Hangi kedi maması

Ad
Biz advance kullanıyoruz kedimize.
Royal canın içinde nişasta olduğu için bağımlılık yaptığını duydum
Advance de iyi bir mama değil aslında. Fiyatını bilmiyorum, uygun diye alıyor olabilirsiniz elbette.
Ancak çok da uygun bir fiyatı yoksa başka markaları da araştırmanızı tavsiye ederim.

Şokta satılan bi mama var adı aklıma gelmedi şuan kediler ona bayılıyor benim tüm kedilerim onu çok sevdi ve çok güzel kilo aldırıyor

Mama konusunu iyi araştırmak lazım. Pek çok veterinerde sayılan mama aslında artık iyi değil. Senelerce bizi kandırmışlar. Çiğ beslenmeyi araştırın derim.

Mama konusunu iyi araştırmak lazım. Pek çok veterinerde sayılan mama aslında artık iyi değil. Senelerce bizi kandırmışlar. Çiğ beslenmeyi araştırın derim.
Çiğ besleme dünya genelince var, ancak püf noktaları var.
Mesela et-sebze oranı.
Et en azından bir gece buzlukta durmuş olmalı (bakteri kırma adına)
Sirke de ekleniyor çay kaşığı ile.
Bir de her evcil yemiyor. Çiğ besleme yapılacaksa küçüklükten alıştırmak gerekiyor.

Bunu yapamam diyenler için alınabilecek markaları yazayım (hepsi farklı ülkelere ait, kişisel çıkarım yok yani)

1. Orijen ve Acana. İkisi de aynı fabrika çıkışlı, Orijen çok yüksek protein içeriyor, fiziksel olarak aktif bir evcil olmalı ki proteini yakabilsin.
Acana aynı şekilde, sadece bir tık daha ucuzu. Gerçi ucu hali de artık TL değersizliği nedeniyle bize çok pahalı geliyor.

2. Brit care. Sadece Brit değil, care de olacak.

3. N&D. Bu mamanın tahılsızı ve az tahıllısı var. İkisi de iyidir.

4. Naturea.

Unuttuğum elbette vardır ama çok değil.

Şokta satılan bi mama var adı aklıma gelmedi şuan kediler ona bayılıyor benim tüm kedilerim onu çok sevdi ve çok güzel kilo aldırıyor
enjoy sanırım o mama?sokak kedileri için önermişlerdi bana.

Arkadaşlar sokak hayvanları için aldığınız mama renkli renkli olmasın, bazıları yeşil, kırmızı-kahverengi oluyor (aynı paketteki mama bu renkte) ya da sadece kırmızılı oluyor. Boya var demektir bu.
Mama kahve tonlarında olur.

enjoy sanırım o mama?sokak kedileri için önermişlerdi bana.
Hayırr enjoy degil adı aklıma gelmiyor şuan aynı mama migrosta da satılıyor ama şokta fiyatı daha uygun isma A ili başlıyor du şuan evde degilim o yüzden adını yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…