hemen çocuk yapanlar cahilmi oluyorEvde yapılacak işten başka çözümü görünmüyor.
Herkes hamilelik konusunda üstüne gelir tabi,cahil gibi ilk günden hamile kalmışsınız,madem maddiyat kötü düzelene kadar erteleyecektiniz ama olan olmuş .
Çocuk rızkıyla gelir safsatasına da sakın inanmayın o kendi rızkıyla gelir evet ,onun rızkı anne memesindeki süt.Yoksa size bolluk bereket vs getirmeyecek bunu aklınızdan çıkarın.
Ağlamakla da bir şey değişmeyecek boşuna ağlamayın.
Masallah ne guzel yazmissin ve size aynen katiliyorumBütün yorumları tek tek okudum... Bazı arkadaşlar düşünmeden konusmuş. 11 aylık evliyim ve hamileyim. Kredi borcum da var hemde ev kredisi Allah a sukur oğlum karnımda olduğundan beri Allah yardım etti örneğin teyzeler bazı kıyafetlerini aldı annem takı yerine beşiğini aldı şuan hiç bir eksiği yok ben de markalı kıyafetler yerine pazardan 5-10 liraya kıyafet aldım+ dışarıya olan 2500 lira borcumuzu kapattık kendime bir iğne almadim annemin bol kıyafetlerini giyiyorum ama oğlumdan hiç bir şey önemli değil çok fedarlik yaptık babasıyla . Tedavi ile hamile kaldım erken doğum tehlikem var çalışmam yasakti zaten mesleğim okul öncesi eğitim yani anaokul ogretmenligi o süreçleri Allah kimseye yaşatmasin konu sahibine korunmamissin diyen arkadaş sen bu mucizenin ne demek olduğunu biliyor musun anne misin ? Konu sahibi hamileliğin tadını çıkar beslenmende süte yoğurt bakliyata yumurtaya az da olsa tavuk ve et yemeye dikkat et bunlar zaten uygun şeyler et hariç. Çocuğa da fazla kıyafet alma ben oğluma taş catlasin 10 takım falan aldım ama dolabı doldu hediye geldi çünkü ve ben paraya hiç sıkışmadim hamileliğin boyunca üzme kendini bebeğin doğunca ise girersin herşey olur şunu düsün ya çocuğun olmasaydı hiç ya da onu kaybetseydin bundan ağırı olamaz inan bana ben kaybetme korkusu da yaşadım daha hala yaşıyorum ne demek olduğunu biliyorum sakin ama sakın uzme kendini sen mutlu ol ki bebeğinde mutlu olsun borç ödenir bugunler asla geri gelmez cünkü
Bir daha okuyun.hemen çocuk yapanlar cahilmi oluyor
evet cahil gibiyi okuyunca devamını okuyamadım ama yinede ağır olmuşBir daha okuyun.
Tamam realist olalım. Dini boyutunu ksrıştırmıyoeum. Siyasi boyutunu düşünsün mü. Söyleyeyim. Çünkü afrika ülkeleri Osmanlı yönetimi altındayken senin benim gibi insanlardı. Ne zaman ki Osmanlı tıkılmaya başladı Avrupa boş durmadı. Oraları sömürge toprakları haline getirip insanlarını bir köle gibi çalıştırdı aç bıraktı. İnsanları çamurlu su içmek zorunda bıraktılar. Ayrıca bu kadın afrikada yaşamıyor Türkiye de yaşıyor. Biraz da siz realist olun.Cocuk rizkiyla geliyorsa afrikali cocuklar niye ölüyor? Ustelik musluman ulkelerinde. Biraz realist olmakta fayda var.
Konu sahibi sana gelince ozel hastaneye gitnek zorunda degilsjn. Bebegin dogunca mutlaka bir ise gir calis. 3 bin parasi olmayana buyuk bir meblagdir
Konu sahibi attı taşı biz uğraşıyoruz çıkarmaya,Hamile olunca insan çok duygusal oluyor çok gitmeyin kadının üzerine
Canım tek bir yere borcunuz olsun oraya buraya borçlarınız varsa toptan bir kredi çekip ödeyebileceğiniz miktarlarda aylık vadelere böldürün.Herşeyin önemli olanını almaya çalış gereksiz şeyler alma.Bebeğin için 2.el sitelerinden alışveriş yapabilirsin bu sitedeki ikinci el forumlarına bakabilirsin çok temiz hatta sıfır şeyler çok ucuza satılıyor.Kendinizi sıkacaksınız mecbur borç bitene kadar..
Harfiyen katiliyorumKonu sahibi attı taşı biz uğraşıyoruz çıkarmaya,
Cidden nerede kendisi ???
kendı yasadıklarınızla konu sahıbını bır tutmayınBenim bile zoruma gitti,kendimi onun yerine koydum.Hiç iyi şeyler söylemedim kendime.
Aileden yardım istemek hakkı ama yapmıyorlar baksana.
Tamam realist olalım. Dini boyutunu ksrıştırmıyoeum. Siyasi boyutunu düşünsün mü. Söyleyeyim. Çünkü afrika ülkeleri Osmanlı yönetimi altındayken senin benim gibi insanlardı. Ne zaman ki Osmanlı tıkılmaya başladı Avrupa boş durmadı. Oraları sömürge toprakları haline getirip insanlarını bir köle gibi çalıştırdı aç bıraktı. İnsanları çamurlu su içmek zorunda bıraktılar. Ayrıca bu kadın afrikada yaşamıyor Türkiye de yaşıyor. Biraz da siz realist olun.
Hamile bi bayani kim ise alacak pardon da ulkenin durumu malum..biraz dusunce ve empati lutfen.sadece konusmak icin konusmayin rica etsem.ne kadar kolay degil mi 'ise girip calisin' demek.size kadar onun hic aklina gelmemistir bu fikir,sağolun konu sahibine baya destek oldunuz burdanİşe girip çalışıp ödeyin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?