- Konu Sahibi gulshenidil
-
tabiki benim bebis,bizimkide son derece istahsiz olanlardan yani yanliz deilsiniz:1closedeyes: bu pazar,3 uncu ayini doldurup 4 uncu ayina giriyor,ve suan sadece 5240 gr cik,yine sukredin benim bebis kadar kilosu az olan yokdur sanirim bu nisan bebekleri arasinda,bende ne taklalar attim sutunu icip sonuna kadar bitirsin die,nafile bizimkisi manken olmaya karar verms ,bi gr almayim die formunu koruyor sanki:roflol:gerci dunden itibari ile,ek gidaya basladik,ve begenerek yiyor sukur,bakalim bundan sonra hic olasa biraz kilo almaya baslar insallah.
ben anne sütü veriyorum ama böyle 4-5 saaate bir değil daha sık 1 saat bazen 2 saat şanslıysam 2,5 saat yani oyalayan biiri varsa o da....
kilo alımı iise hiç meraklanma sütün doyurucudur o zamn.
kızlar bi de benim ki asla emzik alamıyor çalışan anneyim okullar açılınca ne yapcam bakıcıya eziyet ola cak........ yanımda 5 tane emzik var bakkal emzikleri bile aldım olmadıı
gewnelde bakkal emzikleri emiyorlarmış dğerlerini emmeyenler.. -tatlicadiarzu- sanırım bizimki çok benim memeyi emdiği için beceremiyor. bi makalede öle okumuştum.. anneyi çok emenler emzik alamazlarmış nitekim benimki emziği yalıyor dil dışarda meme gibi emmeye çalışıyor napcamm yaa offffffffCADIARZU :1shok:
damaklı emziklerden almanı öneririm ben, mesela ba..ino 0-6 ay, kucağındayken emziği veriyorsun çocuk ememiyorsa parmağınla hafifçe emziği ağzında tutmasına yardımcı oluyorsun.. 3-5 denemeden sonra alışır muhtemelen, bakıcıya bırakmak durumundaysan emziğe alıştır derim ben.. çünkü parmağını veya emziği emerek rahatlıyorlar (Çocuk Sağlığı Rehberi' nde okudum) :ecrin_bebek:
bende biraz önce havuç suyu verdim kaşıkla rendeleyip sıktım suyu sevdi gibi 1 havucun suyunun hepsini içti bide dün da...ne yoğurtlardan mavisi var içinde b,sküvi katkılıymış onuda bayıla bayıla yedi maşşall kızıma
ben anne sütü veriyorum ama böyle 4-5 saaate bir değil daha sık 1 saat bazen 2 saat şanslıysam 2,5 saat yani oyalayan biiri varsa o da....
kilo alımı iise hiç meraklanma sütün doyurucudur o zamn.
kızlar bi de benim ki asla emzik alamıyor çalışan anneyim okullar açılınca ne yapcam bakıcıya eziyet ola cak........ yanımda 5 tane emzik var bakkal emzikleri bile aldım olmadıı
gewnelde bakkal emzikleri emiyorlarmış dğerlerini emmeyenler.. -tatlicadiarzu- sanırım bizimki çok benim memeyi emdiği için beceremiyor. bi makalede öle okumuştum.. anneyi çok emenler emzik alamazlarmış nitekim benimki emziği yalıyor dil dışarda meme gibi emmeye çalışıyor napcamm yaa offffffffCADIARZU :1shok:
bende bugün oğluuşuma armut suyu verdim bayıla bayıla içti hatta bitince armut kabına bakıp bağırdı herhalde daha da istiyodu aslına bakarsanız ben vermem ama hem değişik tatlara alışsın hemde kakasını yaparken zorlanmasın die veriyorum bizim kaka sorunumuz hala devam ediyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dr.da ek gıdaya geçince düzelir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?