- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Orphan black
12 Monkeys
The 100
İzlediklerinize bakınca bunları önerebilirim.. mystery adventure scifi olsun diyerek :)
Kore dizisi izlersen goblin ve Kill ne Hill me ile başla derim. Sonra daha liste uZarda onunla bi başla
Stranger things izledim...cok sevilmis ama beklentilerimi hic karsilamadi fringe den sonra...uyduruk geldi...black mirror ıcok duydum...bakayim ona bi..cok sagol..
Bastan basit gibi geliyo ama bende meraktan izledim sonrasinda cok sardi bende simdi hepsinin yeni sezonlarini bekliyorum supernaturali bastan ikinci kez izliyorum o bosluktaWayward pines benim favorimmmm..bayildim tam benlik....bekliyorum ya yeni sezonunu ...cekilicek mi bilmem...stranger thingsi sevmedim cok uyduruk...dead of summer in baslangicina baktim o da bana cok basit geldi...
Sagolasin bunlarin hicbirini izlemedim...cocuk dizisi olmasin da...
ben de tam tersini hissetmiştim, fringe, walter olmadan bi hiç resmen, ve diğer yan oyuncular... oliva ve peter in oyunculıkları çok kötüydü... mantık hataları çok fazlaydı, diziyi uzatmak için son sezonlar saçmalamışlardı iyice... ama stranger things de çocuk oyuncular bile çok güzel oynamıştı.. kısa olduğundan saçmalama fırsatlarıda olmadı... bu benim fikrim tabii:)
Bastan basit gibi geliyo ama bende meraktan izledim sonrasinda cok sardi bende simdi hepsinin yeni sezonlarini bekliyorum supernaturali bastan ikinci kez izliyorum o boslukta
Fazla çünkü haftada 2 gün yayınlanıyor ve en fazla 20 bölüm oluyor. Bi oyuncu yılda 2 dizi çekebiliyor. Amerikan dizilerinde en beğendiğim house md lost preason break ti ama Kore izlediğimden beri Amerikan izlemiyorum :)Kore dizisi baya fazla galiba...insallah begenirim...
12 Monkeys filmden uyarlama zamanda yolculuk dünyayı kurtarma üzerine..
Westworld sentetik robot üzerine bilimkurgu izlediysen mantık olarak humans a benziyor..
Orphan black klonlama hakkında.. eğlenceli bir dizi..
Sherlock
House
Friends
Suits
Lie to Me
The Good Wife
Dexter
Fazla çünkü haftada 2 gün yayınlanıyor ve en fazla 20 bölüm oluyor. Bi oyuncu yılda 2 dizi çekebiliyor. Amerikan dizilerinde en beğendiğim house md lost preason break ti ama Kore izlediğimden beri Amerikan izlemiyorum :)
Tarzınız sezon boyunca işlenen tek bir suç veya takip edilen tek bir suçlu olduğu için aklıma gelen bu tarz dizileri yazdım.
The fall
How to get away with murder
True dedective
Twin peaks (bu baya eskidir)
Broadchurch
En cok bana uyan galiba 12 monkeys...
Uzun soluklu dizileri artık beğenemiyorum niyeyse :) ama listeme aldım izlemeye çalışıcam.Ya ben de avrupa dizilerini izleyince amerikan dizilerinden sogumaya basladim...sana tavsiye jordskott..
Tarzınız sezon boyunca işlenen tek bir suç veya takip edilen tek bir suçlu olduğu için aklıma gelen bu tarz dizileri yazdım.
The fall
How to get away with murder
True dedective
Twin peaks (bu baya eskidir)
Broadchurch
Uzun soluklu dizileri artık beğenemiyorum niyeyse :) ama listeme aldım izlemeye çalışıcam.
Goblin bi cin ve bi Azrail 'in çok komik ve çok duygusal efsanevi hayatını anlatıyor.
Kill me heal me ise çoklu kişilik bozukluğu yaşayan birini.
Konuları hep ilginç ve sürükleyici oluyor ve bitiriyorsun. 40 a yakın dizilerini izledim bitince niye bitti dedim genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?