- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.581
bende incelmişim ama kliom aynıı:44::44::44::44:
morem benim vücut kilo almaya cok elverisli yaw
kac kilosun moremm
slm canlar ben geldim.napouz bakem?
tam 1.70 boy =)sen zayifsin zuhalim boyun kacc
benimde öle ama ben yemiorumm iştee yiym hemen şişyomm yasakım yawww :125::125::125::125::125::125:
hoşgeldin canım iyiyiz nazaa nasihat veriyoruz yemek yesin diyee
tam 1.70 boy =)
kuş musun sennn yaa güzelce ye... yetersiz beslenmek iyi bişey değil sabahları yumurta ye mutlaka....
yasağımm benim iştah genelde açık folbiole yoramıyorum... ama sanki bu son 10 gündür daha açık iştah folbiol her gün aldım diye olabilir... daha önce kullandığımda hiç etki etmedi...
valla herkes ne diyor biliyor musun BULGUR ...folik asit hapı yerine hamileler bulgur yesin diyor................ ondaki folik asit hiç birşeyde yokmuşş
afiyet olsunnn ipemm yi sen yiii
hoşgeldin canım iyiyiz nazaa nasihat veriyoruz yemek yesin diyee
tam 1.70 boy =)
olsun yakisir benim kelebemee
56 yasakımmmm :26::26::26::26:
yaw ne yedm bilymusunuz BULGUR
yidim geldim
şişmann olmamak için hep aç dıryommm yasakımm 1 kere 60 geçtimm pskolohjim bozuduu:53
zuhalim sen mankensin yaw senle boylarimiz ayni ama kilo fARKINA BAKKyaw benim herifte cok fena bi kilo verim süzülmüsüsnn noldu sana deyip aciyoo
morem zayif degilsink isen zuhalle ayni kilodasinn
zuhalim sen mankensin yaw senle boylarimiz ayni ama kilo fARKINA BAKKyaw benim herifte cok fena bi kilo verim süzülmüsüsnn noldu sana deyip aciyoo
yok morem 60 iyisimdiki kilonda iyi ama ac kalma öyle bak ben bi 65 düssem diyorumm sen 60 dan korkuyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?