Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

kızlar ben bugun pis boğazlık yapıcam ve sosisli yumurta peynir yoğurta da vişne reçeli katıp yiyicemm bugun bu seşlik bi değişiklik yapmak istedim :2: bu arada sabah bi okuldan aradılar ücretli öğretmenlik için bir aylık yani okul kapanana kadar sizce napmalıyım annişerr rahatımı bozmasam mı yoksa 1 aylığına gidip çalışsam mı ne dersiniz

tatlım sen bilirsin 1 ay için gerekte yok ama sıkıldıysan değişiklik olsan dersen niye olmasın hamileliğin biraz zor geciyo bulantın oluyo belki halsiz düşersin kendine güveniyomusun.. Afiyet olsun buarada menü güzel.

Bayanlar günaydın benim sabahki menüm;

rizemizin meşhur susamsız simidi
domates salatalık
meyve suyu
1 bardak keyif cayı idi.
şuanda sodamı içiyorum

bugün aşım vardı tetanoz aşımın 2 dozu onu bitirdik bide tartıldım 3 kilo almısım ama tok gittim bide giysilerim vardı.. 72 kg olmusuz tam tahmin ettiğim kadar almısım suana kadar 6 kilo aldım bugünden sonra artık dikkat edicem birsürü kıvırcık domates aldım bol bol salata yapıcam kesin faydasını görürüm bide bolca meyve yersem tamamdır. Ppf moralim bozuldu birazcık ama bebiş yarım kilodan fazla suyu var süt var rahim büyüdü göbek kordınu kan hacmi derken normaldir belki diye düşünüyorum Böyle avutuyorum kendimi

waoww canım menün çok güzelmiş afiyet olsun bende şimdi reçelli yoğurt yiyorum eşime sorucam bakalım o ne diyecek 22 mayıstata benim ikili test olucak bakalım

Kızlar ben sabahları hiç doymuyorum akşamlarıda bulantıdan bişey yiyemiyorum.Balık yemeye çok fırsatım olmuyor onun yerini tutabilecek neler yiyebilirim sizce

waoww canım menün çok güzelmiş afiyet olsun bende şimdi reçelli yoğurt yiyorum eşime sorucam bakalım o ne diyecek 22 mayıstata benim ikili test olucak bakalım

bize haber ver canım sonucları afiyet olsun sanada

kızlar ben sabahları hiç doymuyorum akşamlarıda bulantıdan bişey yiyemiyorum.balık yemeye çok fırsatım olmuyor onun yerini tutabilecek neler yiyebilirim sizce

sabah kahvaltısını sağlam yapman güzel bende balık pek yiyemiyorum doktoruna söyle belki balık yağı falan oluyo ya onlar yerini tutar kullananlar var cevremde. Balıkta omega var omega içeren yiyecekleri arastır netten ama genede balıgın yerini tutmaz tabi.

Umut_iklimi tatlım yoksa benim bıraktığım okuldan mı aradılar? Ben okulu bırakmak zorunda kaldım düşük tehlikesi olunca Merak ettim ben izmir-kınıktayım. Maalesef tam 1 aydır yatıyorum daha da yatıcam heyet raporu aldım öğrencilerim napıyo acaba ?

Bu arada sabah kahvaltıya uzun zamandır yemediğim patates kızartması damgasını vurdu :)
bir yumurta
domates
peynir
çay
2 dilim ekmek ( ekmeği azaltmaya çalışıyorum da)

arada meyve yedim

şimdi acıktım çorba içesim var kalkayım da kolay bi çorba yapayım kendime :)

ooohh afiyet olsun canım benimde karnım acıktı yemek yapıyorum akşama ama canım salata cekiyo yıkamaya üşeniyorum bi hazırlamam gerek. guruldamaya basladı bile.ekmeği azalt bencede canım bi sabah ye hatta 2 dilim zaten normal. ben son günlerde abarttım kilo aldım zaten psikolojim yerle bir

evet öğle yemeğim;
mercimek çorbası ve bol ekşili yeşil salata ııımmm afiyet olsun bebişim aaay cok acıktım valla

Tatlım bence aldığın kilo hiç fazla değil 6 ayda 6 kilo almışsın bence normal bundan sonraki aylarda 6 kilo daha alsan bile 12 kilo almış olacaksın ki bence çok ideal. Zaten bunun yarısı bebeğin suyu,plesentası vs. Sıkma canını meyveye ağırlık ver herşey yolunda Allahın izniyle...

baya boşladım zaten kendimi yok dikkat edicem artık saglıklı seyler yiyim baride içim yanmasın biara her sabah patates kızartması yedim hatta bi bu sabah yemedim artık cok yemicem kızartma bide ekmek bide ben diyet yapıyodum hamile kaldıgımda şimdi diyet yapamınca azıttım

Kızlar ben sabahları hiç doymuyorum akşamlarıda bulantıdan bişey yiyemiyorum.Balık yemeye çok fırsatım olmuyor onun yerini tutabilecek neler yiyebilirim sizce

Canım bende yiyemiyorum balık şuan için onun yerine günde 3 4 adet ceviz birer avuç kadar kavrulmamış badem ve kavrulmamış fındık içi yiyorum seninde yemeni tavsiye ederim tatlım bunlar balık kadar olmasa da omega eksikliğini tamamlıyor canım :)

Günaydın annişler ve mis kokulu minikler kimseciklerde yok.. Kahvaltı yapamadım hala iştahım yok birazcık birazdan yapmayı düşünüyorum menüm belli ama ;

2 yumurta
meyve suyu
yeşil salata
2 dilim ekmek

tüm annişlere ve bebişlere afiyet olsun büyüsün göbüşleeeeeer büyüsün minişler

günaydın canım ben de canım pek bişey istemiyor bu yüzden patates haşladım onu yiyicem dün salatada kuru soğan vardı midemi çok bulandırdı galiba hala sindiremedim bi daha kuru soğan yemicemmm afiyet olsun canım

ben güne çok iştahlı başladım sabah 7:30 da kepekli sandiviç içinde domates salatalık kıvırcık beyaz peynir.. 2 saat öncede kaşarlı tost yedim.. Öğlen ki menümde; domates çorbası, zeytinyağlı fasulye, tavuk ızgara var saat 1 gibi yerim.. Akşamada kıymalı kabak yapıcam yanına çoban salata bide erişte

bende bu akşam mercimek köftesi yapmak istiyorum malum perşembe keyif gecemiz bugün ama mercimek köftesindeki sogan benide mahvedicek gece yatamıcam biliyorum normalde bile baya kötü oluyodum sogandan inş. cok yemem kendimi tutarımda midem kötü olmaz. soganın hazmı zor oluyor canım

ooohhh canım menü süper valla bende bugün iştahsızım hala kahvaltı yapmadım ama acıktım şimdi hazırlıcam inş. ama menü harika valla akşamki menünde gzel
bende akşam.. patlıcan musakka bulgur veya prinç pilavı ve cacık. çay keyfimizdede mercimek köftesi var yazarken bile agzım sulanıyo ekşi ekşi yicem diye düşünüyorumda agzım sulanıyo herkese afiyet olsun annişler ve bebişler

canım ben öğle yemeğimi yicem sen hala kahvaltı etmedim diyosun ilaç falan içmiyomusun nasıl duruyosun bu saate kadar

yukarıda menüye bide tost ekledim :s

canım ben öğle yemeğimi yicem sen hala kahvaltı etmedim diyosun ilaç falan içmiyomusun nasıl duruyosun bu saate kadar

İLAÇ İÇİYORUM AMA SABAH İÇTİĞİMDE KUSUYORUM OYÜZDEN ÖĞLEN İÇİYORUM AMA BUGÜN KARISTI BİRAZ BUGÜN BÖYE OLDU AMA BAK MENÜME HİÇ ARATMIYO 2 ÖĞÜNÜ NORMALDE 8 DE KAHVALTI YAPIYORUM AMA EŞİMİN ACİLİYETİ VARDI BUGÜN HEMEN YİYİP CIKTI KENDİME BİŞİ HAZIRLAYAMADIM O OLMINCADA İŞTAHIM KAÇTI :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…