• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim...Ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

Keşke 4 yıl sevişmeseymişsiniz hem d.kontrol hapı hemde kondomla hamile kaldığınıza göre çocuk fikrine alışsnız iyi olur ;)

Hayırlı olsun yaşın anne olmak için çok ideal bir yaş. Elindeki nimetin farkında olup sevinmelisin bence. Ben hasretle o haberi almayı bekliyorum uzun zamandır. Deli gibi isteyipte olmamasının acısı tarifsiz. İşte istemeyen insanda böyle hamile kalıyo bende onu anlamiyorum. Allahim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin tez vakitte inşallah

Günümüzde artık kadınlar da iş hayatında aktif, okul bitti işe girildi evlenildievlilik oturdu derken yaş zaten 30 a dayanıyor, kadınların sosyal hayatta aktif olması eğitimli olmaları beni ziyadesiyle memnun ediyo hep destek tam destek fakat cidden bir de kafa götürmesi diye birşey var

Oğlum 16 aylık, bende eylülde 30 oluyorum,bir yanım mutlaka bir kardes olmalı diyo, kendimi tek çocuklu düşünemiyorum, bir yandan da oğluma yetişmedikce aman diyorum ne 2.çocuğu, dün gece yarım saate bir uyandı mesela, amaçsızca bağırıp geri uyuyo, hem adet dönemim hem klima çarpmış yamulmuşum, inanın kapıyı çarpıp çıkıp sokakta yatacaktım

Ya benim sözüm erkekler zevk boyutunda ve bir tek seviyorlar diyenlere. Hani öyle kocalar da vardir belki ama benim gördüğüm genellikle elinden gelenin en iyisini yapmaya calisanlar.
Kuzenim mesela çocuğu olacak diye ekstra işler yapmaya basladi ki en güzeli ni alip satabilsin. Esi uyuyamazsa uyumaz, hep destek olur. Ya erkekleri bu kadar saf dışı bırakmayın, sen adama o tavirda yaklasirsan adam da geri çekilir. Tabi ki anne taşıyor, doğuruyor falan ama doğum olmaya yakin erkeklerde süt hormonu yüzde yirmi artiyormus. Östrojen bile artiyormus. Adamlari zevk alıyor, ona gore birşey yok, diye degerlendiriyorsaniz hic evli kalmamaliydiniz o zaman.o anlayışta bir adamdan çocuk yapiyorsaniz k.bakmayin sizin sucunuz derim. Baba ya baba, kelimenin farkinda misiniz?
Bizler doğuruyor olabiliriz ama kendimizi de onlardan ustun görmeye hakkımız yok. Bazılari evde koynunda çocuğunun nefesini dinlerken, kocasi güneşin alninda bez alabilmek için inşaatta çalışıyor. Kötü ilgilenmeyen babalar olabilir ama unutmayin kötü, çocuğunu sevmeyen, çöpe bırakan, ya da birakmasa da süt vermek dışında annelik yapmayan, sevip ilgilenmeyen onca anne var.

Ya benim sözüm erkekler zevk boyutunda ve bir tek seviyorlar diyenlere. Hani öyle kocalar da vardir belki ama benim gördüğüm genellikle elinden gelenin en iyisini yapmaya calisanlar.
Kuzenim mesela çocuğu olacak diye ekstra işler yapmaya basladi ki en güzeli ni alip satabilsin. Esi uyuyamazsa uyumaz, hep destek olur. Ya erkekleri bu kadar saf dışı bırakmayın, sen adama o tavirda yaklasirsan adam da geri çekilir. Tabi ki anne taşıyor, doğuruyor falan ama doğum olmaya yakin erkeklerde süt hormonu yüzde yirmi artiyormus. Östrojen bile artiyormus. Adamlari zevk alıyor, ona gore birşey yok, diye degerlendiriyorsaniz hic evli kalmamaliydiniz o zaman.o anlayışta bir adamdan çocuk yapiyorsaniz k.bakmayin sizin sucunuz derim. Baba ya baba, kelimenin farkinda misiniz?
Bizler doğuruyor olabiliriz ama kendimizi de onlardan ustun görmeye hakkımız yok. Bazılari evde koynunda çocuğunun nefesini dinlerken, kocasi güneşin alninda bez alabilmek için inşaatta çalışıyor. Kötü ilgilenmeyen babalar olabilir ama unutmayin kötü, çocuğunu sevmeyen, çöpe bırakan, ya da birakmasa da süt vermek dışında annelik yapmayan, sevip ilgilenmeyen onca anne var.

İlgilenen baba/ilgisiz baba...iki türlüsünü de seçen kadın sonuçta, evlenince düzelir çocuk olunca düzelir 40 olunca düzelir diye diye bir öküzden prens çıkmasını beklemek yerine ta baştan adam gibi biriyle birlikte olursak ve evlenmek için sadece aşık olmayı yeterli bulmazsak, yanında saygı sevgi merhamet anlayış zeka gibi şeyler de ararsak işte o adamlar çok güzel baba oluyo, benim anneliğime 10 basar mesela eşimin babalığı

Neden çocuk istemek kadar istememeyi de doğal karşılamıyoruz biz?

Bir kadın çocuk doğurmak istemiyor olabilir, endişeleri, korkuları olabilir, hazır olmayabilir, ki en hazırım diyen kadın bile plansız gebelikte panikleyebilir, korunsaydınız denmiş ama ben spiralle bile gebe kalan biliyorum, tüplerini bağlattığı halde hamile kalanda var, en yakın örnek annemdir, 3 sezeryan sonrası tüplerini bağlatan annem son doğumundan 5 yıl sonra gebe kalıp gebe olma ihtimalinin Sıfır olduğu düşüncesiyle regl olmamasını strese bağladığından ve rutin işlerini yaptığından 16 haftalık bebek düşürmüş bir kadındır.

Demek ki hiçbir korunma %100 garantili değil.

Konu sahibesi,
ben sizin paniklemenizi Anlıyorum, ben bebek istediğim halde hamile olduğumu öğrendiğimde şoka girdim, korktum. Başkası doktor yanından Sevinçten uçarak çıkar, ben rengim atmış, ağlayarak çıktım, gebelik düşüncesine ultrasonda görene kadar alışamamıştım.

sevgili admin ben halen alışamadım ki doğurdum doğuracağım az kaldı, konu sahibi nasıl alışsın bilemiyorum. allah güç kuvvet ve sabır versin tüm hamişlere :anneadayı:

Allah'ın hediyesi o lütfen kıymayın ona benim bi tanıdığım bakamam diye bebeğini aldırdı sonra isteyerek yaptığı çocuğu lösemi den kaybetti :( herkesin başına bu gelecek diye bişey yok tabi ama yazık onun bi canı var artık:(

Misss gibi dogurucan. Kocan da cok mutlu olacak :KK66:

Hepimiz ilk hamilelikte bocalariz, sonra anne olduk mu, agizlarda aptal bi gulumsemeyle evde bebisle dolasiriz. Bebisle mutfak, salon kucakta :KK66:
Hahah katılıyorum benim rn yakın arkadaşım da istemeden hamile kaldı biz zorladık aldırma diye şimdi çocuğuna tapıyor deli oluyor resmen valla bu işlrr biraz böyle sanırım istemiyorum yan cebime koy:KK59:

anılarım canlandı birden..oğluma hamile kaldığımda daha 25 yaşındaydım ve plansız bir gebelikti ağlaya ağlaya içim çıkmıştı işimi kaybettim hamilelik yüzünden ..yapmam gereken işlerim vardı hepsi yarım kaldı ve 9 ay bebeğime adapte olamadım sezeryana alınırken bile hazır değilim diyorum ama sezeryandan sonra oğlumu kucağıma verdiler o an ben boyut değiştirdim tüm korkularım yok oldu çok şükür iyi bir işim var şuanda hatta birde arkasından kızım dünyaya geldi Rabbim herşeyi öyle güzel planlıyorki kısmetiyle geliyor gerçekten şimdi 32 yaşında 2 çocuk annesi çalışan bir anneyim iyiki doğmuş kuzularım

Böyle insanlarda hamile kalıyor ya sanırsın 20 lik genç kız hala neyin havasında etrafimizda evlat hasretiyle yanıpta böyle duygusuzlari görünce gerçekten çok üzülüyorum ya gerçekten aldır sen bu çocuğu ya cidden ama 4 sene sonra gelip burda ağlama çocuğum olmuyor diye He gerçi böyle duygusuz insanlar anne olmasın daha iyi görüyoruz haberlerde ya evde çocuğu tek başına bırakıp gidiyor ya sokağa terk ediyor içinde biraz olsun insan sevgisi olan aldirmayi aklının köşesinden bile geçiremez gerçekten beni çok sinirlendirdin keşke annen kendini hazır hissetmeyip senide dogurmasaydi o zman dime nasıl olurdu senin o evladın yaşamını elinden almaya ne hakkın var .

Böyle insanlarda hamile kalıyor ya sanırsın 20 lik genç kız hala neyin havasında etrafimizda evlat hasretiyle yanıpta böyle duygusuzlari görünce gerçekten çok üzülüyorum ya gerçekten aldır sen bu çocuğu ya cidden ama 4 sene sonra gelip burda ağlama çocuğum olmuyor diye He gerçi böyle duygusuz insanlar anne olmasın daha iyi görüyoruz haberlerde ya evde çocuğu tek başına bırakıp gidiyor ya sokağa terk ediyor içinde biraz olsun insan sevgisi olan aldirmayi aklının köşesinden bile geçiremez gerçekten beni çok sinirlendirdin keşke annen kendini hazır hissetmeyip senide dogurmasaydi o zman dime nasıl olurdu senin o evladın yaşamını elinden almaya ne hakkın var .
Ne kadar gereksiz yazmışsınız.

Söylemeyip ne yapacaksın
Sen anneysen o da baba
Söylemek zorundasın bence
Ama kararı birlikte verirsiniz, habersiz bi sonuç alman bencillik olur

İşinize gelmeyince gereksiz mi oluyor ?

Nesi işime gelmeyecek?

Konu sahibi aldırmayı falan düşünmüyor.

Herkes bebek haberini havalara uçarak karşılamak zorunda mı?
Peki böyle karşılamaması çocuğu hiç istemeyeceği ve kötü anne olacağı anlamına mı gelir?

Nesi işime gelmeyecek?

Konu sahibi aldırmayı falan düşünmüyor.

Herkes bebek haberini havalara uçarak karşılamak zorunda mı?
Peki böyle karşılamaması çocuğu hiç istemeyeceği ve kötü anne olacağı anlamına mı gelir?
Düşünmüyor mu bence sen iyi oku baştan Ayy işte kazayla hamile kalmış neymiş napıcanı bilmiyormuş ben herkes havalara uçarak karşılamak zorunda mi dedim iyi oku aklında belli aldırmak geçmiş konuşmalarından o çıkıyor iyi mi olur kötü mü olur onu ben bilemem ama sende bilemezsin varsayimlarlada çocuğun hayatını zehir etmenin alemi yok haberlerde görüyoruz hergün hemm sen kimsin arkadaşım konu sahibinin avukatı mısın? Sana neden dokundu bukadar hayırdır yoksa sende aynı durumda mısın? :KK39:

Back
X