- 15 Şubat 2013
- 26.716
- En iyi cevaplar
- 1
- 104.846
- 798
Adam evlenmis mi kaçırdım orayi? Çocuğu üvey anneye veriyim görsün anyayi konyayi vakasi mi bu gene?Adam evli evli,kiminle fotoğraf koysun??
Kendine saygın yok,evlisin eşine saygın yok.. kalkmışsın adamın karısına küfür edip çocukları yok diye hakaret edip engellemek için burdan fikir istiyorsun... pess cidden..
Ay konu sahibide mi evliEski eşin bir hata etmiş, seni ve çocuğunu bırakmış affedilmez bir durum.
Senin ise şu anda yaşadığın evliliğe kesinlikle saygın yok çok ayıp eşin bunları duysa o da terk edecek seni biliyorsun kendine gel bir an önce.
Hatta yeni eşinden bir çocuğu daha var diye hatırlıyorum bendeAy konu sahibide mi evli
Hatta yeni eşinden bir çocuğu daha var diye hatırlıyorum bende
Ay konu sahibide mi evli
Iki tarafta evli diye okudum,hatta kadının yeni eşinden çocuğu varmış ama yeni eşiyle mutlu değilmiş.Adam evlenmis mi kaçırdım orayi? Çocuğu üvey anneye veriyim görsün anyayi konyayi vakasi mi bu gene?
Ay konu sahibide mi evli
Evet bir önceki konusunda da yazmıştı, bence eski ile ne yaşanırsa yaşansın, şu andaki eşine haksızlık.Hatta yeni eşinden bir çocuğu daha var diye hatırlıyorum bende
Başka konusundaki yorumu. Doğru hatırlıyoruz evli ve bir kızı daha varmış.Gorusmesine izin veriyorum ama çocuk küçük olduğu için sürekli benimle iletişime geçiyor beni doğumum esnasinda başka kadın iicn birkamis yıllar sonra bebeğim kucagjmdayken ogrendim bu gercegi ve ben evliyim bi kızım daha oldu ama ben ona çok aşıktım şimdiki eşimi bile onu sevdim kadar sevemedim kızıma bsy demiyorum ama görsün ama onunla görüşmek beni çok kötü etkiliyor
Ay konu sahibide mi evli
Evet bir önceki konusunda da yazmıştı, bence eski ile ne yaşanırsa yaşansın, şu andaki eşine haksızlık.
Seninle uğraşmamis. Sadece seni insan yerine koyup uzulecegini düşünmemiş, ne zamandir duran fotosunu değiştirmeyi aklından geçirmemiş.Tedavi ihtiyacın ol ne demek ben insanlık yaptım karşı taraf hala benimle uğraşıyor dedim düzgün yorum yapacaksan yap çok şükür benim aklım fikrim yerinde
Ay adamin zaten cocuk falan gibi bi derdi olsa hamile kadını aldatmaz, umurunda degil çünkü seref yoksunu karaktersiz olunca böyle olunuyo.Seninle uğraşmamis. Sadece seni insan yerine koyup uzulecegini düşünmemiş, ne zamandir duran fotosunu değiştirmeyi aklından geçirmemiş.
Ki bu da çok normal. Hamile karısını başka biri için terkedip aramayan sormayan adam profil resmini mi değiştirecek?
Ayrıca çocuğunu düşünen zaten hamile annesini aldatmaz, terketmez. Sen de çocuğun da adamın umrunda bile değilsiniz. O şeyinin keyfinde gidiyor. 'O o... kadın sana çocuk vermedi,anca fotosuna bakarsın' demeyi düşünüyorsun ama korunduklari için şu an çocukları yoktur, sevişmedikleri için değil. Merak etme, evlenince o da doğurur, bu şeref yoksunu onu da aldatır
Bence mahkeme izni dışında bebeğinle mümkün mertebe görüştürme. Biraz daha büyüsün, kendini anlatacak çağa geldin, bir abi gihi arasıra lunaparka falan götürmesine izin verirsin
Ay bu daha fena valla kocası bile var hala hırs peşindeAdam evli evli,kiminle fotoğraf koysun??
Kendine saygın yok,evlisin eşine saygın yok.. kalkmışsın adamın karısına küfür edip çocukları yok diye hakaret edip engellemek için burdan fikir istiyorsun... pess cidden..
Ayneenn,tam dua etmek gerekiyormuş bunu anladımAy bu daha fena valla kocası bile var hala hırs peşindebiz boşuna diyormuşuz koca bulsa rahatlarlar diye bulan da rahatlamamış
Aynen tuzu kuru biri gibi dursa da kim bilir kendi ne kadar da mutsuz bi tiptir gerçekte çünkü tüm yorumları bu şekilde dertli insanlari girdaba sokayım peşinde gizemsiz yani aslındaAnladım haklısınız bı çok arkadas saolsun bana böyle yap diye tavsiyede bulundu ama gizmmidr aslimidr hakret eden bi usluble yorum yapmış sayfasına baktım bi çok kişiyle bu şekilde yorumlar yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?