- Konu Sahibi niluferarda
-
ben de bekarken arkadaşımda kalıyordum(kapı komşumuzdu) o da biz de kalırdıkizinizi bir erkege saglam vermek icin her seyi yaptiniz demishsiniz evet yapmaliyim bunu ben demiyorum Allah diyo
eger bir erkek benim kizimla evlenmeden iliskiye girmek istiyosa yemisim o erkegi o sevgiyi
hani iliskiye giriyosaniz bile sizi seven biriyle girin demisler ya yok ya benim kizimi seven erkek evlenir sonra girer iliskiye
zaten evlenmeden o kizi dusunmeden iliskiye giren erkekden hayir gelmez
lutfen o beni seviyo deyip de gozunuzu karartip boyle seyler yapmayin
ben kizimin neden gencligini icinde birakiyim ki
okul gezisi ister anlatirim durumu yazin gotururum istedigi yere
arkadasinda kalmak ister yine anlatirim eger onun ailesi izin verirse bizde kalsin derim yok vermezse git kuzeninde kal ya da kuzenin gelsin derim
niye icinde kaliyomus ki gencligi
hadi kizim git arkadasinda kal hadi kizim git sehir disina
hadi kizim al su telefonu
hadi kizim beden senin bedenin istersen sahip cik istersen cikma diyemem
ben bu kadar modern olamam kimse kusura bakmasin
6 yaşında bi oğlum var ve okullarla beraber tekvando'ya başliicakBunun içinde bir önerim varBence kız çocukları tekvando, karate, boks gibi sporlara gönderilmeli... Haklısınız kimin ne zaman musallat olacağını bilemiyorsunuz.. Okul çıkışı takip eden, sokakta takip eden laf atan filan bunlar var olan şeyler.. Bunlara önlem olarakta kızınıza şöyle güzelce dayak atmayı öğrettiğiniz zaman sıkıntı doğmaz bence yani
Amin, inşallah
ha soyle gonlumu alin bakiyim
Geç olsun güç olmasın..
Bu forumda ilk defa zıt fikirlere sahip arkadaşlarla ortak bir yerde buluştuk, demekki üslup güzelliği olduktan sonra her şey olabiliyor kızlar
Yorumların hepsini okumadım tabi ki uslubu düzgün olmalı herkez gibi.
Başka bir yerden de vermek istediği mesaja bakmak gerek .Çok güzel bir konu aslın da benim de erkek çocuğum var ben bile düşünüyorsam onu ilerde nasıl koruyabileceğimi kız çocuğu olan anneler için daha da önemli.
Yukarda kurduğum cümleyi gördünüzmü erkek çocuğum var ben bile düşünüyorsam diyorum (ne kadar yanlış düşünüyorum , elim de değil ) .Bu işin erkeği , kızı yok aslın da .
Bunları çocuklarımıza öğretecek olan da bizleriz.
savaşmayın sevişiiin (tabi kocanızla:)))))
konu dışı mesajdan uyarı alıcaksınız kızlar söyliyim
tabi bu mesajdan sonra ben de
ben de bekarken arkadaşımda kalıyordum(kapı komşumuzdu) o da biz de kalırdı
sabaha kadar kakara kikiri yapardık annem odaya girince uyuma numarası fln
ama evlendim ve bazı şeyleri daha da idrak etmeye başladım
öz babanın kızına
abinin kardeşine
amcanın dayının yeğenine tecavüz olaylarını duyduktan sonra
arkadaşında kalmasına nasıl müsaade edebilirim
ergenlikte yaşanan o deli duyguların hazzı bambaşka
ben de isterim benim gibi arkadaşında kalsın gezsin eğlensin
ama gelin görün ki şartlar bizi bunlardan soyutlamaya mecbur bırakıyor
6 yaşında bi oğlum var ve okullarla beraber tekvando'ya başliicak
1,5 yaşındaki kızımı da 4-5 yaşına geldiğinde bu sporla tanıştırmayı düşünüyorum
özellikle kız çocuklarının bazı savunma tekniklerini bilmesi gerekli
yok canım direk konuyla alakalı bak başkasıyla değil kocanızla diyorum:))
Bi topik vardı cicili bicili atlet miydi ne
işte o topicten uyarı almıştım halbu ki konu dışı mesajımda yoktu bana göre ama
uyarıyı görünceoldum
Temel olarak aynı şeyi düşünüyoruz sanırım. Ben herşeyi yapıp yapıp sonra diktirme vs.ile kocasını kandırmayı kendini et parçası olarak gösterme olarak görüyorum. Seni sen olduğun için sevmiyor ki sonuçta yarattığın sahte kişiliğe aşık onun ile evleniyor. Sıfatlar bir yana karşındaki de bir birey sen de öyle seninde yaşadıkların vardır onunda sen onu nasıl kabul ettiysen oda seni öyle etmeli etmiyorsa saygısı yok demek ki.
Kadın yaptığının arkasında duramadıkca daha çok obje olarak et parçası olarak görülür. Devir zaten değişti bakire değilsen ark.dalga geçiyor ama yalanlarda değişti zar diktirme ne kadar çalışan bireyleriz bi kaç ayda biriktirilirama o stres o ilk gece korkusu kırk takla attırır.
evet aslında çok da farklı birşey düşünmüyormuşuz.Bir kadın ve bir erkek nikahsız bir birliktelik yaşadığı zaman illa erkek kadını 'kullanmış' olmuyor ki.O da değişik bir algı.Kadınlar da cinsellikten zevk alır.İkisi beraber yapmışlar neden 'kullanmış' olsun yani.Çok iğrenç bir tabir,o zaman kadın da erkeği mi kullanıyor?Burada iki kişi de istiyerek yapıyor bunu.
evet aslında çok da farklı birşey düşünmüyormuşuz.Bir kadın ve bir erkek nikahsız bir birliktelik yaşadığı zaman illa erkek kadını 'kullanmış' olmuyor ki.O da değişik bir algı.Kadınlar da cinsellikten zevk alır.İkisi beraber yapmışlar neden 'kullanmış' olsun yani.Çok iğrenç bir tabir,o zaman kadın da erkeği mi kullanıyor?Burada iki kişi de istiyerek yapıyor bunu.
Keşke biz de cinsel ihtiyaçlarımız için erkekleri kullanabilsek. Ama kullanamayız dimi adımız cıkar ucuz oluruz.
Aile konusuna gelelim şirketden arkadaşımın anlattığını aktarıyorum.
Komşularının kızı 15 yaşında daha kuzeni ile denize gidiyor annesi hadi git diyor kuzenin ile. Geldiğinde kızda durgunluk varmış ya güneşdendir diyerek geçiştirmiş. Ertesi gün ağlayarak kız anlatıyor annesine kuzeni erkek arkadaşı ve erkek arkadaşının arkadaşı ile buluşcakmış meğer orada ve bu kızda yani kuzen 17 yaşında. Sen sigara dahi kullanmayan kıza hap ver zorla bişey olmaz diyerek ve ırzına geçilmesine sebep ol iki aile birbirine girmiş şuan. 15 yaşında ki kızın suçu yok babası mahvetmişyazık günah anne ise nasibini almış arada.
Önce aile içi bozuk insanlardan korunmakta gerekiyor.
Yanlışın var kullanan çok gördüm aynı anda birden fazla erkeği idare eden. Gezip tozmak parasını yemek için yapıyorlardı tabi cinsel birliktelikte yaşıyorlardı elinde tutmak için.
Çıkar için birlikte olan kızlardan bahsetmiyorum. Sevdikleri adamlarla, cinsel ihtiyaçlarını gidermek için birlikte olanlardan. Yani dışardan gayet hanımefendi görünen bir kızın, sevgilisiyle eve gidince birlikte olmasından. Ortada hiçbir menfaat olmadan.
şu ismini hatırlamadığım kız var 13 erkek tecavüz etmişti galiba ..bunlar öğretmen, müdür yardımcısı, kaymakamlıktaki memurlar, jandarmada çalışan askerler yani günlük hayatta karşılaştığımız''normal ''insanlar..illa internete gerek yok..karşı komşunuzun bile ne tür bi insan olduğunu kestiremediğiniz bir zamandayız..pedofili artık önüne geçilmeyen bir durum..çocuklarımız internete giremeyecek yaşlarda sokaklarda oynarlarken bile bir apt.man boşluğuna çekilebiliyolar..yanisizi bulabilecek çok kişi var inanın..
Bunun içinde bir önerim varBence kız çocukları tekvando, karate, boks gibi sporlara gönderilmeli... Haklısınız kimin ne zaman musallat olacağını bilemiyorsunuz.. Okul çıkışı takip eden, sokakta takip eden laf atan filan bunlar var olan şeyler.. Bunlara önlem olarakta kızınıza şöyle güzelce dayak atmayı öğrettiğiniz zaman sıkıntı doğmaz bence yani
Amin, inşallah
Keşke biz de cinsel ihtiyaçlarımız için erkekleri kullanabilsek. Ama kullanamayız dimi adımız cıkar ucuz oluruz.
Bir biber gazı, bir elektroşok her çantada bulunmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?