• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Ben olmamasını daha iyi buluyorum vallahi iyi ki yokmuş 🤣 karışmasından daha iyi gelmeyip bide şu ben gelirdim ama diye sıralanan bahaneler yok mu . Öf herkesin işi rast olsun bana karışmasınlar da ..
Ben gelinlerin hem mesafe koymak isteyip hemde maddi manevi destek isteyenini de anlamıyorum
6 sene coluk cocuk yoktu valla 1 çöp istemedim.
Bir isin ucundan tutsun demedim.Ki demem niye tutsun.
Ama cocuk olunca aa dedim anamın bi dogrucu Davudu ben myiim glkgfklfgkl
Sıkınca diyorm babannesi az tutuver:D
O da cmtrsileri calısıyorm ayda 2 kere cmrtsi kvdeme kitliyorz yarım gün.
Kız onda da yemege falan alıyorm yoruldu diye vicdanımı köpekler yesin ghkgll

Ödleri koptu oglanın düğüne ceyrek götürmücem diye gflgfg
Abisi bana,sanada takı masrafı cıktı X evleniyo dedi acık acık istediler ya valla:D
Ay yüzsüzler ya destek olalım da demiyorlar bin TL nin hesabini yapıyorlar sineğin kanadının yağını çıkarır bunlar 🤣

6 sene coluk cocuk yoktu valla 1 çöp istemedim.
Bir isin ucundan tutsun demedim.Ki demem niye tutsun.
Ama cocuk olunca aa dedim anamın bi dogrucu Davudu ben myiim glkgfklfgkl
Sıkınca diyorm babannesi az tutuver:D
O da cmtrsileri calısıyorm ayda 2 kere cmrtsi kvdeme kitliyorz yarım gün.
Kız onda da yemege falan alıyorm yoruldu diye vicdanımı köpekler yesin ghkgll
Ahahaha vallaha senin gibi gelini nereden bulcak ama bir kere İskender ısmarladı mi 🤣🤣yoook
Çalışan kayınvalide daha iyi en azından başı dolu olur yine de laf sokuyormis gerçi Allahım bizde mi böyle oluruz ki 😅

Ahahaha vallaha senin gibi gelini nereden bulcak ama bir kere İskender ısmarladı mi 🤣🤣yoook
Çalışan kayınvalide daha iyi en azından başı dolu olur yine de laf sokuyormis gerçi Allahım bizde mi böyle oluruz ki 😅
Kvdem calısmıyor kız:)
Ben calısıyorm ,ayda 2 cmrtsi bakıyor.
Benim kvde zaten köy yansa en son haberi olur:D
Rahatlıgını benim lohusalıkta tescilledikmggfggf
Benden kvde nasıl olur bilemiyorm sonucta damada ne kadar zulum yapabilirim glkfglk
Oglum olaydı icimdeki kvdeyi görebilirdik glşgflfg

Kvdem calısmıyor kız:)
Ben calısıyorm ,ayda 2 cmrtsi bakıyor.
Benim kvde zaten köy yansa en son haberi olur:D
Rahatlıgını benim lohusalıkta tescilledikmggfggf
Benden kvde nasıl olur bilemiyorm sonucta damada ne kadar zulum yapabilirim glkfglk
Oglum olaydı icimdeki kvdeyi görebilirdik glşgflfg
Ay bende çalışıyor sandım ona rağmen bir de yemeğe mi cagriyiesun sende fazla iyilik peşindesin 🤣

Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bakarsınız olaya?
Sizde nasıldı peki?
Şu satırları yazarken son haftasına kadar karnı burnunda çalışan, toplu taşımayla işe giden, sabahın köründe gebeliğin verdiği uykuya rağmen kalkıp evine diğer çocuklarına bakan ya da bağda bahçede çalışan hemcinslerinden hiç mi utanmadın. Çok naz yapmak istiyorsan çocuğu birlikte yaptığınız adam var ya eşiniz oluyor hani, o bu işler için, nazı ona yapacaksınız

Benimki hamilelik boyu oğlunu arayip nasilsiniz bir sıkıntı var mi diye yokladı.
Gelmedi de çağırmadı da..
30 haftalikken gebelik zehirlenmesi sebebiyle acil doğum yaptım. Ölürsem-sek diye korkup korkma kizim diye mesaj yazdi, ogulcugunu teselli etti.
Dogum yapınca bebegim küvozdeyken 1 hafta bana bakti sagolsun. Sütüm olsun bebek sütsüz kalmasin diye pişirdi etti. Covid yüzünden annem gelemediği için. Sonra bebegim kuvözden çıkınca 1 hafta daha bakti. O sirada annem eşimle birlikte benim evimi taşıyıp temizledi çünkü. Onda da bakarken sacmasapan cümlelerle huzursuz hissettirmeyi başardı evimi mumla aradım.
Sonra evime geçtim kucagimda 2 kilo bebekleyim apar topar kizinin koca derdine düştüler kple kavga kıyamet evi terketmeler, polislik olmalar apar topar nişan düğün yaptilar. Eşimi gönderdim hep onlarlaydı.
1 kere aradim canini sikma hallolur hepsi dedim. Tebrik ettim nikahı. Düğünden sonra bir daha aramadı diye şikayet etti beni eşime ondan beridir konuşmuyoruz.

Istersen degisebiliriz kaynanaları.
Seninki sevimli geldi bana.
İskenderi de ben ısmarlarım bari huzursuzluk çıkaran tip değil.

Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Sizde nasıldı peki?
Allah a şükreder böyle yapışmayan kaynanaya denk geldiğim için kendimi çok şanslı hissederdim.
Kv şimdi madem öyle çocuk doğduktan sonra yanaşmasina izin vermezsen rahat kafa çocuğu büyütürsün.Takılma yeğenine gezmesine falan içinden gelerek yapmasi önemli hem rol yapmıyor işte ne güzel.Annende varmış ihtiyaç yok zaten

Kızlar merhaba,
Sizde nasıldı peki?
Bakima muhtac degilsiniz ki? Ayrica herkes herkesi sevecek diye bisey yok. Sizi sevmiyorlar demek ki.

Sizde hamileliginizden önce ayni beklediginiz sekil davrandiniz mi? Kaynanam neleri sever diye düsünüp eve bisiler yolladniz mi? Arada bi temizlige gittiniz mi? Bayramlarda baklavalarini acip, diger günler hafta iici gezmelere cagirip disarda yemek kahvalti yaptiniz mi? Merak ettim. Hani sonucta büyüyünüz ya? Yas farki var ya? Oda gelininden beklemis olabilir ya?

Cidden böyle tür seyler bekleyen gelinler acaba kedinleri de baskalarina karsi bukadar hassas mi? Cogumuz " kendi yapsin heryere bizle gelmesin" modun da.. ama hamile olunca niyeyse bi rol degisimleri oluyor🙃 ilginc

Valla canım benimki bebek nasıl diye bile sormazdı
Annem öldü dogumdan sonra, nasilsin diye aramadi bile..
Oyle beni ayda 2 iskendere gotursun gibi bir derdim de yoktu yani..
Anneme bakıyordum annem hastaydi zaten sabahtan aksama hastanede ben kaliyordum yaninda aksam babam geliyordu isten gelince ve kalp rahatsizligim vardi nefes almakta zorluk yasiyordum zor gunlerdi gercekten simdi hatirlayinca hayir bir de annem.sanki keyfinden yatiyormus gibi hastaneye de cok gidiyorsunuz ama pandemi de var hergun ordasiniz diyordu..
Yani beterin beteri var..
Annemi topraga verdim aksamina bebegimi sariliktan hastaneye yatirdik tek bir insan yoktu yanimda esim ogluma.bakti ben sezeryanli halimle o koca makineye tek basima kaldirip koyuyordum bebegi icine..
Dedigim gibi aramadi sormadi.
Ha sonra kendisi bir talihsizlik yasadi bayadir gidip geliyor hastaneye simdi bende onu aramiyorum anlatiyor gidip geldikce dinlemiyorum bile..
Başınız sağolsun, çok zor şeyler yasamissiniz.

Selam kızlar,
Eşimin 7 sene önceki sevgilisini iki dayısı, yengeleri, üç kuzeni ve hatta annesinin teyzesi bile takip ediyor.
Sanırım yıllar önce eşimin kuzenine kız istemeye gitmişler ve o zamanlar eski sevgilisi de kız istemeye katılmış. O sırada da bu akrabalarla tanışmış. Ama hâlâ dayısı o eski sevgilisinin paylaştığı fotoğrafları beğeniyor mesela. Kuzenler falan zaten takipte.
Bu durum içten içe çok canımı sıkıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Sadece kaynanama dedim ki dayılar, yengeler ve birçok kuzen hala o kadını takipteler. Kaynanam da hiçbir şey demedi.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fikirlerinizi bekliyorum.

Bence siz ilgi açı bir insansınız.

En çok beni sevsinler, en çok bana ilgi göstersinler modu. Sanki bu yüzden hamile kalınmış bu yüzden çocuk yapılıyor gibi bir izlenim aldım. Eş kişisi de piyasada yok zaten.

Back
X