hanım kızlarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımız

ben de bekarken arkadaşımda kalıyordum(kapı komşumuzdu) o da biz de kalırdı
sabaha kadar kakara kikiri yapardık annem odaya girince uyuma numarası fln
ama evlendim ve bazı şeyleri daha da idrak etmeye başladım
öz babanın kızına
abinin kardeşine
amcanın dayının yeğenine tecavüz olaylarını duyduktan sonra
arkadaşında kalmasına nasıl müsaade edebilirim
ergenlikte yaşanan o deli duyguların hazzı bambaşka
ben de isterim benim gibi arkadaşında kalsın gezsin eğlensin
ama gelin görün ki şartlar bizi bunlardan soyutlamaya mecbur bırakıyor

6 yaşında bi oğlum var ve okullarla beraber tekvando'ya başliicak
1,5 yaşındaki kızımı da 4-5 yaşına geldiğinde bu sporla tanıştırmayı düşünüyorum

özellikle kız çocuklarının bazı savunma tekniklerini bilmesi gerekli

Ne söylendiği önemli değildir bazen, nasıl söylendiği önemlidir. Özellikle yazışarak iletişim kurulan bir yerde buna daha çok dikkat etmek gerekir.

ee ben de onu soyluyorum zaten bizi bu hale getirenler utansin

evet aslında çok da farklı birşey düşünmüyormuşuz.Bir kadın ve bir erkek nikahsız bir birliktelik yaşadığı zaman illa erkek kadını 'kullanmış' olmuyor ki.O da değişik bir algı.Kadınlar da cinsellikten zevk alır.İkisi beraber yapmışlar neden 'kullanmış' olsun yani.Çok iğrenç bir tabir,o zaman kadın da erkeği mi kullanıyor?Burada iki kişi de istiyerek yapıyor bunu.

Aynen öyle ona evet diyen kadın da suç yok ama erkek suçlu toplum suçlu ve ailesi öldürür bu nasıl çelişki ? Genital de tala tuttular beni sorularıma düzgün cevap vermeden hele biri çok komik diktirme parası yoktur demiş :) Yaptığının arkasıda duracaksan yaşa ki erkekler belli sözleri söyleyemesin artık toplum olgusunun oluşumunda kadında büyük bir parça olduğu bilinsin. Bizim mantığımız nedir genel yaparım kızlığım gitmeden yada diktiririm görünmeyen yerimi keserim. Kendine niye bu eziyeti yapar bi insan diyecem aile topluma girecekler eee ailen toplum hep vardı yeni mi aklıma geldi ? Bu forumda neler okumuyoruz ki ? Erkek ark.kandırdı beni diktirecem diyor sonra ikinci yaptığımızda aslında kan geldi acaba ikincisinde mi kandırdı ? Ya sen zaten ikincisinde bunu tercih etmişsin sonra devamı da gelmiş bu kişinin ismini vermeyecem daha ne kandırılmasında bahsediyorsun? Kadın ezik yaşamaya devam eder bu şekilde ve et parçası olarak hep görülür.

Aile konusuna gelelim şirketden arkadaşımın anlattığını aktarıyorum.

Komşularının kızı 15 yaşında daha kuzeni ile denize gidiyor annesi hadi git diyor kuzenin ile. Geldiğinde kızda durgunluk varmış ya güneşdendir diyerek geçiştirmiş. Ertesi gün ağlayarak kız anlatıyor annesine kuzeni erkek arkadaşı ve erkek arkadaşının arkadaşı ile buluşcakmış meğer orada ve bu kızda yani kuzen 17 yaşında. Sen sigara dahi kullanmayan kıza hap ver zorla bişey olmaz diyerek ve ırzına geçilmesine sebep ol iki aile birbirine girmiş şuan. 15 yaşında ki kızın suçu yok babası mahvetmiş yazık günah anne ise nasibini almış arada.

Önce aile içi bozuk insanlardan korunmakta gerekiyor.

Keşke biz de cinsel ihtiyaçlarımız için erkekleri kullanabilsek. Ama kullanamayız dimi adımız cıkar ucuz oluruz.

Keşke biz de cinsel ihtiyaçlarımız için erkekleri kullanabilsek. Ama kullanamayız dimi adımız cıkar ucuz oluruz.

Yanlışın var kullanan çok gördüm aynı anda birden fazla erkeği idare eden. Gezip tozmak parasını yemek için yapıyorlardı tabi cinsel birliktelikte yaşıyorlardı elinde tutmak için.

Ben de buna benzer bir olay biliyorum.
Kız,arkadaşlarıyla tatile gitmek istiyor,yollamıyorlar.
Kızdan büyük yine kız kuzeni var.Aklı başında,ona göz kulak diye onunla birlikte yolluyorlar.
Tatile gider gitmez,büyük kuzen sapıtıyor.Odaya uğramıyor,hatta bir gece,sen odada kalma diyor.
Küçük kuzen,büyüğü merak edip ne yapacağını düşünmekten,tatil matil yapamıyor.
Kuzuyu kurda teslim etmişler yani.Ama neyse ki kuzu,kuzu olarak dönüyor.Korkmuş bir kuzu...

Yanlışın var kullanan çok gördüm aynı anda birden fazla erkeği idare eden. Gezip tozmak parasını yemek için yapıyorlardı tabi cinsel birliktelikte yaşıyorlardı elinde tutmak için.

Çıkar için birlikte olan kızlardan bahsetmiyorum. Sevdikleri adamlarla, cinsel ihtiyaçlarını gidermek için birlikte olanlardan. Yani dışardan gayet hanımefendi görünen bir kızın, sevgilisiyle eve gidince birlikte olmasından. Ortada hiçbir menfaat olmadan.

Özür dilerim yanlış algılamışım onlardan da çok var ama. Dışardan hanımefendi dersin oturup kalkması konuşması ile ama ooo neler yapıyor sonra sıkıldım diye başkası ile yaşıyor.

her koyun kendi bacağından asılır
hiç birimiz günahsız değiliz, günah işlemeyen tek bir allah kulu bile yok dünyada.. o zaman neden yadırgıycaz başka insanları?
herkes kendi hayatından sorumludur ve istediği gibi yaşar..
biz burda ancak birbirimize nasihatta bulunabiliriz

Tamam işte sokaktaki sapık için haklısın, daha somut fiziksel bir koruma gerekir elbet. Zaten bu yüzden "annelerinin gözü çocuklarının üzerinde olmalı" kısmına katılıyorum. Ama şu an konu sadece bununla sınırlı değil, çoğu genç kıza "kötülük" diye adlandırdığı eylemler tanıdığı, sevdiği, güvendiği erkekler tarafından uygulanıyor.

Bir biber gazı, bir elektroşok her çantada bulunmalı

Bir biber gazı, bir elektroşok her çantada bulunmalı

benim biber gazım vardı
sonra emniyette işimiz vardı oraya gittik
güvenlik kapısındaki memur gazımı aldı
bunlar yasak dedi
özel eğitim sonucunda veriliyor, herkes taşıyamaz çantasında
bu bir suç dedi aldı bi daha vermedi

kavga ettim sonra onunla ama yine geri vermedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…