- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
- Konu Sahibi kittenlove
-
arkadaşlar kedilerime mama alıcam hem yavru hem yetişkin kedi var yetişkin dediklerim 1 yaşındalar . bana mama markası ve sipariş verebileceğim bir site önerebilir misiniz ? bazı sitelerde belli bir miktar alınca yanında hediyede veriyorlar yaş mama gibi ama bir türlü bulamadım .birde siz hangi mamaları kullanıyrsunuz memnun musunuz.Whiskas alıcaktım ama oda böbreklere zarar veriyormuş zaten gereksiz pahalı oda.... bir öğrenci bütçesiyle alabilceğim bir mama olmalı
Market mamaları kullanmanızı hiç tavsiye etmem. Çünkü kedinizin yedikleri onun sağlığını büyük oranda etkiliyor. Benim 1 yaşında tekirim var bana geldiğinde 1 aylıktı purina'nın cat chow isimli mamasının yavru kediler için olanını kullanıyordum, şimdi 1 yaşında olduğu için aynı markanın yetişkin kediler için olanına geçtim. Veterinerimiz de bu mamayı vermemizi onayladı; ayrıca 1 aylıkken evde ne yiyorsanız o yemeklerden kedinize de kuru mama dışında verin dedi. Biz de alıştırdık şimdi kuru mamasının yanında yağsız ve tuzsuz olmak üzere mercimek çorbası ve sebze seven bi kedim var. Kontrollerinde de gayet sağlıklı olduğu gözüküyor. Eğer kedi bakmaya yeni başladıysanız süt vermeyin kedilerde ishale yol açıyor yok vereceğim derseniz mutlaka sulandırın ama yine de sütü tavsiye etmedi veterinerimiz. (Purina bu arada pro plan'ın ürünü ve bildiğim kadarıyla güvenilir bi marka)
hill's,pro plan, royal canin profesyonel mamalardır ve pisiler için gerekli herşeyi ihtiva ederler..
Market mamaları önerilmiyor..Doyurucu,lezzetli ancak besleyici değiller..
arkadaşlar kedilerime mama alıcam hem yavru hem yetişkin kedi var yetişkin dediklerim 1 yaşındalar . bana mama markası ve sipariş verebileceğim bir site önerebilir misiniz ? bazı sitelerde belli bir miktar alınca yanında hediyede veriyorlar yaş mama gibi ama bir türlü bulamadım .birde siz hangi mamaları kullanıyrsunuz memnun musunuz.Whiskas alıcaktım ama oda böbreklere zarar veriyormuş zaten gereksiz pahalı oda.... bir öğrenci bütçesiyle alabilceğim bir mama olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?