Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen zuhalim bulguru bende duydummmm:26:kiscem ne zaman folikasite baslasam bisey yiyorum yine acikiyom ..gece yutsam bilem yine acikiyom yarim saat sonraa...seninkide haptan olabilirrr

aynen zuhalim bulguru bende duydummmm:26:kiscem ne zaman folikasite baslasam bisey yiyorum yine acikiyom ..gece yutsam bilem yine acikiyom yarim saat sonraa...seninkide haptan olabilirrr

:44::44::44::44::44::44: ozamn bulgurr yee yasakımm barim tok tutarrr :44::44::44::44:

yawww zuhalimm böle değildimmm bu nezle olduğumdan beriii hiç yemesem olcak yaniii şimide mide daraldı galiba içim alımooo gün aşırı falan yemeye başladımmm

sevdiğin şeyleri ye o zaman öncelikle.... meyve ye,et ye ve yumurta..... bir de bulgur tabiii vücut güçlensin

bulguru severim çok faydalıymış pirinç pilavı yerine bulgur yiyin diyor bütün uzmanlar... yapıyorum çok değil ama aklıma geldikçe.... kilo almadım henüz bilemiyorumm,,ben daha önce kilo alamk için çocuk şurubu kullandım sonra işhah hep açıktı... istediğim kiloya ulaştıktan sonra zevk için yemeye başladım.. ama yine dikkat ediyorum tabi...

Son düzenleme:

ivett aslında bulguru yimeli ama işte benim koca akşam yemeği yemess bende tek yemem böle aç tok geziorummm :26::26::26::26::26:

bilmeden hamile kalanlar degil planli hamile kalanlarda bile bilmeyneelr var folikasiti....hamile kalmis doktoru bile önermemis yedikelrinden aliyosun diye..ya aslinda hersey nasip gibi geliyo artik baana..ne bilim bizler sagliksiz nöral tüp defektimiz acikmi dogdukk..simdi internet ne varr herseyi okuyoz ögreniyoruzz..kk da bile gelip hamile kalmayi planlayan kislarr folik asiti hic duymmais doktoru bile söylemiis burda duyup ögreniyolarr

ivett aslında bulguru yimeli ama işte benim koca akşam yemeği yemess bende tek yemem böle aç tok geziorummm :26::26::26::26::26:

morem napim simcik seni sen tam survivorliksun acliga dayanirsin yawwwkiscem düzenli biseyler ye bak sen baan uyku düzenin yok diyosun ama seninde yeme düzenin yokkkocan yemesse kendin icin biseyler yap..bebesi sen tasiycann vitaminlerini al..

boyun ve kilon kac zuhalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…