- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.561
kuş musun sennn yaa güzelce ye... yetersiz beslenmek iyi bişey değil sabahları yumurta ye mutlaka....
yasağımm benim iştah genelde açık folbiole yoramıyorum... ama sanki bu son 10 gündür daha açık iştah folbiol her gün aldım diye olabilir... daha önce kullandığımda hiç etki etmedi...
valla herkes ne diyor biliyor musun BULGUR ...folik asit hapı yerine hamileler bulgur yesin diyor................ ondaki folik asit hiç birşeyde yokmuşş
aynen zuhalim bulguru bende duydummmm:26:kiscem ne zaman folikasite baslasam bisey yiyorum yine acikiyom ..gece yutsam bilem yine acikiyom yarim saat sonraa... seninkide haptan olabilirrr
yawww zuhalimm böle değildimmm bu nezle olduğumdan beriii hiç yemesem olcak yaniii şimide mide daraldı galiba içim alımooo gün aşırı falan yemeye başladımmm
aynen zuhalim bulguru bende duydummmm:26:kiscem ne zaman folikasite baslasam bisey yiyorum yine acikiyom ..gece yutsam bilem yine acikiyom yarim saat sonraa... seninkide haptan olabilirrr
sevdiğin şeyleri ye o zaman öncelikle.... meyve ye,et ye ve yumurta..... bir de bulgur tabiiivücut güçlensin
bulguru severim çok ama çok faydalıymış pirinç pilavı yerine bulgur yiyin diyor bütün uzmanlar... yapıyorum çok değil ama aklıma geldikçe.... kilo almadım henüz bilemiyorumm,,ben daha önce kilo alamk için çocuk şurubu kullandım sonra işhah hep açıktı... istediğim kiloya ulaştıktan sonra zevk için yemeye başladım.. ama yine dikkat ediyorum tabi...
zaten bilmeden hamile kalanlarda gebelik başladığında içiyo genelde bi süre sonra bıraklıyo galiba ilk 3 ay olabilir mi acaba?? gebelik planlarken de kullanın dedi bana doktor düşüğünüz de olmuş mutlaka kullanın dedi...
nerdesin moreeee
bi mutfaga gittimdebaktim ne yiyebilirim diyee
ivett aslında bulguru yimeli ama işte benim koca akşam yemeği yemess bende tek yemem böle aç tok geziorummm :26::26::26::26::26:
:44::44::44::44::44::44: ozamn bulgurr yee yasakımm barim tok tutarrr :44::44::44::44:
morem bulgurla yapilan seyleri severimde oda en az tartida 1 kilo gösteriyo fazladann
bulguru severim çok faydalıymış pirinç pilavı yerine bulgur yiyin diyor bütün uzmanlar... yapıyorum çok değil ama aklıma geldikçe.... kilo almadım henüz bilemiyorumm,,ben daha önce kilo alamk için çocuk şurubu kullandım sonra işhah hep açıktı... istediğim kiloya ulaştıktan sonra zevk için yemeye başladım.. ama yine dikkat ediyorum tabi...
aa nie moree hiç duymadımmm böleee
aylardir 69 kiloyumm bi kilo bilem veremedimm
ben et yemiorummm zuhalimmmmm
meyveyide koocişim aklıam getirse yiiorum iştee
ivett aslında bulguru yimeli ama işte benim koca akşam yemeği yemess bende tek yemem böle aç tok geziorummm :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?