Hamileyken terk eden eski es

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nzg

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
310
-39
28
33
Merhaba yardımınıza fikirlenize ihtiyacim var yine demiştim ya en son hamileyken başka kadın icin beni terk eden eski eşime çocuğu görmek için bidaha beni arama annemi ara diye az önce annemin telefonununa numarasini kaydedyimde aradığı zaman annem göstersin çocuğu diye numarayı kaydettim bide baktım o kadınla resim koymuş bana nisbet yapıyor resmen zoruma gitti seni öyle atarım başımdan buda başımın tacı der gibi ne hala gör kızını dememe rağmen yaptığı harekete bakin bende diyorum ki kızımı eşimin kucağına veriyim yada kizimi tek koyub o orsb. Kadın sana böyle bi çocuk vermedi daha çok bakarsın diyim diyorum yada direk engelliyim bida ulasamasin çok karışık bi duygu icindeyim bı ofkeyle yanlış bişey yapamk istemedim

Ablacım senin ciddi anlamda tedaviye ihtiyacın var. Kimseye öyle laflar da edemezsiniz. Git tedavini ol çocuğunla ilgilen.

Ablacım senin ciddi anlamda tedaviye ihtiyacın var. Kimseye öyle laflar da edemezsiniz. Git tedavini ol çocuğunla ilgilen.
Tedavi ihtiyacın ol ne demek ben insanlık yaptım karşı taraf hala benimle uğraşıyor dedim düzgün yorum yapacaksan yap çok şükür benim aklım fikrim yerinde

Konun yanlış yerde bacım. Millet "aman konum BDV' den taşınmasın vallahi bak dert bu" diye ikna etmeye çalışırken sen bunu buraya açmışın
Nasıl yani anlayamadım

Konun yanlış yerde bacım. Millet "aman konum BDV' den taşınmasın vallahi bak dert bu" diye ikna etmeye çalışırken sen bunu buraya açmışın
Sitede henüz yeni oldum için anlayamdim demek istedinizi

Burda lütfen kimse kimseye hakaret etmesin.. Allah kimseye de böyle dert vermesin. Bir kadın için çok zor ha deyince de insan muhtemelen kopamıyor kaç yıllık evlilik var ortada kimbilir bide bebek var olan çoluk çocuğa oluyor ..

konu sahibi arkadaş kimse lütfen burda söylenen şeyleride yanlış anlama bu süreci bir piskolojik destekle daha rahat atlatırsın aslında burdaki arkadaşlar bunu söylemeye çalışmiş ama farklı bir tepkiyle .. burda içini dökerek biyere varamazsın arkadaşım mümkün değil bunu piskolojiden anlayan ve durumu daha iyi değerlendirebilen biri sana yardımcı olabilir bu sayede daha emin ve kararlı adımlar atıp hayatını güzelleştirebilirsin. Sadece benim fikrim eğer bebeğin aldırılcak kadar küçükse o bebeği aldırmak çünkü hayatın çok daha doğru kişiyle ve çok daha doğru zamanda bir çocuğun olabilir.. yeni başlangıçlar güzeldir ve şunu unutma seni aldatan başkasınıda aldatır o kadın nekadar sağlam olabilir ki ? Evli bir erkekle bir kadının ne işi olur zaten.. bunlar çok çirkin şeyler sen uzak dur senin için en iyisi bu olur.

Anladım haklısınız bı çok arkadas saolsun bana böyle yap diye tavsiyede bulundu ama gizmmidr aslimidr hakret eden bi usluble yorum yapmış sayfasına baktım bi çok kişiyle bu şekilde yorumlar yapiyor

Anladım haklısınız bı çok arkadas saolsun bana böyle yap diye tavsiyede bulundu ama gizmmidr aslimidr hakret eden bi usluble yorum yapmış sayfasına baktım bi çok kişiyle bu şekilde yorumlar yapiyor
Sen boşver onlar kimse çekmedikce anlamaz karşındakini zaten birazda düşünce anlayışına bağlı davranışlar. Bu seninle alakalı bir durum değil kendileriyle alakalı bir durum sana bir doktor önerebilirim piskolog kendisi bende bir süre seans aldım başka bir konu için.

Yapmayın lütfen,hayatta herşey sizinle alakalı değil .Artık tedavi olmanız gerekiyor,daha önceki konunuzada yazdım Çok tehlikeli sularda yuzuyorsunuz İşin sonunda en büyük kaybı siz yaşarsınız......

Amma hırs yapmışsın sen ya. Utanmıyor musun o kocandan?

Boşandıgin adama nispet yapmak nedir ? Artık birseyiniz değil abartmain.

Öncelikle allah sana sabır versin bacım
Bu nasıl bir derttir, unutulmaz yarası da geçmez.
Tedavi olmalısın bence de, bir şekile bu olayı aşmalısın.
O adamın normal hayati, eşi belki sana nispet yapmıyor eğer yapiyorsa da umursamamak en büyük ceza ona.
Umursama, içinde fırtınalar anliyorum ama dışarı yansitma.
Kendine yeni bir uğraş filan bul.
Ben olsam, paran da senin olsun deyip çocuğu asla gostermezdim orası ayrı

Adam karısıyla fotoğrafını koymuş, sizinle alakası yok. Siz neden sizinle uğraştığına yoruyorsunuz ki? Bu adam kendisi boşanmak istemedi mi? Sizinle uğraşmak için ne gibi bir sebebi olabilir?

Ayrıca kadına öyle hakaret etmeye de hakkınız yok. Eşinize böyle bir şey derseniz sadece kendinizi küçük düşürmüş olursunuz. Adamın canı acımaz, aksine boşandığı için şükreder.

o orsb. Kadın sana böyle bi çocuk vermedi daha çok bakarsın
Belki kadın çocuk sahibi olamıyor belki henüz çocuğa hazır hissetmiyor, ne olursa olsun kadın kadına bunu yapmamalı, çocuk sahibi olup olmamasından vurmamalı ya..
Konuda ne yazarsa yazsın hak veremiyorum.

Adam evli evli,kiminle fotoğraf koysun??

Kendine saygın yok,evlisin eşine saygın yok.. kalkmışsın adamın karısına küfür edip çocukları yok diye hakaret edip engellemek için burdan fikir istiyorsun... pess cidden..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…