- Konu Sahibi Thedemetriax
Oha ülkede ayda iki kez İskender yiyip bı de kahvaltılara çıkan insan kalmış mı? Bı de ekonomi kötü diyorlar ellaam, kimlerin gelinisiniz söyleyin ona göre yorum yapicam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya kebapçı virali gibi konuİftara saatler kala canımın iskender istemesi şoku![]()
ben varım hatta daha fazla çıkıyorum çünkü koyverdim ipin ucunu.nasılsa ev araba alamam iyi bir otele tatile gidemem çocuğu istediği okula gönderemem bari yesin istediği kadar diyorumm.ama her hafta farklı fiyat oluyor mübarekOha ülkede ayda iki kez İskender yiyip bı de kahvaltılara çıkan insan kalmış mı? Bı de ekonomi kötü diyorlar ellaam, kimlerin gelinisiniz söyleyin ona göre yorum yapicam.
Öyle, ya barinican ya beslenicen bu ülkede. Öyle hem barinayim hem besleneyim hem giyineyim hem çocuk buyuteyim hepsi bı yerde olsun...pışşık... Seçicen bı tane şukredicen....yok öyle lux israfben varım hatta daha fazla çıkıyorum çünkü koyverdim ipin ucunu.nasılsa ev araba alamam iyi bir otele tatile gidemem çocuğu istediği okula gönderemem bari yesin istediği kadar diyorumm.ama her hafta farklı fiyat oluyor mübarek![]()
Tesekkur ederim sagolun.Başınız sağolsun, çok zor şeyler yasamissiniz.
gerisini yazamıyorum gelinim sen anla.yazarsam banlanırımm.boşvererek bari ruh ve beden sağlığımı koruyorum .varsın gitsin paramÖyle, ya barinican ya beslenicen bu ülkede. Öyle hem barinayim hem besleneyim hem giyineyim hem çocuk buyuteyim hepsi bı yerde olsun...pışşık... Seçicen bı tane şukredicen....yok öyle lux israf
Emin ol esin yeter zaten buyukler anca ortalik karistiriyor geneldeVah vah... görende ağır hastalık sahibi zannedecek. Yani kv iskender ısmarlamadı diye gebeliğin tadını çıkaramamak yalnız hissetmek öylemi? Ne kendi ailem ne kv doğumda dahi yoklardıher haltı da gebelik lohusalık şeysine bağlamayın ya.
Yok anam kimsenin kahrını nazını çekemem dedim evde 8 yaşlarında ikizlerim vardı eşim onlara baktı bende hastanede. Eve geldim 0 beklenti fazlaca huzur. Ne ikizlerde nede sonradan gelen velette kimseyle işimiz olmadı karı koca mis gibi de hallettik. Premsesliğe lüzum yokEmin ol esin yeter zaten buyukler anca ortalik karistiriyor genelde![]()
Zaten buyuklerde prenseslik yapamiyorsun ozellikle kv filan gelirse…hayatimYok anam kimsenin kahrını nazını çekemem dedim evde 8 yaşlarında ikizlerim vardı eşim onlara baktı bende hastanede. Eve geldim 0 beklenti fazlaca huzur. Ne ikizlerde nede sonradan gelen velette kimseyle işimiz olmadı karı koca mis gibi de hallettik. Premsesliğe lüzum yok
Konu sahibi yapmaya çalışmışta takan olmamış :)Zaten buyuklerde prenseslik yapamiyorsun ozellikle kv filan gelirse…hayatim
Mutfakta gecmisti benim 2. De ordan biliyorum![]()
Naz niyaz nedir bilmedigim icin tuhaf geliyor bana..canimin biseyler cektigide oldu.. kalkip kendim yaptigimda oldu yapamadigimda.. ölmedim yasiyorumKonu sahibi yapmaya çalışmışta takan olmamış :)
ay Allah affetsin buna çok güldümİskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi.
Ptesi doğum için gün alıcam. Dünya kadar işim hazırlığım var. İftara geliyorlar. Yarım ağız siz grlin dedi. Eşimde anne işlerimiz var siz gelin isterseniz dedi. Ve geliyorlar şaka gibi. En az 12 de kalkarlar. Ne yardımı isterim ne de başka bir şeyini yeter ki şu dönemde rahat olaydım. Zaten asla birşeye yardım etmez de. Misafirim var sen yardıma gel der. Korona oldum onların ısrarları yüzünden. Keşke KV dem sizinki gibi olsaydı. Uzak mesafeli. Yemişim iskenderini, gidip tek yerim onu napıcam. Kendinize dert aramayın bence.Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bakarsınız olaya?
Sizde nasıldı peki?