Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

ay Allah affetsin buna çok güldüm:KK48:
Ay kadıncağız gayet de ilgili demek geliniyle , 20 yıldır evliyim favori yemeğim hangisi bilmez kv. ben de onunkini bilmem. Ayrıca niye bilsin, bilse de niye düzenli olarak ayda 2 kere yiyip yemedigimi kontrol etsin, hatta ismarlayarak yemediysem yememi sağlasın ya? İskender diyalizi gibi ? Çok saçma değil mi? Ütopik beklentiler arasında ilk üçe girer bence bu.

Brnde gitmistim dogum
Kursuna.. beni
Mental olarak hazirlamisti…annen doguma gelsin ozel bakimin olabilir vs. 2. Haftaya kv gelir..toparlanirsin zaten biraz esinle halledersiniz
Evet doğuma annem gelecek çünkü en çok o zaman ihtiyaç duyarım zmaanla inşallah hallederiz eşimin destek olacağını düşünüyorum banyo yaptırmaktan falan korkmaz

Şımarıklığın adı hormonlar olmuş, çok güldüm yaa. Hele iskender olayı efsane. Hayır, kahvaltıya davetin adı da ayağa çağırmak olmuş . Yani kadın davet etse, konu sahibi ayağına çağırdı diyecek. Çocuk doğunca da çocuğuna baktırmak ister bu tipler. Yani bu kayınvalideler ne yapsa kabahat, yapmasa da kabahat. Eşinin ailesiyle problem yaşamayanlar da problem üretiyorlar resmen. Ara bozmaya birebirler.konuda bir kere Kocasının adını anmamış, kayınvalidem de ,kayınvalidem.😁😁😁 bekleme arkadaşım bekleme. Kimse kimsenin vasisi değil, kimse kimsenin nazını çekmek zorunda değil. Annesi arıyormuş bir de. Arayacak tabii, annen o senin. Bi salın şu kayınvalideleri yaaa🤣

Ay kadıncağız gayet de ilgili demek geliniyle , 20 yıldır evliyim favori yemeğim hangisi bilmez kv. ben de onunkini bilmem. Ayrıca niye bilsin, bilse de niye düzenli olarak ayda 2 kere yiyip yemedigimi kontrol etsin, hatta ismarlayarak yemediysem yememi sağlasın ya? İskender diyalizi gibi ? Çok saçma değil mi? Ütopik beklentiler arasında ilk üçe girer bence bu.
İskender diyalizi mi ahahshhsjshshjsh

zirveyi zorlar bence😆 mantı sarma falan değil iskender bi de dışarda ısmarlanmadığı için tripli 😂

Ptesi doğum için gün alıcam. Dünya kadar işim hazırlığım var. İftara geliyorlar. Yarım ağız siz grlin dedi. Eşimde anne işlerimiz var siz gelin isterseniz dedi. Ve geliyorlar şaka gibi. En az 12 de kalkarlar. Ne yardımı isterim ne de başka bir şeyini yeter ki şu dönemde rahat olaydım. Zaten asla birşeye yardım etmez de. Misafirim var sen yardıma gel der. Korona oldum onların ısrarları yüzünden. Keşke KV dem sizinki gibi olsaydı. Uzak mesafeli. Yemişim iskenderini, gidip tek yerim onu napıcam. Kendinize dert aramayın bence.
Ayrıca hamilelik hastalık değildir. Sizin ondan temizlik vs beklemenizde çok çirkin. Oda sizden beklese bir o kadar çirkin olurdu yine. Off çok sinirliyim çok karışık yazdım.
çüş artık! bu kadar da değil ya. abartmışsınız. kabul etmeseydiniz hadi eşiniz ve ailesi düşüncesiz

Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bakarsınız olaya?
Kadınların derdi bitmeeez kadın büyütmüş evlendirmiş daha derdi bitmemiş bu kadar beklenti nedir yahu gelse sorsa ben kendim karar vermek istiyorum bu kadar mıç mıç olmak istemiyorum derdiniz

Merak ediyorum. Bu yeni nesil gelinlere biri bundan sonra herşeyinle kv ilgilenecek, temizliğini yapacak, yemeğini yapacak, altınını yapacak, evini arabanı alacak mobilyanın en kralını alacak ve senin her derdine koşacak. Sen yan yel yat o çocuğunada bakacak.
Seni 9 ay karnında 30 yıl tepesinde taşıyan annenden bile daha çok sevecek.
Ama sen asla hiç birşeyine müdahale etmiceksin. Hep mesafeli olacaksın. Çağırırsa gitmiceksin arayınca bakmicaksın. Evine hele senden izinsiz asla gelmeyecek. Gözüme gözükme dediğin an toz olacak gel dediğin zaman koşacak git dediğin zaman ölü takliti yapacak…. diye öğüt mü veriyor söz kesilir kesilmez?
Başka türlü bu premsesliğin son zamanlarda devamlı açılan konuların açıklamasını bulamiyorum çünkü.

Böyle konuları okudukça ne kadar vasat bir hamilelik geçirmişim diye hayıflanmıyor değilim .Hamileliğim boyunca iskender yemedim 🙄
Iskenderi illa kayinvalidenizle yiyince mi tadı oluyor .

Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bakarsınız olaya?
Sizde nasıldı peki?
Hamileliğin tadını neden çıkaramıyorsunuz? Evde kendi kendinize takılın yiyin,için istediğiniz programı açın izleyin süper hayat.He hamileliğin ilk zamanları arada da olsa dışarı çıkabilirdiniz.Belli ki çalışmıyorsunuz yok mu arkadaşlarınız onlarla takılın.Ay hamile olup bir de evde olucam ne kv si ya bana zaman yetmez😂

çüş artık! bu kadar da değil ya. abartmışsınız. kabul etmeseydiniz hadi eşiniz ve ailesi düşüncesiz
Gelene ne diyeyim ki. Ptesi gün alıcam dedim. Bebeğimde haftasına göre gerilik var stresliydim dedim. Hazırlık yapıyorum dedim... Gelen geliyor her türlü.
Ee menude neler var ondan haber ver😐😂

Son haftasinda gebeye iftara gitmeyende ne bilim😐😐😐
Millet KV İskender yemeye götürmüyor diye KV terörü sanıyor kardeş. Bizde neler var neler. :KK14: Bu 3. Davetimiz, hiçbirinde de ben davet etmedim. Menüde yoğurt çorbası, pilav, kavurma, salata, sütlaç var. Çok bile yaptım.

Gelene ne diyeyim ki. Ptesi gün alıcam dedim. Bebeğimde haftasına göre gerilik var stresliydim dedim. Hazırlık yapıyorum dedim... Gelen geliyor her türlü.

Millet KV İskender yemeye götürmüyor diye KV terörü sanıyor kardeş. Bizde neler var neler. :KK14: Bu 3. Davetimiz, hiçbirinde de ben davet etmedim. Menüde yoğurt çorbası, pilav, kavurma, salata, sütlaç var. Çok bile yaptım.
Gelen geliyor ne yahu, eşiniz çağırmış. Onlar gelmek istese bile anne müsait değiliz, zor yürüyorum, bu sene bizi mazur görün seneye inşallah falan denmeli. Canınıza yazık valla.

Yani gelin dedikten sonra laf edilmesinide ben anlamiyorum. Eşiniz gelin demiş, sizde nereye geliyorlar canım burnumda diyemediyseniz şuan söylenmenin bir mantığı yok. Eşinizde en az kv kadar bencil ve düşüncesiz

Back
X