- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi Pokahontass
-
Ama o çok fena bir ilaç ya:))Hamileyken kullanılmaz diye biliyorum.Karın ağrısı had safhada oluyor.Bekunis diye bir ilaç var ama hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum. Doktoruna sor, uygunsa kullan.
Yoo bende size sataşmadım zaten yanlış anlamayın lütfen. Yorumun asıl sahibine canım sıkıldı. Daha ilk yorumda böyle bir yorum görmek fazlasıyla can sıkıcı bir durum.Ya özür dilerim ama ben size değil üyenin yorumuna güldüm.Hedef siz değilsiniz ki.Tiksindiğimi fln da belirtmedim.Hemen sataşmaya gerek yok.
Ayrıca belki başka bir uzmana görünmek daha iyi olmaz mı.Bir de kabızlık da daha fazla su tüketimi iyi oluyor.Yulaf ezmesi gibi bol lifli posalı yiyecekler de iyi olabilir.
Arkadaşların söylediği önerileri yazıyorum bir kağıda sağlıklı yada sağlıksız bunu yarın doktora gittiğimde göstericem. Bu bu ilaçlar yada evde yapılabilecek şeyler varmış öneriniz nedir diye.Yazılan yorumların çocuğunu okudum da şaşırdım.
Hamile bir bayana doktor önerisi dışında riskli olabilecek öneriler yazılmış..
Konu sahibi sen zaten elinden geleni yapıyormuşsun. Bence doktorunun söylemediği şeyleri çokta yapma.
Bitki çayları taneli içecekler olduğu için bir çok bünyede kabızlık yapar keza elma yine öyledir.
Günlük kayısı yemek kabızlık için çözüm değil.
Kayısının suyu ve yumuşamış hali makbul. Kayısıları biraz su ile içine seker atarak kaynatın hem suyundan hem kendisinin posalı ve lifli halini içmiş olursunuz daha iyi gelir.
Zeytinyağı iciyormussunuz.
Başka öneri de bulunmak istemiyorum.
En kısa zamanda doktora tekrar gidin.
Bazı üyeler hamilelikte bir ilaç ismi önermişler doktorunuz da size öyle rahatlatan bir şey versin.
Sabredeceksin diye bir şey yok.
Okuyunca midem bulandı şuan. İncir ve zeytinyağğ :/Bu durumu dogumdan sonra yasadim gercekten zor hala daha devam ediyor ara ara sunu yaptim ve faydasini cok gordum kuru inciri bol zeytinyagina bandira bandira ye her gece yatmadan uc dort inciri yap sonra bana dua et
Fazla bile içtiğim oluyor. Yanımda 1lt lik şişem var sabah ofise geldiğim gibi hemen dolduruyorum. Hatta biraz ısıtıyorum suyu sonrada bütün gün peteğin üzerinde duruyor ılık içiyorum yanı gün içindede.Çok geçmiş olsun.
Kuru meyve bende çok işe yarıyordu.Elma kurusu,dut kurusu gibi.Ayrıca gün içerisinde de 1,5-2 lt su içiyor musunuz?
Yulaf da iyi gelebilir.
On numara 5 yıldızlık bu durumda tarçına alerjimm varCekirdekli karakuru üzümu kaynat, içine tarcin koy kaynatmaya devam et. Suz ilikken suyunu ic. 10 numara 5 yildiz
Birde tabiki harektsizlik tetikliyor.Gün içinde yürme imkanınız var mı?Fazla bile içtiğim oluyor. Yanımda 1lt lik şişem var sabah ofise geldiğim gibi hemen dolduruyorum. Hatta biraz ısıtıyorum suyu sonrada bütün gün peteğin üzerinde duruyor ılık içiyorum yanı gün içindede.
Maleseff anca mutfaga kadar gidebilmee imkanım varr :)Birde tabiki harektsizlik tetikliyor.Gün içinde yürme imkanınız var mı?
Benim işimde masa başı olduğundan bazen bu durumla karşılaşıyorum.Ne zaman 30-40 dk yürüsem işte o zaman biraz rahatlama oluyor.
Ayy bu Hiç iyi olmadiOn numara 5 yıldızlık bu durumda tarçına alerjimm var
Sanırım bebek istiyorsunuz yanlış anlmadıysam yorumunuzu. En yakın zamanda sizede nasip etsin Allah'ım. dilerim kabızsız bir hamileliğiniz olur sağlıkla :)Ne güzel bir dert yanlış anlamayın ama bu bile hoşuma gitti Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
sabah yada akşam işe giderken yada dönüşte yürüyün olmaz mı?Ben 2012 mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim.Sigarayı da bırakınca acayip bir bağırsak problemlerim oldu.Havalar güzel diye iş ev arası yürüdüm.O zaman rahatladım.Sonra yağmurlar soğuklar başlayınca araba ile gittim sorunlarım tekrar etmişti.5 ocak 2013 te kızım doğdu.Maleseff anca mutfaga kadar gidebilmee imkanım varr :)
Bende ofiste çalışıyorum bazen yoğunluktan wc bile zor kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?