- Konu Sahibi gulshenidil
-
maden mühendisiyim hayatım :)işten geç çıkıyorsun sanırım ne işle meşkulsün
maden mühendisiyim hayatım :)
kızlar, şimdi biz ek gıdalara geçecegiz ya, sabah 11 gibi öglen 13 gibi aksam üstü 16 gibi ögünlerimiz var ama yasemin bazen cok uyuyor, ya da bu saatlerde uyuyor oluyor, nasıl yapacagız biz bu işi?
tek kullanımlık kaşık maması bulamadım.
aptamilin sütlü tahıl karışımını aldık ve bu sabah yaptım.
ama ege pek beğenmedi.
içine 1 çay kaşığı dut pekmezi,1 çay kaşığı yumurta sarısı,1 çay kaşığı peynir(suda bekletilmiş)karıştırdım yine beğenmedi ama oyuncaklarıyla oyalayıp tıktım ağzına.
çok teşekkürler davetin için..artık ordayım da..:)canım 2009 nisan anneleri bölümüne gelsene.
sadece burda yazıp çıkıyosun..
kızlar ben kaşık mamalarına aptamil in sütlü pirinçli ile baslayayım diyorum. en sade karısım o gibi geldi bana. ne diyorsunuz? sizin bebişler sevdi mi bunu?
canım benin bebişim emmiyo mesela ama sütüm var o nedenle süt sağma aletim ki manuel zaten sürekli yanımda..dışarda olunca daha bi çabuk acıkıyo benimki..sağıp hemen süt veriyorum..mama yapacak olsaydım da temos bardaklar ya da küçük termosum var evde mudo dan almıştım onda taşırdım..sütün bir süre soğuk kalması lazım ise buzakü lü termos çantam var 2 saat kadar soğuk tutuyo onu kullanıyorum..sütümü işde sağdığım için özellikle her gün yanımda bu çanta..bunu da avondan almıştım zamanında..mama kaşığı olarak tupperware in vardı ama kaybolmuş wee nin kini aldım ama tuperware den alacam yenilerini..hatta tupper ın biberonunuda kullanıyorum..ürünlerinde kanserojen içerikli madde yok diye biliyorum..bu şırıngaları yaptıkları malzemeden plastiği..fiyatı biraz farklı tabi..kaşık mamalarını da bu kaplarda taşıyıp karıştırıyorum ama bazen evde porselen kullandığımda oluyor..peki kızlar bir soru daha. bitmez benim sorularım artık :)
dısarı cıktıgınızda, mesela hafta sonu biz sabahtan aksama kadar dışarıda oluyoruz genelde, bu ek gıda işini napıyorsunuz? yanınızda mı tasıyorsunuz? yanınızda tasıyorsanız neyin içinde tasıyorsunuz bozulmasın diye? ne marka? mama yapmak için su lazım, termos tasıyorsunuzdur heralde, termoslarınız ne marka? bebek kasıklarınız ne marka? söyleyin banaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?