Hangi yabancı dizi

Stranger things izledim...cok sevilmis ama beklentilerimi hic karsilamadi fringe den sonra...uyduruk geldi...black mirror ıcok duydum...bakayim ona bi..cok sagol..

ben de tam tersini hissetmiştim, fringe, walter olmadan bi hiç resmen, ve diğer yan oyuncular... oliva ve peter in oyunculıkları çok kötüydü... mantık hataları çok fazlaydı, diziyi uzatmak için son sezonlar saçmalamışlardı iyice... ama stranger things de çocuk oyuncular bile çok güzel oynamıştı.. kısa olduğundan saçmalama fırsatlarıda olmadı... bu benim fikrim tabii:)

Wayward pines benim favorimmmm..bayildim tam benlik....bekliyorum ya yeni sezonunu ...cekilicek mi bilmem...stranger thingsi sevmedim cok uyduruk...dead of summer in baslangicina baktim o da bana cok basit geldi...
Bastan basit gibi geliyo ama bende meraktan izledim sonrasinda cok sardi bende simdi hepsinin yeni sezonlarini bekliyorum supernaturali bastan ikinci kez izliyorum o boslukta

Stranger thingste oyuncular cok iyi winona ryder ablamiz ozellikle ama senaryo çok sığ...herkes yazar o senaryoyu...

Kore dizisi baya fazla galiba...insallah begenirim...
Fazla çünkü haftada 2 gün yayınlanıyor ve en fazla 20 bölüm oluyor. Bi oyuncu yılda 2 dizi çekebiliyor. Amerikan dizilerinde en beğendiğim house md lost preason break ti ama Kore izlediğimden beri Amerikan izlemiyorum :)

Ya ben de avrupa iskandinav dizilerini izleyince amerikan dizilerinden sogumaya basladim...sana tavsiye jordskott..

Tarzınız sezon boyunca işlenen tek bir suç veya takip edilen tek bir suçlu olduğu için aklıma gelen bu tarz dizileri yazdım.

The fall
How to get away with murder
True dedective
Twin peaks (bu baya eskidir)
Broadchurch

Tarzınız sezon boyunca işlenen tek bir suç veya takip edilen tek bir suçlu olduğu için aklıma gelen bu tarz dizileri yazdım.

The fall
True dedective
Broadchurch

Yaşa sen...the fall in ilk bolumune baktim...katil belli zaten..hannibal tarzi dizi cok sarmadi beni...how to get away with murder cok karisik ilk bolum ...sarmadi o da..twin peaks zaten efsane onu izlicem...bu tarz diziler benlik zaten...broadchurch e ise bayıldım....harika...

Ya ben de avrupa dizilerini izleyince amerikan dizilerinden sogumaya basladim...sana tavsiye jordskott..
Uzun soluklu dizileri artık beğenemiyorum niyeyse :) ama listeme aldım izlemeye çalışıcam.

Goblin bi cin ve bi Azrail 'in çok komik ve çok duygusal efsanevi hayatını anlatıyor.
Kill me heal me ise çoklu kişilik bozukluğu yaşayan birini.
Konuları hep ilginç ve sürükleyici oluyor ve bitiriyorsun. 40 a yakın dizilerini izledim bitince niye bitti dedim genelde

The fall
True dedective
Broadchurch

True detectif ise sanki özenti gibi geldi ya dizi...orjinal degilmis gibi...kuzularin sessizligini izliyorum sandim...

Gonlin degil de kill me hill me benlik sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…