- 19 Ağustos 2008
- 810
- 628
- 648
- 46
- Konu Sahibi gulshenidil
-
Kizlar bende bebegimin resmini yüklemek istiorum ama beceriksizligim üstümde yardimci olursaniz sewinirim,yeni üyeyim...saolun
ben yedirdiklerimi söylesem şoka girersiniz o yüzden söylemiyorum. dr beni öldürecek onu biliyorum ama
sölee kızzzzz ayy bende yedrdgmi pek dr sölemiyorum ne yalan söleyimm vallaaaa kaç gündr de beyaz beynr yediriyorum labne den daa neler amann daha nelerrrr
ben azcık tavuk göğsü ve minicik bi patatesii haşladım sonra un yoğurt yumurta çırpıp karıştırdım blendrdan geçirdim koyu kıvamlı bi çorba oldu can bayıldı yedi. sebze çorbasını sevmiyodu içine azıcık kırmızı mercimek atıyorum öyle yiyo. gaz falan yapmıyo.
ıspanak ve patates haşladım blendrdan geçirdim onu da yedi sabahları beyazpeynir süt yumurta sarısı bebek bisküvisi eziyorum az da pekmez onu yiyo. alerjik olanlar hariç tüm yemeklerin tadına bakıyo patatesli brokoli çorbası yedi ( patates ve brokoli haşlanıyo az suda sonra süzülüp blendrdan geçiyo 2 ölçek mamayla karıştırınca tadı güzelleşiyo ve yiyo can) enginar ezmesi yedi çocuk herşeyin tadına bakıyo zaten. ama bunlardan dr un haberi olmiicak. bu arada tüm bunları yedi ama hiç mide yada kaka problemi olmadı şükür.
arkadaşlar yemek yaptığımız varlık sonuçta bir insan. olayları abartırsak kendimize eziyet etmiş oluruz bildiğiniz gibi yapın herşeyi. onları gerçek dünyaya hazırlamak istiyorsak biz nasıl yaşıyorsak onlarında o koşullarda mamaları hazırlanacak. ekstra şeyler çoğu zaman zamana kaybından başka birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?