Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

umarım şu iştahsızlık sorunu biter.
bizim biraz daha iyi gibi...
farklı tatları sevdiği için onları vermeye çalışıyorum.
arasıra zar zor mama.
demir yeni başlıcam ama diğer vitaminle arasının uzun olması gerekiyormuş diye 1 saat kadar daha beklicem.
gece çok kaldırmamak lazım canım ama..
uykusunu bölme.

kızlar, şimdi biz ek gıdalara geçecegiz ya, sabah 11 gibi öglen 13 gibi aksam üstü 16 gibi ögünlerimiz var ama yasemin bazen cok uyuyor, ya da bu saatlerde uyuyor oluyor, nasıl yapacagız biz bu işi?

yarım saat erken yada gec farketmez ipekçim öyle verirsin yada mamayla bi öğünü değiştirirsin uyanınca mama yerine onu verirsin

tek kullanımlık kaşık maması bulamadım.
aptamilin sütlü tahıl karışımını aldık ve bu sabah yaptım.
ama ege pek beğenmedi.
içine 1 çay kaşığı dut pekmezi,1 çay kaşığı yumurta sarısı,1 çay kaşığı peynir(suda bekletilmiş)karıştırdım yine beğenmedi ama oyuncaklarıyla oyalayıp tıktım ağzına.

kızlar, şimdi biz ek gıdalara geçecegiz ya, sabah 11 gibi öglen 13 gibi aksam üstü 16 gibi ögünlerimiz var ama yasemin bazen cok uyuyor, ya da bu saatlerde uyuyor oluyor, nasıl yapacagız biz bu işi?

biraz sarkar ipek sorun olmaz o kadar......gerçi sorun olmaz diyorum ama ben sebze çorbası öğünün kestim idilden baktım çocuk gündüz süte vakit ayıramıyor ek gıdalardan bende sebze çorbasını kestim....yoğurt ve meyveye devam....zamanla oturur düzenin...

bizimkide yemedi sütlü tahılı sevmedi sanırım bende gece öğünlerinde normal mamalarının içerisine katıyordum 1 kaşık.....

kızlar ben kaşık mamalarına aptamil in sütlü pirinçli ile baslayayım diyorum. en sade karısım o gibi geldi bana. ne diyorsunuz? sizin bebişler sevdi mi bunu?

sevdi benimki ben onu herşeyde kullanıyorum...meyve sulu gelirse 1-2 kaşık atıyorum yada sebze çorbasına 1 kaşık....sen mama vermiyorsun ama verenler için söyliyim onada 1-2 kaşık atıyorum arasıra

kızlar ben kaşık mamalarına aptamil in sütlü pirinçli ile baslayayım diyorum. en sade karısım o gibi geldi bana. ne diyorsunuz? sizin bebişler sevdi mi bunu?

İlk onu vermiştim ben de 1 er kere Hem Bebelac ın hem de Milupa nın,sevmişti kızım.Şimdi Paket olarak eşim Armutlu Portakallı olanı almış,onu da seviyor.

peki kızlar bir soru daha. bitmez benim sorularım artık :)

dısarı cıktıgınızda, mesela hafta sonu biz sabahtan aksama kadar dışarıda oluyoruz genelde, bu ek gıda işini napıyorsunuz? yanınızda mı tasıyorsunuz? yanınızda tasıyorsanız neyin içinde tasıyorsunuz bozulmasın diye? ne marka? mama yapmak için su lazım, termos tasıyorsunuzdur heralde, termoslarınız ne marka? bebek kasıklarınız ne marka? söyleyin banaaaaa

meraklı ben de onunla başlıcam.ben de hero baby almayı düşünüyordum.kullanan var mı arkadaşlar hangisini daha çok sevi nisan kuzuları.

canım benin bebişim emmiyo mesela ama sütüm var o nedenle süt sağma aletim ki manuel zaten sürekli yanımda..dışarda olunca daha bi çabuk acıkıyo benimki..sağıp hemen süt veriyorum..mama yapacak olsaydım da temos bardaklar ya da küçük termosum var evde mudo dan almıştım onda taşırdım..sütün bir süre soğuk kalması lazım ise buzakü lü termos çantam var 2 saat kadar soğuk tutuyo onu kullanıyorum..sütümü işde sağdığım için özellikle her gün yanımda bu çanta..bunu da avondan almıştım zamanında..mama kaşığı olarak tupperware in vardı ama kaybolmuş wee nin kini aldım ama tuperware den alacam yenilerini..hatta tupper ın biberonunuda kullanıyorum..ürünlerinde kanserojen içerikli madde yok diye biliyorum..bu şırıngaları yaptıkları malzemeden plastiği..fiyatı biraz farklı tabi..kaşık mamalarını da bu kaplarda taşıyıp karıştırıyorum ama bazen evde porselen kullandığımda oluyor..

bunlar benim uyguladıklarım..

herobayby kullanıyorum selen yıyo canım armutluyuda sevmişti biz memnunuz yani
termos olarak bende chıcco var mama kaşığı bebedorum silikon kaşığı

chicco nun şöyle bir termos biberonu var bundan mı alsam acaba? hem küçük, şimdi içinde kaynatılmıs sogutulmus su tasırım kaşık maması için, büyüyünce de kullanırız içinde ılık süt için falan. ne dersiniz?

gerçi chicco nunki de pahalı 60 tl. bir de nuk un var ama internette bir sitede kalmıs fiyatı uygun 19 tl.

Eklentiler

• $CHICCO-BIBERON-TERMOSU__19496355_0.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $nuk termos biberon.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
ben milupa ürünleri kullanıyorum çünkü yalnız onlarda gluten içermez ibaresi var ama herobaby nin organik olanlarındada olmayabilir....dışarı çıkanlarda tam anlamıyla ek gıdaya geçen bebişler değil yani çorba taşımıcaksınız henüz...meyve pürelerinden hazır almak en mantıklısı bence...ben evde her ihtamale karşı hazır bulunduruyorum 1-2 kavanoz.....birde organik sütlaç var muhallebi öğünündede bu verilebilir....kışın daha kolay onları yanımızda taşımak ama yazın zor evet....mama için öle çok özel bir termosum yok yerel bişey ama içi cam.....sıcak suyu onda taşıyorum...ve yine tchibonun termos koruyucusuna koyuyorum....

bebek kaşıklarım wee marka çünkü çok yumuşak buldum...nuk vardı ama wee aldıktan sonra onu kullanmıyorum....su konusunda alışveriş merkezindeyseniz endişe etmeye gerek yok bebek bakımlarda ısıtıcı var....meyvenin çözümü yoktur ancak yanımızda cam rendeyle gezmek lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…