Hamileyim ve bebeğimi aldırmalı mıyım bilmiyorum???

madem sorunlu bir evliliginiz var neden hamile oldugunu hemen ailesine soylediniz ki? ben cougun sallantıda olan evlilikleri kurtaracagına inanmıyorum, cevremde de orneklerini gordum...karar sizin tabii..umarım arada kalmıs, kavga ortamında mutsuz bir bebek buyutmezsiniz..

eşini evli çocuklu adamla aldatıp bir de bununla gurur duyan kadın başkalarına akıl vermeye gelmiş millet kaçın

kimseyi tanımıyorum, pink dediginiz uyenin de hikayesini bilmiyorum. acıkcası bu yorumunuz beni rahatsız etti. herkes kendi hayatından sorumludur. insanları yadırgamak hele ki rencide etmek hic hos degil. sizden akıl istese fikrinizi soylersiniz ama bu sekilde degil

size ilk sorum şu : böylesine sorunlu ve problemli bir evlilikte,hemde evliliğin ilk yılında neden korunarak önlem almadınız ?sonrasında bebeğini aldırma planları yapma derim.eşinle bu konuyu enine boyuna konuşmalısın bi karar alınacaksa beraber bir karar alın.eğer evliliğinizi yürütebilecek cesareti ikinizde göğüsliyebilecekseniz bebeği dünyaya getirmeyi düşün derim.eğer kavgası gürültüsü hiç bitmeyen bir evliliğin varsa boşanmak kaçınılmazdır.bu bebeğin olduğunda dahada zorlaşacak...gitmek istesen gidemiyceksin çocuğuna kıyamıycaksın...keşkelerin arkasına sığınmak yerine akıllıca hareket etmelisin...benzer şeyleri yaşamış olarak söylüyorum...emin ol çocuk yuvayı kurtarmıyor.... aksine dahada fazla sorumluluk ve fedakarlık gerektiriyor her ikiniz içinde...ve bu sorumluluklar dahada işin içinden çıkılmaz bir hale getiriyor insanı...ha biçok insan evliliğini bitirmiyormu bitiriyor çocukda olsa her dakika didişen kavga eden iki insanın yanında ne kadar iyi bir pskoloji ile büyüyebilirki....ama çocuk olmadan biten bir evlilik daha az iz bırakır bence....

eşini evli çocuklu adamla aldatıp bir de bununla gurur duyan kadın başkalarına akıl vermeye gelmiş millet kaçın

hayır anlamadığımm kızın topikinde bana neden saldırıyosunuz kı..ben ona soledım fıkrımı sıze deıll...dun bana yazdıklarınız yetmedı tabı devam edıyosunuz..lafım sıze deılde genel anlamda baktığımda acılan konularda kı yorumlara mıllet burda ıyı yada kotu derdını anlatıyo yada ne bılım yasadıklarınıı....ılla laf sokma,rencide etme cabası olan arkadaşlar var..yapmayın lutfennn gun gelır burda mana bulduklarınız sızınde basınıza gelırrr.....

canım ac oku hıkayemi..ne ors..luğum kaldı...ne şerefsizliğim..ben demıyorum kıı doğru yapıyorum..yaptığım iyi bişeyy....ama dün beni anlamadan dinlemeden asıp kestilerr..o kadar ağır laflar konuştular kı bende sınırlenıp uslubumu bozmak zorunda kaldım..bırı de demedı kı ya arkadaşım senı aldatmaya ıten sebep neydii diyee..sen benım evımde neler yasanıyo nerden bılıosun sen karsı tarafın evındekılerı nerden bılıosun da bu denlı ağır yorumlar yapıyosun kı...nese konu zaten kapandı bende artık susuyorumm cnku burda kk kluptekı herkes cok ama cok durustttttttlerr....buranın kötüsü bi tek benımm....

Kadesa Hanımın görüşlerine katılıyorum.Bende aynı şekilde sonuç ne olursa olsun bebeği aldıramazdım.Allah yardımcınız olsun...İnşallah bu bebek size hayırlı kapılar açılmasını sağlar..

pink daha öncede yazmıştım bir başlığa
bir söz vardır bilirmisin? evliye gönül verme eve gider unutur diye..
boşuna yuvanı dağıtma, sana kocana, o adamın karısına ve masum 2 yavruya yazık etme..
yuvanı kurtarmaya bak kimsenin günahına girme..

Türkan şorayın bir filmi vardı bilmem izledinmi?
hani filmde çocuklu dul kadın , muhtarın oğlu peşine düşüyor, muhtar kadının evine geliyor, oda kendisini oğluna isteyecek sanıyor seviniyor ve orada muhtar bir laf ediyor
işte erkeklerin çoğu kadınları elde etmek için bu yollara başvurabiliyor. Evinde problem olsada , olmasada karşıdaki kadını elde edene kadar böyle devam ediyor.

o kadının yerinde sen olsan dahi o adamla durum değişmeyecek emin ol.. Atalarımızın dediği gibi "yastık değişir fakat kader asla değişmez"
doğru yolu bulman ve kendin dahil kimseyi üzmemen dileği ile..

Son düzenleme:

COK guzel ıfade etmıssın tesekkur ederım oncelıkle sana..tamam elbette haklısınızzzzz..ama sole dusunun ben zaten yasadıklarımdan memnun olsam neden burda boyle bır konu acayıım..hemde bır derdım var kısmındaaaa..en bastada yazdığım gıbı bana dedı kı herseyı gerıde bırakıp baska bır hayat kuralım kendımızeeeee bende yazdım burda kendı mutluluğumuz ıcın baska hayatlarımı yakalımm...diye ve sızlerden fıkır almak ıstedım.ama daha olay nasıl gelıstı nasıl bır hayat suruyoruz diye sormadan yargılandım ben ve kabul edın kı ağır kelimelerde kullanıldı yani..benım bıldığım onla bunla yatıp bunun karşılığında para kazanan bayanlara o kotu kelımeyı kullanıyoruz...evlıyken baska evlı adama asık oldum dıye mı ors.oldumm...

Öyle değilmisiniz sanki ????????????

bunun kürtaj karşıtı gösteri yapan kadınlarla ne ilgisi var anlayamadım,kadınlar o eylemi,devletin,hükümetin böyle bir konuda karar verecek yetkiye sahip olmadığını haykırmak için yaptılar ve sonuna kadar da haklılar kanaatimce,tecavüze uğrayan ve hamile kalan bi kadına sen ne hakla doğur gerekirse biz bakarız diyebilirsin,kaldıki nasıl baktıklarını,nası sahip çıktıklarını,yetimhanelerde çocukların başlarına neler geldiğini de haberlerden görüyor,izliyoruz.
sana gelince arkadaşım,kesin boşanmak gibi bi düşüncen yok sanırım,o yüzden kıyma bebeğine,bebek kokusu çok güzel...boşansan bile tek başına bakabilecek maddi gücün varsa yine kıyma,eğer korunmana rağmen olduysa bu çocuk bi bildiği vardır Allah'ın,belki ilaç olacak bu bebek size...
Allah yardımcın olsun.

genel olarak bizde demişiz ki:

O adamla evlensen dahi durum değişmeyecek.. Bak gör...
Adam tutuyor karım şöyle karım böyle, yada sevgilim, yada nişanlım herneyse
bir süre dinliyorsun """aaaaa nasıl böyle olur bir kadın, nasıl yapar, insan kocasına yada sevdiğine vs.. "
aradan bir zaman geçiyor karısının rolünü sen devralıyorsun. Bakmışsın karısı yada işte ilişki derecesi neyse o kadın haklı..
önce içinden tekrarlıyorsun "kadın haklıymış" sonra gene aradan bir zaman geçiyor, bu defa adamın yüzüne haykırıyorsun "kadın haklıymış, ben bilemedim" diye
sonra önceden yadırgadığın,kınadığın, yanlış dediğin şeyleri sonra sen yapmaya başlıyorsun, belki daha kötülerini yapıyorsun..
Bu adam için geçerliydi. Tam terside senin için geçerli. Kocanda beğenmediğin, istemediğin ne varsa diğer adamda görüyorsun
sonunda mutsuzluk ve hayal kırıklığı oluyor.

yani atalarımızın dediğine geliniyor : yastık değişiyor ama kader değişmiyor. Ne göreceksen gene görüyorsun... ne yaşayacaksan gene yaşıyorsun.
yada sonunda adam karısına dönüyor ortada kalıyorsun. Mantıklı olman gerekli. Aşk gelip geçici. Belki bir gün o adam hayatından uçup gidecek, ozaman insanların yüzüne bakamayacaksın. bence yuvanı kurtarmaya bak.. bırak alengirli işleri, elindekilerle mutlu olmaya çalış. Dua et, Rabbim beterinden saklasın.

Ben sana alıdr veya aldırma diyemem bu senin verebilecegin bir karar! Sadece iyi düsün, artıları ve eksileriyle, esi' nin uzun vade de degismeyecegine inanıyorsan ve bebegini dogurmak istiyorsan ona göre bir yol ciz kendine..

birde ben bunları nerden biliyorum, çevremde bu durumu yaşayan kişiler gördüm.
Yağmurdan kaçarken doluya yakalananlar...
birincisi sınavdımadem, ikincisi ne oluyor şimdi diyenler
o yüzden anlattım bunları Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.

canım eşinle sorunun ne özetle anlatablrmisn ? sadece konuyu okudum yorumları okumadım. birde dediğin gibi bebeğe kıyma, onun babasıyla hiç ilgisi yokki onun sevgisi seni nasıl saracak bi bilsen, babası olmasın bi tek o olsun sana yeter, benim ailem kabul etse inan ben yerinde olayım bebeğimi alır giderim annemn evine.eşinle sorunun ne oonu bilmiyorum gerçi..

benim anlamadığım bi kaşık suda boğacak gibi anlattığınız kocalarınızla kavga dövüş gürültü arasında nasıl çocuk yapabiliyorsunuz?

boşanmayı düşünecek hatta harekete geçecek kadar ciddi durumlar yaşayıp nasıl o adamlarla sevişebiliyorsunuz?

sonra haberin olmadan hamile kalıp sonra da aldırsam mı bu ne be!çocuk oyunu mu bu? seks yapmak gibi kolay birşey mi çocuk aldırmak ?

evlenmesin böyle tutarsız kişilikler

Sorunlu bir evlilik bebek ile düzelmez, sadece sorunlar ötelenir.
Aranızdaki sorunların çözülmeyeceğine inanıyorsanız bebeğinizi bu kargaşa kaos ortamında dünyaya getirerek ona haksızlık etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1,5 yıldır çocuk için uğraşan biri olarak kendimi senin yerine koyuyorum...
ve ben olsam aldırırdım...
kürtajı ne destekliyorum ne de karşıyım...
ama seninde söylediğin gibi o bebeğin bi günahı yok..
günahsız bi yavruyu dünyaya getiripte daha kötü şeyler yaşatmak hem kendine hem bebeğe kötülük...
allah yardımcın olsun..
eşin istiyormu bu çocuğu..

eşinle aranızın düzelme ihtimali hiç yok mu:26: belki bebek aranızdaki bağı gülçendirir ikinizi de olgunlaştırır
belki biraz iyi niyetli yaklaşıyorum ama vicdanım bir bebeğe kıymaya el vermiyor sonuçta onun hiçbir günahı yok
ne diyeceğimi bilemedim hakkında hayırlısını diliyorum sadece canım

günahsiz yavruyu aldir diyosun da aldirmak en büyük günah demekki Allahinda bir bildigi var sebebsiz vermezdi o yavruyu

yorumların için çok teşekkür ederim canım..öncelikle daha önce de belirttim korunduğumuz halde oldu.. ben kesinlikle evliliğim oturmadan çocuk düşünmüyordum bu haberi duyduğumda da çok şaşırdım çünkü gerçekten beklemiyordum...eşimle konuşuyoruz günlerdir o benden kararsız enazından o net olsa benim kafamda soru işaretleri nispeten silinir ama güven vermiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…