiriyor....daha bu sabah buyuk oglum yatak odamiza bakti babam gelmismi diye....babasiz cocuk cok zor ama masum bir bebegin canina kiymak dahada zor....oyle cok buyuk sorunun yoksa o masum bebek icinde olsa ikinizde ceki duzen verin kendinize gecmisteki hatalari birakip gelecege bakin....belkide daha mutlu olacaksiniz...korundugun halde olduysa belki bu evliliginin kurtulmasi mucizeside olabilir....allaha sigin yuvan icin dua et....istersen istihare namazi kil neyin hayirli olup olmayacagini daha iyi anlarsin....dua et....senin icin herseyin hayirlisi olsun.....

Zor bir karar ama biran önce de verlmesi gerekiyor.
Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum ama yaşamadan bilinmesi çok zor.
Ama şöyle söyleyeyim. Evliliklerinin ilk yıllarında ayrılan 3 arkadaşım. İkisi hiç hamile kalmadan ayrıldı ve Allaha binlerce şükür çocuğum yoktu diyorlar.
Bir tanesi de hamile kaldı ve merdivenden düşüp bebeğini düşürdü iyi ki yaşamışım böyle birşey diyor.
aynı zamanda bebeği küçük olup boşanma yaşayanların da neler çektiğini biliyorum.
Eğer bebeğinle devam edeceksen yaşanacak herşeye hazırlıklı ol. Senin yaşayacaklarına değil sen bi şekilde kaldırırsın çünkü annesin fedakarlık içinde var. ama çocuğunun yaşayacaklarına hazırlıklı ol. Boşanırsanız annesinden ayrı büyümek zorunda kalacak nasıl bir cezadır bu ona. Lütfen iyi düşün.
Kısaca ya boşanmaktan vazgeç ya doğurmaktan.

öyleyse sana güven vermeyen senin yanında olmayan arkanda durmayan bir adama bir çocuk yapıpta öyle bir adama babalık sıfatı ödülünü verme arkadaşım....ama bi taraftanda bir anne olarak bebeğine kıyamıyorum...öyle güzel bir duyguki annelikk...mutlaka yaşanması gerek...allah isteyipte sahip olamayan herkese nasip etsin tattırsın evlat sevgisini...

ben mantıkl ıbir yorum yapamayacağım size
hafta başında doktorun senin asla çocuğun olmaz lafı hala kulaklarımda çınlarken
isyan değil ama Rabbim neden sevinecek olana vermez de
verdiğini çelişkiye düşürür diye sormadan edemiyorum
inşallah hakkınızda hayırlı olan kararı verirsiniz

kürtaj yaptır bebeği aldır diyenler ne kadar kolay söylüyorsunuz !
doğmamış olsa bile bir can ...çocuğu 3-5 yaşında olup boşananlarda çocuklarınımı öldürüyor ki konu sahibesi kesin bir kararda vermemiş boşanmayla ilgili
hadi aldır diyenleri dinledi aldırdı sonra eşiylede arası düzeldi boşanmadı ? boşuboşunamı kürtaj olacak o zaman
yapmayın arkadaşlar alenen aldır diyenler var bu vebaldir

konu sahibesi sanada söylemek isterimki ;
ben 6 yıldır evlat hasreti çekiyorum ne emekler ne masraflar ne gözyaşları ne umutlar ama yok olmuyor
bu kadar yanıp tutuşanlar varken olmayıpta senin haberin yokken oluyorsa elbet bir hikmeti de vardır
tabi ki karar yine senindir Rabbim yardımcın olsun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…