- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel şeylerle anneliğe özenip alışmaya çalışıyorum. Ayrıca çok yeni öğrendim, kısa bir süre toparlanıp öyle söyleyeceğim.Buradan takvim bile oluşturmuşsunuz ama eşinize söylemiyorsunuz, bence yaptığınız yanlış.
Kendimi hep 4 yıl sonrasına hazırlamıştım çünki daha yapmak istediğim şeyler vardı.Eski mesajlarımdan bilirsiniz belki kariyerimle ilgili planlarım vs..
Güzel şeylerle anneliğe özenip alışmaya çalışıyorum. Ayrıca çok yeni öğrendim, kısa bir süre toparlanıp öyle söyleyeceğim.
İnşallah.. İlk öğrendiğim andaki kadar değilim artık, yarın mağazalara gidip emziklere ve yeni doğan tulumlarına bakacağımBebeğin doğduğunda, açtığın bu konuya bakıp çok üzüleceksin. Dünyanın en güzel şeyi anne olmak.![]()
valla sizde taksit taksit yazmayın herkezin düşüncesini dokuyacak kadar vaktim yok kendi fikrimi yazıyorum.ee çocuk istenmiş ki korunulmamış ,bende bunu söylüyorum hazır değilim diye yazınca..yani ben yanlış anlamadım siz yanlış anlattınız.ayrıca fikirler sizi ilgilendirmiyorsa ilgilendirenlere yanıt yazın.bu benim fikrim ister saygı duyarsınız ister duymazsınız,benim için hiç problem değil ...sizi niye yargılıyayım veya hazır olayım anlamadım yazdıklarım sizi incitecek sözler ifade etmiyordu ama madem alınmışsınız sorun yok dediğiniz gibi beni hiç ilgilendirmez...Cevapların hiçbirini okumamış olduğunuz çok belli. Çocuk istemeyen insan neden korunmasın biraz mantık. Tabii ki korunuyorduk. 25 yaş anne olmak için bana göre çok erken, size göre olmayabilir. Beni ilgilendirmez. Bebekle ne yapacağımı bilmiyorum değil ayrıca aldırmıyorum, nasıl alışmalıyım nasıl söylemeliyim anlamında o. Herkes okumadan etmeden yargılamaya ne kadar hazır.
Haklısınız, bir süreden sonra öyle bakmaya başladım. Ben de öyle umuyorum önemli olan sağlıklı olması huyunun güzel olması.Bence evliliğiniz hareket kazanır, zaten çok istiyormuş yazdığınıza göre. Bence her dakikasını birlikte çıkarın keyifle. Deneyip çocuk sahibi olamayanlar var, şükür borç bilinmeli. Sağlıklı bir evladınız olur umarım.
Çocuk istemedim, hazır da değildim o yüzden korunuyorduk. Korunmasak ve hamile kalsam şikayet etme gibi bir lüksüm olabilir mi? Yanlış anlatmadım. Hamile kalma yaşıyla ilgili fikriniz beni ilgilendirmez dedim, size normal ama bana erken.. Tam bir yaşı yok maalesef.valla sizde taksit taksit yazmayın herkezin düşüncesini dokuyacak kadar vaktim yok kendi fikrimi yazıyorum.ee çocuk istenmiş ki korunulmamış ,bende bunu söylüyorum hazır değilim diye yazınca..yani ben yanlış anlamadım siz yanlış anlattınız.ayrıca fikirler sizi ilgilendirmiyorsa ilgilendirenlere yanıt yazın.bu benim fikrim ister saygı duyarsınız ister duymazsınız,benim için hiç problem değil ...sizi niye yargılıyayım veya hazır olayım anlamadım yazdıklarım sizi incitecek sözler ifade etmiyordu ama madem alınmışsınız sorun yok dediğiniz gibi beni hiç ilgilendirmez...
tamam canım haklısın bazen hesaplar olmuyor işte allah ın takdiri.inşallah yavrunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız hayırlı olsun..Çocuk istemedim, hazır da değildim o yüzden korunuyorduk. Korunmasak ve hamile kalsam şikayet etme gibi bir lüksüm olabilir mi? Yanlış anlatmadım. Hamile kalma yaşıyla ilgili fikriniz beni ilgilendirmez dedim, size normal ama bana erken.. Tam bir yaşı yok maalesef.
Çok teşekkür ederim,sağoluntamam canım haklısın bazen hesaplar olmuyor işte allah ın takdiri.inşallah yavrunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız hayırlı olsun..
Biraz sinirleri bozuk sanırım ve herşeye aliniyo bosverin soncta siz onun tribini çekcek kişi değilsinizKaç bin üye var burda, herkes farklı sosyal çevreden farklı eğitim ve farklı hayattan geliyo, bu yüzden hepimizin üslubu farklı, bu farklılıktan beslenmek için konu açıyoruz, hazetmediğin kişileri göz ardı et seçeneği var
Teşekkür ederim çok sağolun..Amin.1,5 yıl önceki gebelik şüphemi hatırlıyorum da hastaneye giderkenki yüz ifadem anneannemin, babaannemin cenazesinde yoktu.
Şimdi ne kadar abartmışım desem de o zaman kaldıramayacaktım sanırım.
Ama bir yandan da 30uma az kaldı.
Annem 30 yaşındayken oldum ben, canlı canlı hallerini bilmem annemin.
Erken anne olmak lazım derdim, 30a bir şey kalmadı, ben hala erteliyorum.
Ki istediğim zaman olacağının garantisi de yok.
Uzun lafın kısası hayırlı olsun.
Allah mutlulukla sonuçlandırsın.
Bu ara en özendiğim kişiler erken anne olanlar.
İnşallah hanımefendi..Benden çok daha iyi bir anne olucağınızdan şüphem yok..Boyle konulari gorunce ben ve benim gibi vucudu delik desik olmus gobegi mor gezen kadinlar geliyor aklima !! Insallah bu mucizeler bizede bahşedilir
Size kesinlikle imada bulunmadim yanlis anlamayin lutfen.. diyor ya isyanim kendime rabbim hayirli saglikli evlat etsinİnşallah hanımefendi..Benden çok daha iyi bir anne olucağınızdan şüphem yok..