• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek bezi-Islak mendil ?

Pişil kremi çinde bepanten kullanıyordum. Oğlumu dermotolağa götürdüğümde çinko içerikli kullan dedi. Niveanın ve sebamedin kremlerinide almıştım. Niveanın çinko içerikli pişik önleyici kremini kullanıyorum oğlum hiç pişik olmadı.

bebeğim 3,5 aylık ilk doğdu andan beri bez olarak prima premium care ıslak mendil olarak da huggies yeni doğan kullanıyorum pişik olmadı maşşallah..hatta bezinin 12 saat kaldığı oluyor geceleri.. fakat sildikten sonra poposu kurumadan bezini bağlamamak gerekiyor

ilk doğduğunda huggies sonra prima premium care şimdide molfix primayı çok övmelerine rağmen benim o kadar hoşuma gitmedi molfixden şimdilik memnunum.pişik kremi olarakta doğduğundan beri nivea her bez değişiminde mutlaka sürüyorum memnunum.mendil olarak dalin organik güzel ve nivea güzel.

bende yenıdogan prıma kullanıyorum.çok memnunum dr a felan gıderken prımanın ıslak mendılını kullanıyorum evde hep pamuk ve suyla temızlıyorum çok sukur bır sorun olmadı bepanten merhem kullanıyorum

65 yıldır Dünya'da satılan ve 4 sene önce Türkiye'ye gelen PAVLODERM bebek bakım ürünlerini alıp kullanmanızı şiddetle öneririm.
Çünkü pişik önleyici kremli tamamen doğal olduğu gibi çinko oksit içermemektedir.
Bebeğimin pişiğini önlediği gibi pişik oluştuğundada geçiriyor, ayrıca her sabah uyandığımda kendi yüzüme sürüyorum.
Islak mendil olarakta PAVLODERM'i öneririm. Bu arada aile boyu bitkisel şampuanlarıda bulunmaktadır.

Ben oğlum doğduğunda bebek bezi olarak molfix, ıslak mendil olarak molfixin hediyeli yenidoğan ıslak mendilini ve uni baby kullandım. Sonra prima yeşil olanı ve premium care aldım. Ama premium care'den pek memnun kalmadım. Çok fazla çiş kokusu oluyor, hatta oğlumun kıyafetlerine bile çiş kokusu siniyor bu yüzden sevmedim huggıes'e geçtim şu an ve memnunum. oğlum 3.5 aylık oldu, bez olarak huggıes, ıslak mendil olarak da dalin kullanıyorum. pişik kremi olarak chicco pişik kremi kullanıyorum, bebeğim hiç pişik olmadı şükür :)

henüz taze hamilelerdenim...4.aya giricem bu hafta inşallah..arada böyle bişeylere bakıyorum bilgi amaçlı..yalnız size tavsiyem ıslak mendil kullanmamanız...ben kullanmıycam kesinlikle...çok zararlı o tür şeyler...en güzeli doğal pamuk..pamuğu ıslatıp kullanın derim..

pişik kremi vs tamam ama ıslak mendile çok karşıyım

henüz taze hamilelerdenim...4.aya giricem bu hafta inşallah..arada böyle bişeylere bakıyorum bilgi amaçlı..yalnız size tavsiyem ıslak mendil kullanmamanız...ben kullanmıycam kesinlikle...çok zararlı o tür şeyler...en güzeli doğal pamuk..pamuğu ıslatıp kullanın derim..

pişik kremi vs tamam ama ıslak mendile çok karşıyım

ıslak pamuk olan uni bayb ı kullanmanızı tavsiye ederim o zaman

iki kızıma da prima kullanıyorum..asla değitirmem.başka bez denemedim bile..ıslak mendil de uni baby pamuk su var..onu tavsiye ederim..ikisinden de çok memnunum.

bez ve ıslak mendıl seçimimiz huggies.cok memnunum.hiç sorun yaşamadık.pişik kremi için asla bebek markalarını seçmedım.bikaç sene evvel turkıyede yoktu ama artık eczanelerde satılan sudocrem var.daha şu zamana kadar bir kere kızarmadı bile poposu.hem sudocrem sadece pişik için kullanılmıyor.yanıklarda hatta sivilcelerde bile kullanabilirsiniz.evımde hem kendım için hem kızım için bulunduruyorum mutlaka

ben de kızım yeni doğduğunda prima premium care almıştım bir süre onu kullandım sonra normal prima ile devam ettim.bir gün eşim uygun diye huggies almış ve çok kızmıştım biz onu mu kullanıyoruz neden aldın diye.iyi ki de almış huggies en iyisi bence.

sevgılı anneler benım kızım olcak 1 ay sonra inş hangı bezı alıyım bıde bezlerın üstlerınde söyle ıbareler oluyo ultra care pıreum bunlar ne alama gelıyoo :)) ben molfıx veya pirima düşünüyorumm

ben bütün bezleri denemiş biri olarak kesinlikle prima derim, premium care çok daha fazla sıvı emiyor, sıvı kakayı bile ve uzun süre kuru kalabiliyor ve diğer bezlere göre çok ince, ben oğlum yeni doğduğunda premium care kullanmıştım sonra primanın mavi paketlerine geçtim. diğer bezleri her denediğimde oğlum üstü başı ıslak kalkıyordu. ıslak mendil de her ne kadar pahalı da olsa hep indirimlere denk geldiğimde 3-4 paket 3 lü paketlerini alırım huggiesin, yeni doğanıda diğer çeşitleri de kesinlikle süper. diğer mendillerle silerken elimden kayıyorlar kağıt gibi ama huggies pamuklu ve yumuşak elinizden kaymıyor. Bu iki markayı hiç değiştirmedim ve hiç pişman olmadım. Benim bir tavsiyemde ilk aylarda uni baby nin pişik önleyici kremi arkadaşlar, çok katı bir krem ve bebeğin poposuna yapışıyor bezi bağlayınca o vıcık vıcık olan kremler gibi direk beze silinmiyor. bir daha ki bez değişiminde siz silip yeniliyorsunuz. birde çok memnun kaldığım biberondan bahsetmek isterim dr.brown içindeki gaz çubuğu sayesinde oğlumda kesinlikle gaz sıkıntısı yaşamadım çok şükür. 2 ay sonra ikinci bebişim geliyor onada bu markaları kullanacağım kesin :D

Bez olarak prima prima premium care on numara. Islak Mendil Ben Dalini seviyorum, kokusu guzel, bir de Benim bebegim buyudu, parfumsuz almiyorum artik. Yeni dogdugunda Huggies yenidogan ya da pampers yenidogan almistim. Dalin de biraz ince Yine de begeniyorum, Huggies Islak mendiller de guzel.

yeni doğduğunda bebedorun yenidoğan ıslak mendilini kullandım birinci aydan sonra prima hassas ciltler için ıslak mendil kullanmaya başladım prima çok daha iyi geldi içerisinde nemlendirici var sanırım popişi yumuşacık oluyor oğlumun. bez olarak prima aktif bebek yada premium ikiside güzel ama ben huggiesde kullandım ve çok beğendim primaya göre biraz kalın gibi ama emiciliği çok iyi pişikte yapmıyor. bebeğin kakasını yapar yapmaz altını değiştir ve çok iyi bir şekilde temizle birazda kurumasını bekle çok hassas bir cildi yoksa sorun olmaz. hafif kızardığında chicco pişik kremi kullandım ondanda memnun kaldım.

E bebek te baby me marka var. Uni baby yeni doğan işe neredeyse aynı. Fiyat olarak daha makul. Öncesinde hep uni baby kullanıyorduk ilk kez baby me aldık ama cok memnunum.

Bebegim dogdugunda prima almistm onu kullandim. Bir sure onunla devam ettim 3-4 paket bitirdim. Bigun bezinin bittigini farketmemisim bende mecbur evde hastanenin tanitim amacli verdigi bezlerden kullandim. Canbebe prima ve huggies vardi.
Inanin ennnn iyisi huggies mis. Keske bastan beri onu kullansaymisim. Cok begendim ve onunla devam ediyorum artik herkesede tavsiye ederim yumusacik ,ince ve islaklik gostergeside var primadaki gibi ama bu daha cok hosuma gitti benim.

Komili bez çıkarmış onu deneyen var mı nasıl acaba ıslak mendili güzeldi

İslak mendil yerine pamuk öneririm ama islak mendil alinacaksa da saf olduğu idda edilen uni baby yenidoğan ve sleepy yenidoğan kullanabilirsin diğer çoğunda zararlı kimyasallar var. .

Bez olarak organik pamuk içeren Huggies i çok begenmistim ama kaka olduğu gibi taşıyor sadece idrar içinde kullanma şansımız yok. O yüzden prima premium care

Back
X