- 28 Eylül 2015
- 418
- 724
- 18
- 43
Bu yükü sırtından atmalisin...once sen kararini tam almalisin...bende senin gibiydim..kimseye yaranilmiyor 5 yil çalışıp ev esya dugun borcu biriktirip hamile kaldim hatta 2 iste birden calisiyorduk eşimle. .birikmisimizle ev pesinati yapıp ev aldik..sifirda araba..ve ben hamileydim ayni baskıya bende maruz kaldim..cocuguma kimse bakmaya yanasmiyor ama sürekli baski yapiyolardi...topladim pılımı pırtımı isten ayrildim..oglum 8 aylikdi ikinciye hamile kaldim..esim 1 yil yedigim yemekten ictigim çaya kadar burnumdan getirdi..aldigim tazminatla evin yari borcunu odedigim halde kavga sirasinda sen kimsin ne çalıştın nerde paran dedi..ve ben yillarca kart sifremi dahi bilmedim o ceker parayi o birikimi yapardi...sonra ne oldu ben kararli olunca eşim bakti benden hayir yok..kendi ek is yapmaya başladı. .simdi 2 oglum var ve benden çalışma konusunda hic bir beklentisi kalmadı. .kötü gunler sabrimla geride kaldi..ve ben çocuklarım surekli kardeş istedikleri icin 3cuye hamile kaldim...sirf aile butunlugumuz icin...hamd olsun sabrin sonu selamet oldu