- Konu Sahibi gulshenidil
-
canım bir çay kasıgı az, neo baby nin en düşük baslangıc dozu 2,5 ml. Bu aylardaki bebeklerde daha da fazla ama madem veriyorsun hiç değilse 2,5 ml. Ver de tam etki göstersin.
canım bize en etkili nurse harveys ' ti gaz ilacı olarak....ama gaz ilacından ziyade acı elma yağını kasıklarına ve karnına sür oda iyi geliyor ve varsa çörek otu yağı ağzına 2-3 damla
aynen öyle elifçim şimdi bile tepsi yoğurtlarının kıvamları farklı......ve tam tutma içinde bir hile var oda mayalarken içine çay kaşığının ucu ile şeker atmak....
Kararıyor ipek
bencede kararır kereme verrkende biraz rendeliyorum hemen veriyorum
çörek otu yağını keremin gazı tavan yaptığı sıralarda kullanmıştım bize hiç ii gelmedi
DİĞer arkadaŞlar sİzlerİnde fİkrİne aÇıĞım gÜlŞen bu konuda tecrÜbelİ olduĞu İÇİn yazıma Öle baŞladım bu konuda fİkİrlerİnİzİ beklİyorum ....
kızlar peki meyveyi rendeleyip hazırlasak da küçük bir cam kavanoza koyup yanımıza alsak ne olur?
çörek otu yağını ben içiyodum.ha bi de geçenlerde bi arkadaşa izmirdeki doktoru söylemiş bi çay kaşığı soda ver demiş.ama ben cesaret edemiyorum.
GÜlŞencİm sana Özel bİr sorum olacak tecrÜbelİ anne olarak bİz zeynebİn kÜÇÜcÜklÜĞÜnde gaz olayını bİlmedİk ama Şİmdİ 10 gÜndÜr acayİp gazlı bİr bebek oldu yoĞurdu vermedİm denedİm Çorbayı denedİm meyvelerİnİ denedİm hİÇ bİrİnden deĞİl gÜndÜz rahat Çıkarıyo ama gece hareketsİzde kalıyo ya sancıdan kasılıyo resmen kuzum 1 haftadır neo bayb gaz Şurubu verİyorum gece yatmadan Önce bİr Çay kaŞıĞı bİrde malumun İyİ geceler Çayı senİn yaptıĞın İlaÇ kullanmadan ekstra bİŞey var mı gaz İlacını kullanmak İstemİyorum İyİ deĞİldİr gaz İlacı kullanmak dİyorlar ama kuzucum ancak Öle rahatlıyo .... Napabİlİrİm ?????
bence verme canım yaa, hem midesini yakar, hem de böbrekleri için zararlı olabilir sodanın içindeki mineraller..
canım gülfem de çok gazlı bi bebekti ve hala öyle.bize en iyi rezene çayı geldi.nurse harvey idile yaramış ama bize pek fayda etmedi.bebekten bebeğe değişiyo yani.ben bir de muskat veriyodum.bi gün verip bi gün vermiyodum.bi tutamcık sütümle karıştırıp veriyodum.bi de gülşenin dediği gibi acı elma yağı kullandım.ayaklarına ve karnına masaj yapıyodum.ama asitli olduğundan az kullanmak gerekiyo.bi de havalar daha serinken en fazla sıcak su torbası işe yaramıştı.nurse harveyi 3 gün kullnadım sonrasında ilaç kullanmadım.çünkü geçirmiyolar kısa süre rahatlatıyolar sadece.biz de gündüz iyiz kendi çıkarıyo ama özellikle 5 ten sonra çocuk mahfoluyo altıda kalkıyo kaka yapmadan rahatlamıyo.yapamazsa o gün ateşlere yandığımın resmidir.-tatlicadiarzu-
gülşen de yazmış kararıyo ve tadı bi raz değişiyo.
çörek otu yağını ben içiyodum.ha bi de geçenlerde bi arkadaşa izmirdeki doktoru söylemiş bi çay kaşığı soda ver demiş.ama ben cesaret edemiyorum.
bende nurse harveys kulanıyorum kesinlikle denemeni tavsiye ederim.. gaz ve kabızlık sorunu için kullanmadığımız şey kalmamıştı ama şurubu kullandıktan sonra ne gaz ne de kabızlık problemi kaldı..
bu arada bende kaşık almamıştım evdeki kaşıkları kullanıyordum hatta dişlerinin çıktığını kaşığa çarpmasından anlamıştım.. şimdi almam lazım çünkü dişlere çarpıyor devamlı...
bence ver ipek...ben ilk denediğimde bir sınır koymamıştım oda 5-6 kaşıktan başka yememişti zaten
bhende dün ilk armut suyu verdim 30 cc içti bizde bugün ilk şeftali denememizi yapıcaz
idili tek armut kesmiyor.....2 armut yiyor
hey maşallah!kız ondan sonra da diyorsun ki hiç durmuyor uyumuyor. çocuk enerji patlaması yasıyor desene! :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?