- Konu Sahibi gulshenidil
-
sanırım şimdilik sadece ikimiziz :)pardon canım ya daha önceki yazında da nisa beren yazmışsın ama hem ufaklığın gönlünü yapıp hem pc başındayım.
bide itiraf edeyim artık artık herşeyi kolay unutur oldum.bunadım mı ne.
kızlar niye kimse bişey yazmıyo?
ebrartuba,gulshenidil,sinehas?
dr.umuz en az 500 demişti canım.okuyordum ben aysun o yüzden yazmadım.....bu aylarda en az 500 gr alması gerekir demişsin ama bence normali o olmalı çünkü en az 500 ise normali 750 gr falan olur sanırım buda ek gıdalarda alınan kilolarda rekor olur sanırım....bundan sonra 200-300 gr aldıklarını bile görürüz...basit hesapla eğer 5.aylarında doğum kilosunun 2 katına ulaşmışsa normal sayılıyorlar......birde kendi adıma sebze püresini kestim ben süte ağırlık vericem.....pınarcım bende formül mama kullanıyorum kızıma almayan bebek onunlada almıyor...bizimkinin kilosu fena değil ama o kadar mama içmeye şimdi 10 kilo olması lazımdı...sanırım biraz relax olmamız lazım....ben 6.ayı doldurmayı bekliyorum şurda kaldı 1 ayım....ondan sonra evde pişen yemeklerden vericem kızıma ayrı hazırlamayı düşünmüyorum
canım, ben 6. aya gelmeden başladım ama sen ilk yoğurt başlayabilirsin sanırsam..meyve püreleri ile başladık biz 4. aya ama...burdamsınız yaa sıkıldım demir uyudu ben ek gıda olark kakasını yapsın diye sadece kayısı suyu veriyorum
6.ayda ek gıdaya başlandığında ne verilecek bileniniz varmı???
tabi ki sen doktorunu dinlemelisin..benim gibi çalışan anne olunca zor oluyo işte..yesinde ne yeserse yesin diyosun:)bizim dr. 6 aya kdr sadece anne sütü başka bişy yok dedi bende pek verme taraftarı değilim çünkü ek gıdaaya başlayan bazı bebekler anneyi bırakabiliomuş değişik tatlar istediği için zaten sorunlu emiyo bide o başıma çıkmasın şimdilik sadece kayısı yeterli sanırım
kesinlikle sadece anne sütü verilmeli.
oda bende kalmadı.
kilo alsın,karnı doysun diye neler yapıyorum
kayısıyı bende şeftaliyle veriyorum kolay pıcırtsın diye.
afferin yakışıklı demire annesi.(kız annesi olsaydım kaçırmazdım demirikaydirigubbakcemile3)
ege uykuya kolay dalamıyor artık.
bu çocuk gün geçtikçe yeni huylr ediniyor yaaa
oosssuunnn kız ne şişkolar var çirkiin oluolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?