Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

o zaman kaşık wee alıyorum.milupa ya da hero baby mama.ben sadece akşamları uyumadan önce mama vercem inşallah dışarda emziririm yine.bu yüzden termosa falan gerek yok.tabağını da porselen düşünüyorum.bugün alırım hepsin artıkın.
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

Chicco nun bir termosu var,içinde saklama kabı da vardı,ilerde çorba falan da taşınabilir,ama bana büyük geldiği için almamıştım.

hangi bebek bakım o hangi alışveriş merkezi? ben hiç görmedim valla. bir tek ikea da var bildigim.bir de kanyon da sanırım.

ben de bakayım wee nin kaşıklarına öyleyse. bu kaşıklar ısıylamrenk değiştiren kasıklardan di mi?

bizim kaşık maması ögle saatinde oldugu için mecbur lazım termos.. kızlar mamadan sonra meyveden yogurttan sonra su veriyorsunuz di mi? suyu biberonla tasısam dısarda alısmaz heralde hemen biberona?

böle pahalı almaya gerek yok bence
bende de var bitane küçük 200cc kadar su alıyo bide normal büyük bir termos var ben kaynatıyorum onda 2 gün sıkcak duruyor evde çok rahat oluyo valla

ben suyu biberonla veriyorum

kaşık olarakta nubbby nin kaşıkları çok güzel ısıya göre renkdeğiştiriyor ve yumuşacık tavsiye ederim..

Şımdı yazdıklarınız okuyunca ŞaŞırdım arkadaŞlar ben bebek ıÇın ayrı bır kaŞık kullanmıyorum normal evımdekı tatlı kaŞıklarımla yada Çay kaŞıĞınla yedırıyorum kı uzun sÜredır kaŞık maması kullanıyoruz ..... DıŞarı Çıkarken bende normal bır termosum var onu kullanıyorum evde de Çok rahat oluyo ..... Kavanozda hazır meyve kullanıyorum yalnızca sÜtlaÇ v.s. Denemedım hıÇ hazır meyve kavanozlarınıda beĞenıyorum ama rahatlık valla evdeysem mutlaka kendım hazırlıyorum ama dıŞardaysak kavanozlar Çok rahat ...

keremde bugün 2 tane barda erği yedi
annesi onu cam rendede rendeledi püresiyle birlikte şap şup yedi:))

akşam üstüde yoğurdumuz var
yanlız kızlar dün 2 tane yoğurt mayaladım biri 1 su bardağı kadar biride 750 gram fakettimki küçük yoğurt çok ii tutmuyor büyük daha ii tutuyor kalıb gibi olmuş büyük yoğurt

cnm evde kullandıklarımız ii değil die duymuştum yani neyden yapıldığı belli değil bide dış kısımları sert ya çocuk bi ufak harekette damağını keser allah korusun

bende evdeysem kesinlikle yapay şeyler vermem meyvesinide yoğurdunuda kahvaltısınıda zamanı gelince hepsini bol çeşitli evde yapıcam inşallah
ama tabiki hep evde olamayacağımız için
kavanoz da verilebilir

yoğurt mayalamanın püf noktarında okumuştum sultan yayvan ve büyük kaplarda çok iyi olurmuş demekki doğru

doğrusunuz valla hiç düşünemedim ki ben bunu annem baktım kaşıkla veriyo bende verdim bu akşam hemen halledeyim o işi bakıyım kaşıklara ......

GÜlŞencım sana Özel bır sorum olacak tecrÜbelı anne olarak bız zeynebın kÜÇÜcÜklÜĞÜnde gaz olayını bılmedık ama Şımdı 10 gÜndÜr acayıp gazlı bır bebek oldu yoĞurdu vermedım denedım Çorbayı denedım meyvelerını denedım hıÇ bırınden deĞıl gÜndÜz rahat Çıkarıyo ama gece hareketsızde kalıyo ya sancıdan kasılıyo resmen kuzum 1 haftadır neo bayb gaz Şurubu verıyorum gece yatmadan Önce bır Çay kaŞıĞı bırde malumun ıyı geceler Çayı senın yaptıĞın ılaÇ kullanmadan ekstra bıŞey var mı gaz ılacını kullanmak ıstemıyorum ıyı deĞıldır gaz ılacı kullanmak dıyorlar ama kuzucum ancak Öle rahatlıyo .... Napabılırım ?????

DıĞer arkadaŞlar sızlerınde fıkrıne aÇıĞım gÜlŞen bu konuda tecrÜbelı olduĞu ıÇın yazıma Öle baŞladım bu konuda fıkırlerınızı beklıyorum ....

canım bir çay kasıgı az, neo baby nin en düşük baslangıc dozu 2,5 ml. bu aylardaki bebeklerde daha da fazla ama madem veriyorsun hiç değilse 2,5 ml. ver de tam etki göstersin.

canım bize en etkili nurse harveys ' ti gaz ilacı olarak....ama gaz ilacından ziyade acı elma yağını kasıklarına ve karnına sür oda iyi geliyor ve varsa çörek otu yağı ağzına 2-3 damla

demek ondan bizim eskiden mahalle bakkalında açıktan satılan yoğurtlar öyle tepsilerde oluyormuş.

aynen öyle elifçim şimdi bile tepsi yoğurtlarının kıvamları farklı......ve tam tutma içinde bir hile var oda mayalarken içine çay kaşığının ucu ile şeker atmak....

kızlar peki meyveyi rendeleyip hazırlasak da küçük bir cam kavanoza koyup yanımıza alsak ne olur?

kararıyor ipek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…