• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek bezi-Islak mendil ?

office

Ben sizden değilim...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.420
1.123
selam kızlar. 5 hafta sonra doğum yapıcam inşallah. yavaş yavaş çantamızı hazırlamak istiyorum ama bez ve ıslak mendil konusunda karar veremedim. Yenidoğan olarak hangisini almamı tavsiye edersiniz? siz hangisini aldınız?
teşekkürler..

ben primadan memnunum canım ıslak mendil olarakta şuan huggıes kullanıyorum ondanda çok memnunum başta uninin yeni doğanını kullndım oda iyidi dalinin primanın diğerlerinin hepsini denedim ama hoşuma gitmedi ilk iki ay pamuklu su kulladım yeni yen igeçtim ıslak mendile hayırlı doğumlar canım

prima kullanıyorum doğduğundan beri nivea kullandım ıslak mendil.sonra huggies,chicco ama hepsi feci şekilde pişik yaptı öyle böyle değil.ben artık kullanmıyorum iki tane bez belirledim onunla siliyorum ıslatıp o zamandan beri pişik olmadı.egenin cildi de biraz hassas her bebek aynı olmaz tabi

canım ben fikir sahibi olmadığımdan kullanamamıştım ancak kullananlar molfix'in yenidoğanından çok memnunlar çünkü göbek kordonu için bel oyuntusu mevcut. hem kordon bezin içinde kalmadığı için enfeksiyon riski düşüyor. hem de kordon açıkta daha hızlı kuruyup düşüyormuş. ilerleyen dönem için tabiki pirima... ıslak mendil olarak ta uni baby in yeni doğanı %100cotton çok memnun kaldım ben...

yeni doğanlar için katkısız özel ıslak mendiller var.%90'ı saf su olan,pamuklu onlardan aldım ben.etrafımdaki annelerin tavsiyesiydi.

bez olarak prima en iyisi bence,ıslak mendil olarak yeni doğduğunda uny baby yenidoğan kullandım 5-6 paket sonra dalin,johnson's,nivea 3ündende kullanıyorum ve gayet memnunum

Bez olarak Ultra prima, ıslak mendil olarak ise kesinlikle Unybaby Yeni Doğan Islak Mendil a.s.

yeni doğanlar için primanın bezi en iyisia.s,ben iki oğluşlarıma ondan kulandım,ve sadece dışarda,hastanede yada mizafirde ıslak havlular kulandımyerimseniben,ya primanın,yada huggiesin,çok ta güzeller,ama evde,hep ılık suda yıkadıma.s,havlu ile kuruttup,bez taktım,ve pişik ne olduğunu bilmedim:sm_cool:(aslında misafirde de hiç çekinmeden sahibine soryordum:utangac: ılık suyu varmı bebeyimin altı yıkıyıcam,sonra da el bezi ile(her zaman çantamda bulunurdu)kurutyordumkaydirigubbakcemile3)kolay ve çabucak bebeşine kavuşmasını dilerim:nazar:a.s.

ilk doğduğu zamanlar molfix bez kullandık sürekli sızdırıyordu berbattı 98lik paket almışız birde
bitmek bilmedi :S
2 ay pamuk ve su kullandım alt temizliği için
şimdi prima ve huggies ıslak mendil ikisindende memnunum

ben molfix kullanıyorum çokda memnunun ıslak mendilde baby star kullanıyorum oda çok ii ama genele yıkıyorum oğluşumun popişinii

henüz pişik olmadık çünkü sürekli sürüyorum ben krem ama ben bitkisel bi krem sürüyorumm

3 aylık bembeyaz oğluşum var aman pişiğedikkat çok beyaz dediler 2 ay ılık suyla sildim havluyla kuruladım sebamed krem sürdüm maşallahhhh
prima kullanıyorumm ve johsenn baby ıslak mendil allahaşükür iyi geliyo ama sebamed tavsiye ederim

benim oğlumun cildi aşırı hassas. ve ona tek iyi gelen ıslak mendil nivea soft. bez olarakta kesinlikle prima derim. bir kere başka bir ıslak mendil kullanmak zorunda kaldım o gün poposu kabardı resmen.tabii en güzeli su ile temizlemek.sık sık yıkıyorum ben..

pirima doğduğundan beri
uni yenidoğan mendil doğduğundan beri
kızım 14 aylık oldu hala bunları kullanıyorum

Back
X