- Konu Sahibi gulshenidil
-
Chicco nun bir termosu var,içinde saklama kabı da vardı,ilerde çorba falan da taşınabilir,ama bana büyük geldiği için almamıştım.
bebek kaşıklarım wee marka çünkü çok yumuşak buldum...nuk vardı ama wee aldıktan sonra onu kullanmıyorum....su konusunda alışveriş merkezindeyseniz endişe etmeye gerek yok bebek bakımlarda ısıtıcı var....meyvenin çözümü yoktur ancak yanımızda cam rendeyle gezmek lazım:))
o zaman kaşık wee alıyorum.milupa ya da hero baby mama.ben sadece akşamları uyumadan önce mama vercem inşallah dışarda emziririm yine.bu yüzden termosa falan gerek yok.tabağını da porselen düşünüyorum.bugün alırım hepsin artıkın.
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
böle pahalı almaya gerek yok bencechicco nun şöyle bir termos biberonu var bundan mı alsam acaba? hem küçük, şimdi içinde kaynatılmıs sogutulmus su tasırım kaşık maması için, büyüyünce de kullanırız içinde ılık süt için falan. ne dersiniz?
gerçi chicco nunki de pahalı 60 tl. bir de nuk un var ama internette bir sitede kalmıs fiyatı uygun 19 tl.
ben suyu biberonla veriyorumhangi bebek bakım o hangi alışveriş merkezi? ben hiç görmedim valla. bir tek ikea da var bildigim.bir de kanyon da sanırım.
ben de bakayım wee nin kaşıklarına öyleyse. bu kaşıklar ısıylamrenk değiştiren kasıklardan di mi?
bizim kaşık maması ögle saatinde oldugu için mecbur lazım termos.. kızlar mamadan sonra meyveden yogurttan sonra su veriyorsunuz di mi? suyu biberonla tasısam dısarda alısmaz heralde hemen biberona?
Şİmdİ yazdıklarınız okuyunca ŞaŞırdım arkadaŞlar ben bebek İÇİn ayrı bİr kaŞık kullanmıyorum normal evİmdekİ tatlı kaŞıklarımla yada Çay kaŞıĞınla yedİrİyorum kİ uzun sÜredİr kaŞık maması kullanıyoruz ..... DıŞarı Çıkarken bende normal bİr termosum var onu kullanıyorum evde de Çok rahat oluyo ..... Kavanozda hazır meyve kullanıyorum yalnızca sÜtlaÇ v.s. Denemedİm hİÇ hazır meyve kavanozlarınıda beĞenİyorum ama rahatlık valla evdeysem mutlaka kendİm hazırlıyorum ama dıŞardaysak kavanozlar Çok rahat ...
keremde bugün 2 tane barda erği yedi
annesi onu cam rendede rendeledi püresiyle birlikte şap şup yedi:))
akşam üstüde yoğurdumuz var
yanlız kızlar dün 2 tane yoğurt mayaladım biri 1 su bardağı kadar biride 750 gram fakettimki küçük yoğurt çok ii tutmuyor büyük daha ii tutuyor kalıb gibi olmuş büyük yoğurt
cnm evde kullandıklarımız ii değil die duymuştum yani neyden yapıldığı belli değil bide dış kısımları sert ya çocuk bi ufak harekette damağını keser allah korusun
bende evdeysem kesinlikle yapay şeyler vermem meyvesinide yoğurdunuda kahvaltısınıda zamanı gelince hepsini bol çeşitli evde yapıcam inşallah
ama tabiki hep evde olamayacağımız için
kavanoz da verilebilir
yoğurt mayalamanın püf noktarında okumuştum sultan yayvan ve büyük kaplarda çok iyi olurmuş demekki doğru
GÜlŞencİm sana Özel bİr sorum olacak tecrÜbelİ anne olarak bİz zeynebİn kÜÇÜcÜklÜĞÜnde gaz olayını bİlmedİk ama Şİmdİ 10 gÜndÜr acayİp gazlı bİr bebek oldu yoĞurdu vermedİm denedİm Çorbayı denedİm meyvelerİnİ denedİm hİÇ bİrİnden deĞİl gÜndÜz rahat Çıkarıyo ama gece hareketsİzde kalıyo ya sancıdan kasılıyo resmen kuzum 1 haftadır neo bayb gaz Şurubu verİyorum gece yatmadan Önce bİr Çay kaŞıĞı bİrde malumun İyİ geceler Çayı senİn yaptıĞın İlaÇ kullanmadan ekstra bİŞey var mı gaz İlacını kullanmak İstemİyorum İyİ deĞİldİr gaz İlacı kullanmak dİyorlar ama kuzucum ancak Öle rahatlıyo .... Napabİlİrİm ?????
GÜlŞencİm sana Özel bİr sorum olacak tecrÜbelİ anne olarak bİz zeynebİn kÜÇÜcÜklÜĞÜnde gaz olayını bİlmedİk ama Şİmdİ 10 gÜndÜr acayİp gazlı bİr bebek oldu yoĞurdu vermedİm denedİm Çorbayı denedİm meyvelerİnİ denedİm hİÇ bİrİnden deĞİl gÜndÜz rahat Çıkarıyo ama gece hareketsİzde kalıyo ya sancıdan kasılıyo resmen kuzum 1 haftadır neo bayb gaz Şurubu verİyorum gece yatmadan Önce bİr Çay kaŞıĞı bİrde malumun İyİ geceler Çayı senİn yaptıĞın İlaÇ kullanmadan ekstra bİŞey var mı gaz İlacını kullanmak İstemİyorum İyİ deĞİldİr gaz İlacı kullanmak dİyorlar ama kuzucum ancak Öle rahatlıyo .... Napabİlİrİm ?????
demek ondan bizim eskiden mahalle bakkalında açıktan satılan yoğurtlar öyle tepsilerde oluyormuş.
kızlar peki meyveyi rendeleyip hazırlasak da küçük bir cam kavanoza koyup yanımıza alsak ne olur?
kızlar peki meyveyi rendeleyip hazırlasak da küçük bir cam kavanoza koyup yanımıza alsak ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?