Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Şimdi gelirler "Millet cefakarlık yarıştırıyor, bak hele hele. Aferin size hanımlar hani nerde madalyanız? Bu kadar pick me up pick me up olmayın. Kadının düşmanı kadın." demeye. Çok da geç kaldılar yav, neredeler ki.
Bu isin ortasi yok bence. Ya kadinlar cok naz yapiyor gebeyken, ya da hic yapmayi beceremiyorlar😐😂 dogurup 2. Haftada cocuklari okuldan almaya gittim😐😂o da benim saftorozlugum😐😂😂

Ptesi doğum için gün alıcam. Dünya kadar işim hazırlığım var. İftara geliyorlar. Yarım ağız siz grlin dedi. Eşimde anne işlerimiz var siz gelin isterseniz dedi. Ve geliyorlar şaka gibi. En az 12 de kalkarlar. Ne yardımı isterim ne de başka bir şeyini yeter ki şu dönemde rahat olaydım. Zaten asla birşeye yardım etmez de. Misafirim var sen yardıma gel der. Korona oldum onların ısrarları yüzünden. Keşke KV dem sizinki gibi olsaydı. Uzak mesafeli. Yemişim iskenderini, gidip tek yerim onu napıcam. Kendinize dert aramayın bence.
Ayrıca hamilelik hastalık değildir. Sizin ondan temizlik vs beklemenizde çok çirkin. Oda sizden beklese bir o kadar çirkin olurdu yine. Off çok sinirliyim çok karışık yazdım.
Ee menude neler var ondan haber ver😐😂

Son haftasinda gebeye iftara gitmeyende ne bilim😐😐😐

Allahtan daha ne istiyorsun be bacım gören görmeyen de öz annen ilgisiz sanır emin ol üzerine çok düşse bunalırsın öp başına koy

Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bakarsınız olaya?
Sizde nasıldı peki?
ya deli misin kızım ya, bırak karismasin, çok canin bi şey çekerse dışardan Ismarla ya da birine yaptır. insallah lohusa zamanı da karışmaz, bebek kucukken de karismaz kafan rahat buyutursun.

Bu isin ortasi yok bence. Ya kadinlar cok naz yapiyor gebeyken, ya da hic yapmayi beceremiyorlar😐😂 dogurup 2. Haftada cocuklari okuldan almaya gittim😐😂o da benim saftorozlugum😐😂😂
Çok ilginç ama ya, eli ayağı tutuyorken ona buna nazlanmayi , hizmetini ettirmeyi kendilerine hak görüyorlar, bisey deyince hani nerde madalyanız oluyor. Kendi işini yaptı diye ödül almak çocuklukta kaldı diye biliyorum ama.😂

Zaten buyuklerde prenseslik yapamiyorsun ozellikle kv filan gelirse…hayatim
Mutfakta gecmisti benim 2. De ordan biliyorum😐😂
Evet gelmesi daha kötü bide onunla uğraş aman ben kendi işimi kendim hallederim valla ya . Evde başkası olduğunda makarna yiyemezsin ben yorgun olunca bı makarna bı hazır çorba yapıyorum yiyorum valla ne güzel kendi kendime

Çok ilginç ama ya, eli ayağı tutuyorken ona buna nazlanmayi , hizmetini ettirmeyi kendilerine hak görüyorlar, bisey deyince hani nerde madalyanız oluyor. Kendi işini yaptı diye ödül almak çocuklukta kaldı diye biliyorum ama.😂
Onlarin kiymeti daha cok oluyo ama genelde…ya da heves mi oluyor ne bilmiyorum.. ayy benim
Kocam sunu yapti kv bunu yapti vs vs.

Şimdi gelirler "Millet cefakarlık yarıştırıyor, bak hele hele. Aferin size hanımlar hani nerde madalyanız? Bu kadar pick me up pick me up olmayın. Kadının düşmanı kadın." demeye. Çok da geç kaldılar yav, neredeler ki.
Onu diyende de sorun ararım nazını herkes kocasına yapsın çocuğu kocayla yapmış çünkü iskenderi o ismarlasin🤣
Yani küçük çocuk olmadığımız için kendimiz yapiyoruz diye biliyorum normal olanı bu . Bu sayede bizi secmiyorlar aksine biz başka konularda kendi kararımızı kendimiz veriyoruz

Evet gelmesi daha kötü bide onunla uğraş aman ben kendi işimi kendim hallederim valla ya . Evde başkası olduğunda makarna yiyemezsin ben yorgun olunca bı makarna bı hazır çorba yapıyorum yiyorum valla ne güzel kendi kendime
Saglicakla kurtulda baska birseyin onemi yok
Aslinda.. sadece ilk cocukta emzirmeyi vs bilmiyorsun ya da cocuk banyosu vs hersey yabanci ve kitap okumakla pratik arasinda fark oluyor..buyuk biri o sebepten iyi olabilir ama onlarda destek yerine kostek oluyor.. bazi seyleri ogrendikten sonra herseyi yapabilirsiniz.. annelik icgudusel zaten.. kimseye ihtiyacin yok.. esin olsun yeter

Onlarin kiymeti daha cok oluyo ama genelde…ya da heves mi oluyor ne bilmiyorum.. ayy benim
Kocam sunu yapti kv bunu yapti vs vs.
Her zaman olmuyor o kıymet ama, insanların da sabrının sınırı var. Piremseslik de bi yere kadar.

Saglicakla kurtulda baska birseyin onemi yok
Aslinda.. sadece ilk cocukta emzirmeyi vs bilmiyorsun ya da cocuk banyosu vs hersey yabanci ve kitap okumakla pratik arasinda fark oluyor..buyuk biri o sebepten iyi olabilir ama onlarda destek yerine kostek oluyor.. bazi seyleri ogrendikten sonra herseyi yapabilirsiniz.. annelik icgudusel zaten.. kimseye ihtiyacin yok.. esin olsun yeter
Amin inşallah . Bir hafta annem bir hafta kv kalır zaten söyleyeceğiz annelere onlar da gerçekten sırf heveslerini alsınlar diye . Emzirme için doğum yapacağım hastane eğitim verecek ona gideceğim . İnsalalh köstek olma durumu olmaz diye düşünüyorum benim kv Allah var ne dediğini bilen bir insan o konuda sıkıntı yaşamayiz ama uzun zamanlı birini de istemiyorum . Eşim de bende bir an önce sorumluluk alalım

Evet bence kendi basina en iyisi canim.. benden sana tavsiye zaten kendin yaparsin insallah zorluk cekmeden..
Sende iyi kalkmissin doğumdan sonra hemen hizmet bekleyen olursa Allah var ben yapmam torununu sevsin gitsin isteyen lohusayken kalkmazdim valla 🤣🤣

Her zaman olmuyor o kıymet ama, insanların da sabrının sınırı var. Piremseslik de bi yere kadar.
Bence kendi isini kendin hallet, ne guzel kimseye muhtac olmadan..temizligini vs kendin yap neden baskasi yapsin yani.. kalkip cam sil perde tak demiyorun zaten..ama gunluk seyleri yapabilir insan.

Amin inşallah . Bir hafta annem bir hafta kv kalır zaten söyleyeceğiz annelere onlar da gerçekten sırf heveslerini alsınlar diye . Emzirme için doğum yapacağım hastane eğitim verecek ona gideceğim . İnsalalh köstek olma durumu olmaz diye düşünüyorum benim kv Allah var ne dediğini bilen bir insan o konuda sıkıntı yaşamayiz ama uzun zamanlı birini de istemiyorum . Eşim de bende bir an önce sorumluluk alalım
Brnde gitmistim dogum
Kursuna.. beni
Mental olarak hazirlamisti…annen doguma gelsin ozel bakimin olabilir vs. 2. Haftaya kv gelir..toparlanirsin zaten biraz esinle halledersiniz

Back
X