- 17 Eylül 2008
- 2.789
- 169
- 363
- Konu Sahibi gulshenidil
-
kızlarrr çok mutluyum yasemin armutu sevdiii! hihoyyyt
kızlarrr çok mutluyum yasemin armutu sevdiii! hihoyyyt
yasemın tıcker a gore 4 ay 6 gunluk
kucuk dıılmı daha ek gıda ıcın
emıyomu mama mı yıyo
yada ben abartıyorum bu ışı daha benım sıpa hıc bısı yemedı
aysuncum hipp in kayısı püresinden almıştım kızıma bir seferde yarım kavonozdan fazlasını yemiş..kayısı tatlı olduğu için hoşuna gitmiş anladığım..yine hipp in karışık sebze püresinden aldım..onu da deneyip haber veririm..:CüvCüv:
hayırrrrrr bilmiyordummm...ben özellikle içeriğine bakarak alıyorum şeker yazmıyordu sanki..eve gider gitmez ilk bakacağım şey o olacak..uıyardığın için çok sağol..canım aslında o sadece kayısı püresi değil biliyorsun değil mi?
Ürün Madde İçeriği :
•Kayısı,
•Su,
•Şeker,
•Pirinç irmiği,
•Pirinç nişastası,
•C vitamini
hayırrrrrr bilmiyordummm...ben özellikle içeriğine bakarak alıyorum şeker yazmıyordu sanki..eve gider gitmez ilk bakacağım şey o olacak..uıyardığın için çok sağol..
milupa nın organik serisinde seftali elma karısımında yok mesela ekstra şeker. diğer ürünlerinde de yoktur heralde. markete gidince bir bakarsın canım.
bizim de 3 ünde bitiyo 4 ayımız. dr o zaman başlayacağımızı söyledi. şimdi gelişimi iyi etki etmeyelim dedi.
ben de yazlıkta çileğin içini yalattım. kirazı açıp emdirdim ağzına suyunu sıktım. bayıla bayıla yedi kızım. daha isteyip ağladı bile. bunlar hep bahçede yetişenlerdi. pazardan alınan şeftali ve kayısıyı da emdirdim. karpuzun da suyundan birkaç kaşık verdim. hepsini severek içti. ama dr.a söylediğimde verme emmeyi bırakabilir dedi.o yüzden vermiyorum artık. 15 20 gün bekleyip dr kontrolünden sonra dr. un söylediği gibi başlıcam ek gıdalara.
gözünaydın.
biz daha armut denemedik çok kaka yaptırıyo deyince gözüm korktu benim sıpa zaten kakalı maşallah.
evet şeker olmaması iyi olur..eve gidince bütün kavanoz mamalrıma baktım ki benimkiler sanki savaş çıkacakmış gibi stoklu:)..hipp in karışık meyve püresinde şeker yoktu..ayrıca milupanın da tüm kavanoz ürünlerinde şeker katkısız yazıyordu..muhallebilerinde ayrıca..ama sütlacını bilmiyorum..Yani mamaları alırken bir de içeriklerine de mi bakmamız gerekiyor,şeker olanları almayacak mıyız,peki başka nelere dikkat etmeliyiz?
evet şeker olmaması iyi olur..eve gidince bütün kavanoz mamalrıma baktım ki benimkiler sanki savaş çıkacakmış gibi stoklu:)..hipp in karışık meyve püresinde şeker yoktu..ayrıca milupanın da tüm kavanoz ürünlerinde şeker katkısız yazıyordu..muhallebilerinde ayrıca..ama sütlacını bilmiyorum..
dün bebeişe içeriğini çok okumadan milupa kahvaltı aldım 1 alana 1 bedevaydı deneme amaçlı malesef onda şeker varmış..
belki de içerindeki şeker miktarı önemlidir..CADIARZU
bilmiyorum..benimde aklıma geldi aslında..bazı ürünlerde de tükendi var..sütlü pirinçlisi gibi..Acaba son kullanma tarihleri mi yaklaşmış?kötükedihüso
aaa ne güzel 3 nisan doğumlu bi arkadaşımız oldu:)Allah analı babalı büyütsün canım.bizde dr.önerisiyle meyve pürelerine başadık.azar azar ver,sonra arttır dedi dr. ama ben 8-10 çay kaşığıyla başladım şeftaliden. bu hafta da armut verdim. şimdi de sebze püresine geçicez. biz muhallebiyi en son vericez. biz çok geride kaldık bu ek gıda işinde galibabenim de oluşum 3 nisan doğumlu....... bu arada ben 2.5 aylıkken karpuz, şeftali, kavun ve kiraz suyundan tattırdım.. çok beğendi.. ve şimdi de akşamları uyutmadan önce saat 7 30 da pirinç unu ya da bebelac gece veriyorum, bunlarla birlikte su vermeyede başladım. yaklaşık bir hafta oldu ve oluşum geceleri deliksiz uyumaya başladı.... maşallah.
ben aptamil 1 900 gr 32 ye alıyorum canım. daha ucuzu yoktur heralde. ama tarihleri yeni hep bakıyorum. bezleri aldığımız kozmetik deterjan falan satan bi yer var. mama da satıyor. adam alış faturasını gösterdi. 1 tl karla satıyor.gerçekten çok uucuzmuş ya mesela ben milupa aptamil1 alıyorum 900 gram 36tl küsuratlı burda 35.50
kavanoz mamalarıda çok ucuz neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?