Hangi suyu tercih ediyorsunuz?

saka suyu yol kenarında damacanalarına su doldururken gördüm defalarca ve videoya alanlar var,bilginiz olsun ama şöylede bi yararı var doldurdukları yer güzel,doğal içme suyu siz bilirsiniz,bilgi vermek istedim.

Erikli suyu içiyorum. bulabilirsem Taşdelen alıcam

Erikli kullanıyorduk ancak 3 ayda bir içme sularının değiştirilmesi gerektiğini öğrendik ve Hamidiye suyunu denemeye başladık..

erikli ve muadili özkaynak forever .geçen yaz eriklinin tesislerinin oraya gidip oradaki bir çeşmeden su içmek nasip oldu offf off diyorum ALLAH'ın bize bir lutfu İNŞALLAH seneye de gidicem sırf su içmeye :)

tadını çok kötü bulduğumuz sular hamidiye saka ve sırma ve son olarak damacana kullanmıyoruz tecavüz edeninden tutunda her türlü çok amaçlı kullanımda ülkemizde yerini aldığı için hijyenik bulmuyoruz 5 litreliklerle idare ediyoruz plastik kapta bekleyen su ne kadar sağlıklı oluyorsa artık

son olarak cevapları ilk sayfadan itibaren okudum da gresun sinop samsun gibi birebir şehir adını vererek yazan arkadaşlara binaen soruyorum hadi biz istanbulda mecburi hazır su kullanıyoruz sizin oralarda da mı çeşme suyu içilmez oldu hazır su alıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…