kızlar ben bugun pis boğazlık yapıcam ve sosisli yumurta peynir yoğurta da vişne reçeli katıp yiyicemm bugun bu seşlik bi değişiklik yapmak istedim :2: Bu arada sabah bi okuldan aradılar ücretli öğretmenlik için bir aylık yani okul kapanana kadar sizce napmalıyım annişerr rahatımı bozmasam mı yoksa 1 aylığına gidip çalışsam mı ne dersiniz
waoww canım menün çok güzelmiş afiyet olsun bende şimdi reçelli yoğurt yiyorum eşime sorucam bakalım o ne diyecek22 mayıstata benim ikili test olucak bakalım
kızlar ben sabahları hiç doymuyorum akşamlarıda bulantıdan bişey yiyemiyorum.balık yemeye çok fırsatım olmuyor onun yerini tutabilecek neler yiyebilirim sizce
Umut_iklimi tatlım yoksa benim bıraktığım okuldan mı aradılar? Ben okulu bırakmak zorunda kaldım düşük tehlikesi oluncaMerak ettim ben izmir-kınıktayım. Maalesef tam 1 aydır yatıyorum daha da yatıcam heyet raporu aldım öğrencilerim napıyo acaba ?
Bu arada sabah kahvaltıya uzun zamandır yemediğim patates kızartması damgasını vurdu :)
bir yumurta
domates
peynir
çay
2 dilim ekmek ( ekmeği azaltmaya çalışıyorum da)
arada meyve yedim
şimdi acıktım çorba içesim var kalkayım da kolay bi çorba yapayım kendime :)
ooohh afiyet olsun canım benimde karnım acıktı yemek yapıyorum akşama ama canım salata cekiyo yıkamaya üşeniyorumbi hazırlamam gerek. guruldamaya basladı bile.ekmeği azalt bencede canım bi sabah ye hatta 2 dilim zaten normal. ben son günlerde abarttım kilo aldım zaten psikolojim yerle bir
Tatlım bence aldığın kilo hiç fazla değil 6 ayda 6 kilo almışsın bence normal bundan sonraki aylarda 6 kilo daha alsan bile 12 kilo almış olacaksın ki bence çok ideal. Zaten bunun yarısı bebeğin suyu,plesentası vs. Sıkma canını meyveye ağırlık ver herşey yolunda Allahın izniyle...
Kızlar ben sabahları hiç doymuyorum akşamlarıda bulantıdan bişey yiyemiyorum.Balık yemeye çok fırsatım olmuyor onun yerini tutabilecek neler yiyebilirim sizce
günaydın canım ben de canım pek bişey istemiyor bu yüzden patates haşladım onu yiyicem dün salatada kuru soğan vardı midemi çok bulandırdı galiba hala sindiremedimbi daha kuru soğan yemicemmm afiyet olsun canım
ben güne çok iştahlı başladım sabah 7:30 da kepekli sandiviç içinde domates salatalık kıvırcık beyaz peynir.. 2 saat öncede kaşarlı tost yedim.. Öğlen ki menümde; domates çorbası, zeytinyağlı fasulye, tavuk ızgara var saat 1 gibi yerim.. Akşamada kıymalı kabak yapıcam yanına çoban salata bide erişte
günaydın annişler ve mis kokulu minikler kimseciklerde yok.. Kahvaltı yapamadım hala iştahım yok birazcık birazdan yapmayı düşünüyorum menüm belli ama ;
2 yumurta
meyve suyu
yeşil salata
2 dilim ekmek
tüm annişlere ve bebişlere afiyet olsun büyüsün göbüşleeeeeer büyüsün minişler
canım ben öğle yemeğimi yicem sen hala kahvaltı etmedim diyosun ilaç falan içmiyomusun nasıl duruyosun bu saate kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?