Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

benim dusuncemde aslinda 6 inci aya dek,anne sutu ve formul mamayla beslemekdi,ama bizimkisi sutu yanliz 100 ml anca ya iciyordu yada bir miktarini birakiyordu bende doyuyor sanip ,sonrasinda uyutmaya calisiyordum ama nafile sonra tekrar tekrar sutunu vermeye calisiyordum habire aglayip agzini kilitliyordu,bende ilk sutunu veriyorum icebildigi kadar,ardindanda sebze ve meyve puresini veriyorum ,guzelce yiyor ve kolaylikla uykuya daliyor,bende rahat ettim bebekde,bizimkinin derdi degisik tatlarmis meger,

çiçekcimmm yavaş güzelim!!!
neler veriyosun öle sen bebişe..
herşeyin bir vakti saati var..
tavuktu yumurtaydı peynirdi..ağır şeyler bunlar..
gerçi bişey olmadı demişsin ama inşallahta olmaz..
ondan bu kadar toraman can:))

aysun cum benim yaramaz bugün de çok az yedi..hatta sabah ben ilgilendim nerdeyse hiç süt içmedi geceden beri..eşim işe bırakırken beni yanımıza bebişi de aldık..arabada etrafı seyrede seyrede bitirdi..veeee bugğn benim pes ettiğim gündür..sabah sütünü içmeyince içine cici bebe koydym..bir iki çekti yine bıraktı..sonra başka süt denedim ondan da 30 cc kadar taş çatlasa aldı bıraktı..meyve suyu koydum içine biraz..bi hevesle çekti ilk sonra yine bıraktı..ama neyseki arabada bitirdi....

bundan sonra zorlamayacağım onu..zaten inatçı oluyorlar...ağzında biberon varken süt püskürtmeyi de öğrenmiş benim ziili...bundan sonra farklı tarifler deneyeceğim sürekli ama aldığı kadar artık...

almasada mutlu görünüyor şimdilik..o yemek yemiyo ben kafayı yiyorum sonra delikafadulden cokacimcoook

egede bugün iştahsız ve püskürtme olayı bizdede var.
emziğini bile fırlatıyor.
canım dr.umuzda inatlaşmamak gerekiyor demişti.
ama inatlaşmazsakta içicekleri yokki....
biberona pekmez buladım acıcık suratını ekşitti içmedi.
yatırdım yastığa kaşıkla verdim mecbur yuttu azıcık.
vitamininin çubuğuyla çekip verdim ağzının kenarlarından taşırdıı...
deneye deneye keşfedicez zaten içirmeyi.
haaa gayrettt.
arabayı egede çok seviyor,kandıraak içirebiliyorum zaten uyuya kalıyor içerken.
her öğünde nasıl arabada verebiliriz ki.
araba kullanılmayı bekliyor apt.ın önünde ama kullanırken nasıl içircemm....
biz bu akşam dr.umuza gidebiliriz eğer yeni fikirler söylerse yazarım canım.
denemeye devammmm.........

arkadaşlar sanırsam iştahsız bebekler ilgili bi topic açılmalı:)..yoksa bu ek gıda topiği sayemizde amacından biraz şaşacak:)...

yeni bir konu açılırsa ikimiz yazıp dururuz artık.
iştahsız bebek başka kim varki

tabiki benim bebis,bizimkide son derece istahsiz olanlardan yani yanliz deilsiniz:1closedeyes: bu pazar,3 uncu ayini doldurup 4 uncu ayina giriyor,ve suan sadece 5240 gr cik,yine sukredin benim bebis kadar kilosu az olan yokdur sanirim bu nisan bebekleri arasinda,bende ne taklalar attim sutunu icip sonuna kadar bitirsin die,nafile bizimkisi manken olmaya karar verms ,bi gr almayim die formunu koruyor sanki:roflol:gerci dunden itibari ile,ek gidaya basladik,ve begenerek yiyor sukur,bakalim bundan sonra hic olasa biraz kilo almaya baslar insallah.

kıslar bizde yavaştan ek gıdaya başlıyoz..sütüm azalıyo sanırım çünkü emdikten sonra sızlıyo..boşken emerse sızlar diyolar.

anne sütü +ek besin vericem..siz nasıl yapıyonuz..sıralamanız nasıl..muhallebi..sebze püresi..meyve püresi..yoğurt.unları gün içine nasıl dagıttınız..aralarda ve gece anne sütü vericem ama sıraya koyamadım..

bide rumelili canım sen geçen gün idiilin süt içmesi gerektiğinden bahsediyodun süt agırlıklımı besliyosunuz artık..

devam sütümü veriyosun..

kızlar benim bebegim çok zor emiyor ancak uyurken emiyor .uyanık oldugundada sagıp veriyorum.4-5 saattede biemiyor ondan öncede kesinliklede emmiyor ve sagdıgımıda içmiyor..sizden ricam emziren anneler bebegiiz kaç saatte bir emiyor .mama kıullanan anneler sizde kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz cevaplarınıza göre içim rahatlıyacak.bebegim 3 ay 25 günlük oldu.şimdiden teşekkürler

ben anne sütü veriyorum ama böyle 4-5 saaate bir değil daha sık 1 saat bazen 2 saat şanslıysam 2,5 saat yani oyalayan biiri varsa o da....

kilo alımı iise hiç meraklanma sütün doyurucudur o zamn.

kızlar bi de benim ki asla emzik alamıyor çalışan anneyim okullar açılınca ne yapcam bakıcıya eziyet ola cak........ yanımda 5 tane emzik var bakkal emzikleri bile aldım olmadıı

gewnelde bakkal emzikleri emiyorlarmış dğerlerini emmeyenler.. -tatlicadiarzu- sanırım bizimki çok benim memeyi emdiği için beceremiyor. bi makalede öle okumuştum.. anneyi çok emenler emzik alamazlarmış nitekim benimki emziği yalıyor dil dışarda meme gibi emmeye çalışıyor napcamm yaa offffffffCADIARZU :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…