Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

bencede kararır kereme verrkende biraz rendeliyorum hemen veriyorum
çörek otu yağını keremin gazı tavan yaptığı sıralarda kullanmıştım bize hiç ii gelmedi

canım bir çay kasıgı az, neo baby nin en düşük baslangıc dozu 2,5 ml. Bu aylardaki bebeklerde daha da fazla ama madem veriyorsun hiç değilse 2,5 ml. Ver de tam etki göstersin.

bencede kararır kereme verrkende biraz rendeliyorum hemen veriyorum
çörek otu yağını keremin gazı tavan yaptığı sıralarda kullanmıştım bize hiç ii gelmedi

saolun arkadaşlar fikirler için gülşencim deneyeceğim önce şu masajı deneyelim bakalım ....

DİĞer arkadaŞlar sİzlerİnde fİkrİne aÇıĞım gÜlŞen bu konuda tecrÜbelİ olduĞu İÇİn yazıma Öle baŞladım bu konuda fİkİrlerİnİzİ beklİyorum ....

canım gülfem de çok gazlı bi bebekti ve hala öyle.bize en iyi rezene çayı geldi.nurse harvey idile yaramış ama bize pek fayda etmedi.bebekten bebeğe değişiyo yani.ben bir de muskat veriyodum.bi gün verip bi gün vermiyodum.bi tutamcık sütümle karıştırıp veriyodum.bi de gülşenin dediği gibi acı elma yağı kullandım.ayaklarına ve karnına masaj yapıyodum.ama asitli olduğundan az kullanmak gerekiyo.bi de havalar daha serinken en fazla sıcak su torbası işe yaramıştı.nurse harveyi 3 gün kullnadım sonrasında ilaç kullanmadım.çünkü geçirmiyolar kısa süre rahatlatıyolar sadece.biz de gündüz iyiz kendi çıkarıyo ama özellikle 5 ten sonra çocuk mahfoluyo altıda kalkıyo kaka yapmadan rahatlamıyo.yapamazsa o gün ateşlere yandığımın resmidir.-tatlicadiarzu-

kızlar peki meyveyi rendeleyip hazırlasak da küçük bir cam kavanoza koyup yanımıza alsak ne olur?

gülşen de yazmış kararıyo ve tadı bi raz değişiyo.

çörek otu yağını ben içiyodum.ha bi de geçenlerde bi arkadaşa izmirdeki doktoru söylemiş bi çay kaşığı soda ver demiş.ama ben cesaret edemiyorum.

bende nurse harveys kulanıyorum kesinlikle denemeni tavsiye ederim.. gaz ve kabızlık sorunu için kullanmadığımız şey kalmamıştı ama şurubu kullandıktan sonra ne gaz ne de kabızlık problemi kaldı..
bu arada bende kaşık almamıştım evdeki kaşıkları kullanıyordum hatta dişlerinin çıktığını kaşığa çarpmasından anlamıştım.. şimdi almam lazım çünkü dişlere çarpıyor devamlı...

bizde ek gıdaya başladık meyveli tahıllı kavonoz maması,yoğut ama kendim yapıyorum,arada birde pirinçli sütlü muhallebi yediriyorum

çörek otu yağını ben içiyodum.ha bi de geçenlerde bi arkadaşa izmirdeki doktoru söylemiş bi çay kaşığı soda ver demiş.ama ben cesaret edemiyorum.

sodayı bende veremem mantığıma pek yatmadı ama diğerlerini deniycem sırayla dediğiniz şurubu tedarik edeyim bende bayb oil kullanıyordum gerçi iyi geliyor ama ilaç vermek istemiyorum benim derdim bu ya da ne zamana kadar şurup takviyeli ilacını çok az verip daha ziyade milupa iyi geceler çayı veriyorum akşamdan sonra 100 cc bitiriyo seviyorda sıpa bekalım sölediğiniz masajlarada bakıcam ...... çok saolun arkadaşlar ilginize ...

kızlar cok heyecanlıym bugün. yasemin birazdan uyanınca ilk ek gıdasıyla tanısmıs olacak. dogdugundan beri anne sütü dısında hiç bir şey tattırmadıgım için tepkisini çok merak ediyorum. ilk olarak şeftali ile baslyacagım. tadı en güzel olan o gibi geliyor bana. ben bebekken cok severmişim kızım da sever inşallah. doktorumuz 2 kasıkla basla dedi ama severse sizce biraz daha versem mi?

Ben de kendi ne kadar yerse o kadar vermiştim,hala bile yarım şeftali püresini bitiremiyor,diliyle dışarı çıkarmaya başlıyor,o zaman kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…