Yok hayır ben bi an kendime kızdım kesinlikle ima olarak algılamadım yanlış anlamayın gerçekten çok iyi bi anne olucağınızı düşündüğüm için öyle demek istedimSize kesinlikle imada bulunmadim yanlis anlamayin lutfen.. diyor ya isyanim kendime rabbim hayirli saglikli evlat etsin
Yok hayır ben bi an kendime kızdım kesinlikle ima olarak algılamadım yanlış anlamayın gerçekten çok iyi bi anne olucağınızı düşündüğüm için öyle demek istedimSize kesinlikle imada bulunmadim yanlis anlamayin lutfen.. diyor ya isyanim kendime rabbim hayirli saglikli evlat etsin
Öyle mi diyorsunuz, hemen söyleyeyim mi? Yarın izin günü, öyleyse sürpriz bir şeyler hazırlarım..Ya kuzum boşa vakit kaybediyorsun burda
Koş git hemen söyle eşine
Hemen ama hemennnn
Bak o seni 2 dk da nasıl hazırlayacak anne olmaya..
Burda herkese dert anlatacağına sarıl kocana, asıl huzur orda...
3 gün izni varmış ne hoş
Beraber gidip bakarsınız emzik biberon vs
Abla sözü dinle dk kaybetme git söyle
Oh beee dünya varmış deyince bana da dua et olur mu
Ben burada hamileyim canlarım hadi kutlayalım duyurusu yapmıyorum farkındaysanız. Korkuyorum, sinirlerim bozuk beklemediğim gebeliğim karşısında. Sizden destek ve bir nebze tavsiye, rahatlatma beklediğim için açtım.Burası gebelik bölümü değil!!!
Olmuş ve doğacak.Ayrıca istemiyorum demeyin bebek herşeyi hisseder sonra oda sizi istemez.Ben burada hamileyim canlarım hadi kutlayalım duyurusu yapmıyorum farkındaysanız. Korkuyorum, sinirlerim bozuk beklemediğim gebeliğim karşısında. Sizden destek ve bir nebze tavsiye, rahatlatma beklediğim için açtım.
Rabbim size hayırlı ve sağlıklı evlatlar, kolay hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah. Tüm kalbimle diliyorum ki istediğiniz kadar evladınız olsun. :) Ayrıca teşekkür ederimNe güzel Allah tamamına erdirsin.masallah.ben bebek sahibi olmaya karar vererek hamile kaldığım halde ilk testte pozitifi gördüğümde tedirgin olmuştum ya ona iyi bakmazsam anne olmaya hazirmiyim diye sormuştum kendime ama şimdi anne olmak için yanıp tutuşuyorum çünkü 2 kere bebegimi kaybettim.hamilelerin duası kabul olurmus banada dua edermisiniz banada nasip etsin Rabbim.tekrar hayırlı olsun Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin
Söyle tabi yaaa
Vallahi ohhh diyeceksin emin ol
Çünkü bizim yazdıklarımıza değil
Eşine ihtiyacın var farkında değilsin
Hani yemek yaparsın tadarsın bişeyi eksik diye mırıldanırsın ama bulamazsın
Heh işte o eksik eşin
Siz böyle dedikçe heyecanlanmaya başladımGebelik bölümünde süpriz yapanlar var bi gözat istersen...
İlginç şeyler var...
Anne olmak gibisi var mı yaa
Evlat candır cannn
Biz az daha konuşsak sabahı da bekleyemeyeceksin senSiz böyle dedikçe heyecanlanmaya başladım
Bunu görmemişim benEşimin ikizi yarın misafirimiz olucakmış maalesef yarın söyleme planım yatıcak gibi gözüküyor bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?