- Konu Sahibi gulshenidil
-
canım kaşık maması hero bayby aldım sütlü pirinçli ve yoğurtlu meyvalı selen ikisinide yiyiyor
( ne güzel kızlar bebişleriniz bayaa bişiiler yiyo ela ya kavun üzüm ve şeftali suyu verdim sevmedi hiç birini çorbaya devam ediyoruz ama ne mevyası vereceğimi şaşırdım yaa hazırlardan da denemiştim milupanın şeftaliyle bişey karışık onuda sevmemişti muhallebi hiç dnemedim daha yoğurda da bu hafta başlıcaz hepiniz yoğurdu evde mi yapıyosunuz ve yoğurt bebeğine gaz yapan var mı??
Ben Bebelac ın ve Milupa nın sütlü pirinçlisini almıştım,deneme boyları var,1 kullanımlık,onlardan al,denersin severse büyük boy alırsınız canım.bende bu kahvaltıyı denicem bakalım bizimki yiyecek mi
bu arada ben ülkerin pirinç unuyla muhallebi yapıyorum.
üzerinde suyla yapılır yazıyor.
başka bir konuda devam mamasıda konduğu yazıyordu,kafam karıştı.
muhallebi yapan varsa yazarsa sevinirim.
kaşık maması vermiştim egeye sütlü pirinçliydi pek sevmedi.
yada kaşık mamasının hangisini alıyorsunuz?
Tabi canım,zaten mama yediği için verebilirsin,ama günde 1 meyve ver ki,herhangi bir etki yapıp yapmadığını görürsün ilk etapta.peki ben şimdi diğer mevyalarıda ara ara vermeye çalışayım di mi çocuğu sıkmadan nasıl alışacak ki onlara yoksa??
Ben Bebelac ın ve Milupa nın sütlü pirinçlisini almıştım,deneme boyları var,1 kullanımlık,onlardan al,denersin severse büyük boy alırsınız canım.
şimdi de Milupa nın sütlü Armutlu Portakallısını aldım,tariften daha az yapıyorum,seviyor Miray.
doğru canım 1 kullanımlıkları varsa önce o şekilde deniyeyim.
bu bıcırıklar çok seçici yaaa ilerde ne yapıcaz bakalım.
teşekkürler canım.
Ben yoğurdu su bardağına mayaladım 2-3 kez,ilk andan bakınca taş gibi yoğurt görünüyor,ama kaşıkla alacağım zaman resmen krem şanti gibi ya,sizin de mi öyle oluyor,ben mi beceremedim acaba?Pastörize sütten yapmıştım.
öyle oluyor elif bizimde ama yinede verdim kalsiyum kalsiyumdur...olmadı sulandırıp biberonla ver dicem ama miray almyor sanırım dimi
inek sütünü sulandırıp veren oldu mu hiç?
kadir tuğcuyu okuyun demişti biri hatırlayamadım şimdi,orda bu konudan bahsetmişler.
yoğurdu demekki inek sütünden verebiliriz dimi?
Ben inek sütünden yapıyorum.Ama keçi sütünden daha faydalıymış diye okumuştum ama keçi sütü nerde bulunur ki?Kay marka süt satılıyormuş keçi sütü ama onu da marketlerde bulamadık buralarda.
aysuncum ben demiri suya karıştırıp veriyorum..daha doğrusu eşim veriyor..:)..bir kaşık kadar suya 6 damla..burda bulabilir miyim acaba bende keçi sütü bir bakayım.
inek sütünden yapıcam egeye yoğur ama nasıl yaptığınızı anlatırmsınız kızlar?
birde demir ilacını mamaya karıştırıp falan mı veriyorsunuz?egeye vericem ama nerden aklımda kaldıysa sanki karıştırılıp verilcek diye hatırlıyorum.
aysuncum ben demiri suya karıştırıp veriyorum..daha doğrusu eşim veriyor..:)..bir kaşık kadar suya 6 damla..
dün önceki güne göre daha iyiydi 100 ml kadar:)..ama gece hiç almadı neredeyse sütünü..teşekkürler canım.
nisanın iştahı düzeldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?