• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim...Ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

Su akar yatağını bulur kendine yüklenme 2 hafta daha söyleme hatta kan tahlili yaptır değerlerin nasıl gidiyor
Konuyu ilk açarken hüngür hüngür ağlıyordum korkudan ve panikten. Yeni yeni sakinleşiyorum. Eşim 3 günlük izin alacak, izni biter bitmez hastaneye gidip testleri yaptıracağım. Artık tek arzum anne-bebek olarak sağlıklı olmamız. Şu an istemiyordum ama bir şey olursa ona kahrolurum. Evladım sonuçta.

Sanırım annelik hazırlık yapılabilen bir şey değil. Ben anne değilim ancak ablamın hamilelik dönemindeki gel gitlerini iyi biliyorum. İlk dönemlerde pişmanlık ve telaş vardı. Bu duyguları o kadar yoğun yaşıyordu ki eyvah dedik hepimiz ama korktuğumuz olmadı bir süre sonra geçti. Bu defa da heyecan yapmaya başladı telaş gene vardı nasıl olacak kime benzeyecek isim vs. :) Bir de bebek büyümeye başladıkça annesini ele geçiriyor galiba. Muhteşem bir bağ oluşuyor anneyle bebek arasında. Sizin de böyle şeyler yaşayacağınızı tahmin ediyorum. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

Yasınız anne olmak için uygun, eşinizin yasıda.ve eşiniz sizden büyükmüş belki 4 yıl sonra olmayacaktı bebeğiniz allahım şimdi nasip etti.annelik hamileliğin ilk gününden doğduktan sonraya kadar sorumluluk gerektiren bir görev hazır hissetmek önemli.ama herkes kendini hamile kalmadan hazır hissedemez, bende cok hazır değildim bir sürü duygu yasadım ama suan tek istediğim bebeğimi kucagıma almak yani bu süreç sizi anneliğe hazırlıyor inanın.o kımıldadıkça dogsada bi öpsem diyorsunuz. Yani bence sırf hazır değilim diye sakın bebeğinizi aldırmayı falan düşünmeyin.kimse hiçbirşekilde düşünmesin bebeğini aldırmak ama işte ekstrem durumlar oluyor bazen.insan bebeğine nasıl kıyar.bence herseyi bir yana bırakın olan olmus allahım size harika bir hediye vermiş onu sevin ve şükredin Ve bu duygunun ttadını çıkarın

Dünyanın en kısa korku hikayesi benim için.
25 yaşında (yani şu anda) istemediğim bir anda üstelik korunurken yanlışlıkla hamile kalmak........

Umarım çabuk alışırsınız.

Dünyanın en kısa korku hikayesi benim için.
25 yaşında (yani şu anda) istemediğim bir anda üstelik korunurken yanlışlıkla hamile kalmak........

Umarım çabuk alışırsınız.
Benim için her zaman en kısa korku hikayesi.. Alışmaya çalışacağım

Benim için her zaman en kısa korku hikayesi.. Alışmaya çalışacağım

Sevimli geliyorsa bebeklerle ilgili forumlarda sitelerde takılabilirsiniz belki
Fotoğraflar annelik hakknda yazılmış duygusal yazılar bloglar belki yardımcı olabilir fikre alışmaya
:/

Hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bence bu bebek tamamen eşinizin şansı. :) Artık adam nasıl yürekten istediyse... :)

Istemiyorsun neden esinin yasi senden büyük diyemi??? Yada kendini hazir hissetmedigin icinmi ???? Sakin ha sakin aldirmayi düsünme güzel kardesim sonra kendini toplayamazsin... Cok iyi biliyorum ben bu durumu cünkü 1 sene önce bebegimi kaybettim ve inan bana esim ve bende hala onun etkisi altindayiz... Hala geceleri rüyama girer,hala yolda yürürken bir bebek yada bir akrabamizin bebegini görünce ikimizinde ici gider.... Sakin güzel kardesim cok ama cok pisman olursun sonra... COKKKKKKKKK iyi düsün bu dünyada bir bebegi olmasi icin neler yapan insanlar var allahimda sana bu bebegi hediye vermis bence kesinlikle dogurmalisin.... Tabiki yine karar senin.... Simdiden hayirlisi olsun

Istemiyorsun neden esinin yasi senden büyük diyemi??? Yada kendini hazir hissetmedigin icinmi ???? Sakin ha sakin aldirmayi düsünme güzel kardesim sonra kendini toplayamazsin... Cok iyi biliyorum ben bu durumu cünkü 1 sene önce bebegimi kaybettim ve inan bana esim ve bende hala onun etkisi altindayiz... Hala geceleri rüyama girer,hala yolda yürürken bir bebek yada bir akrabamizin bebegini görünce ikimizinde ici gider.... Sakin güzel kardesim cok ama cok pisman olursun sonra... COKKKKKKKKK iyi düsün bu dünyada bir bebegi olmasi icin neler yapan insanlar var allahimda sana bu bebegi hediye vermis bence kesinlikle dogurmalisin.... Tabiki yine karar senin.... Simdiden hayirlisi olsun
Tabii ki doğuracağım.. Sadece hala sindiremedim. Biraz toparlanıp kan testleri yaptırıp eşime öyle söyleyeceğim.

Tabii ki doğuracağım.. Sadece hala sindiremedim. Biraz toparlanıp kan testleri yaptırıp eşime öyle söyleyeceğim.
Yok hayır eşimin yaşıyla alakalı bi durum değil sonuçta bu yaş farkını bilerek evlendim onunla :) Hazır hissetmediğim için tam olarak o yüzden.Ama dediğim gibi artık ne yapacağımı biliyorum..

İsteyerek olmadı zaten.Doğum kontrol hapı kullanmama ve korunmamıza rağmen oldum.
ben hamile kaldigimda yasim 29 du ve hic hazir degildim.Dogum kontrol hapi kullanmama ragmen hamile kaldim,oysa daha 2-3 yil cocuk istemiyordum.Hamileligin ilk 3 ayi zor gecti alismak ve kabullenmek hemen olmadi.Kizim suan 2,5 yasinda ve keske 30da degilde 25 lerde dogursaymisim.

bence esine hemen soyle kan testini bekleme
insanin basina neler gelecegi belli olmuyor
soyleki biran once dr git gebeligin saglikli gidiyormu takibi yapilsin
gerekli vitamin folik asit(buna hemen baslaman lazim) versin doktorun
eger bi problem varsa ilacla bastan onlemini alsin sen
soylemeyerek bu sorumlulugu tek basina ustlenme

yasadigin her duygu karmasasi hamilelikte horminlarin degismesinden

Esine soylemelisin bilmek hakki sen Annesiysen oda babasi. Ha simdi soylemissin ha sonra ne fark eder. Hakkinizda hayirlisi olsun bide sakin olun salak malak olmamis bu kelimeler...

Biliyorsunuz bundan bir hafta önce çocuk istemiyorum 30 yaşından önce ama eşim çok istiyor diye konu açmıştım.Ve bu konuyu açtığımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Dünden beri ne yapacağımı bilmiyorum.Şimdilik eşime söylesem mi söylemesem mi çok kararsızım.Bebekle ne yapıcağımı bilemiyorum.Önceki mesajlarımı okumayanlar için özet geçmek istiyorum 25 yaşındayım eşim 32 yaşında ve çocuk delisi.Ben en az 4 yıl daha anne olmayı düşünmüyordum.

Neden rabbim size evlat nasip etmişken 4 yıl sonra anne olmayı düşünüyorsunuz? Merak ettim gerçekten ya rabbim 4 sene sonra size evlat nasip etmezse ?

Biliyorsunuz bundan bir hafta önce çocuk istemiyorum 30 yaşından önce ama eşim çok istiyor diye konu açmıştım.Ve bu konuyu açtığımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Dünden beri ne yapacağımı bilmiyorum.Şimdilik eşime söylesem mi söylemesem mi çok kararsızım.Bebekle ne yapıcağımı bilemiyorum.Önceki mesajlarımı okumayanlar için özet geçmek istiyorum 25 yaşındayım eşim 32 yaşında ve çocuk delisi.Ben en az 4 yıl daha anne olmayı düşünmüyordum.

Cok dusunecek bir sey var mi.bilmiyorum..
Sen karar vereceksin tabi de.. annem , teyzem o bu nedenlerle cocuk aldirmis hatunlar. Cok pismanligini yasadilar yasiyorlat..
Aldirmayip, istemedigin halde oldugu icinde takdiri ilahi deyip esinle bu guzel haberi paylasmalisin..

Esine soylemelisin bilmek hakki sen Annesiysen oda babasi. Ha simdi soylemissin ha sonra ne fark eder. Hakkinizda hayirlisi olsun bide sakin olun salak malak olmamis bu kelimeler...
Teşekkürler,salak demedim bu arada şahsına salak saçma yorum demiştim.Neyse biz bayanın kendisiyle problemi hallettik zaten siz merak etmeyin.

Neden rabbim size evlat nasip etmişken 4 yıl sonra anne olmayı düşünüyorsunuz? Merak ettim gerçekten ya rabbim 4 sene sonra size evlat nasip etmezse ?
Kendimi hep 4 yıl sonrasına hazırlamıştım çünki daha yapmak istediğim şeyler vardı.Eski mesajlarımdan bilirsiniz belki kariyerimle ilgili planlarım vs..

madem düşünmüyordunuz,neden korunmadınız?
ayrıca hazır değilim bebekle ne yapacağımı bilmiyorum derken??? çok küçük değilsiniz bu kadar da abartmayın .....

madem düşünmüyordunuz,neden korunmadınız?
ayrıca hazır değilim bebekle ne yapacağımı bilmiyorum derken??? çok küçük değilsiniz bu kadar da abartmayın .....
Cevapların hiçbirini okumamış olduğunuz çok belli. Çocuk istemeyen insan neden korunmasın biraz mantık. Tabii ki korunuyorduk. 25 yaş anne olmak için bana göre çok erken, size göre olmayabilir. Beni ilgilendirmez. Bebekle ne yapacağımı bilmiyorum değil ayrıca aldırmıyorum, nasıl alışmalıyım nasıl söylemeliyim anlamında o. Herkes okumadan etmeden yargılamaya ne kadar hazır.

Back
X