- Konu Sahibi gulshenidil
-
evet baya uzucmuş aliye
biz aptamil 2 ye 6.aydan sonra geçeceğiz dr. öle dedisultan eşim bu akşam mama aldı. sonra yine tanıdık bi markete gitmiş.orda 30 tl ymiş. bikaç kutu kargo yapıyım istersen sana:)
bizimde burda sürekli alışveriş yaptığımız yer var orasından daha ekonomik yoktur sanırım...ben 2 numarayı 29.00 liraya alıyorum...bu arada mamalardaki şekerler konuşulmuş bu alanda eline su dökülemiyecek tek marka hipp...........ben bizim burda herşeyiini bulamıyorum zaten fiyat farkındanda anlarsınız hipi.....devam mamalarının 300 gr mi bile 18 lira......kavanoz mamalarıda öle zaten diğerleri 1 lira iken hipp 3.....
haber verdiğin için çok sağol canım..ben zonguldak da yaşıyorum ve dün migros a telefon açtım..aynı indirim burda da varmış..normalde carrefour da var burda ama her indirim buraya gelmiyo..ya da buraya özel indirimler oluyo..Migros ta Milupa organik kavanoz mamaları 125 gr 1,79 TL.
ılgilenenlere..opuyorumnanaktan
haber verdiğin için çok sağol canım..ben zonguldak da yaşıyorum ve dün migros a telefon açtım..aynı indirim burda da varmış..normalde carrefour da var burda ama her indirim buraya gelmiyo..ya da buraya özel indirimler oluyo..
ben kolay kolay dışarı çıkamıyorum alışverişe ama dün akşam eşime liste yaptımm kaydirigubbakcemile3
yeni zevkimde bu işte..mamakolik oldum..sanki bebiş çok yiyormuş gibi...kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis bi de bebek maması sitelerinde tarifler var ya onlara dadandı her yerim farklı tariflerle dolu..:)..o tariflerdeki mamalardan da almak lazım şimdi.:roflol::roflol::roflol:
aynen ben de daha kavanoz mama vermiyorum aslında,dışarı çıkarken kullanırım diye düşünüp aldım bir sürü,ama daha hiçbirini kullanmadık.
Bir sürü çeşit mama var,insan hangisini alacağını şaşırıyor,yeni iş çıktı bize!
kesinlikle haklısınevet o tariflere ben de baktım da,onlar da mamalar satılsın idye bir yemekte birden fazla mama bulundurmuşlar,illa devam mamaları gerekiyor mesela,çok da takılmamak lazım bence.Ama dediğin gibi ben de sanki kıtlık çıkacakmış gibi almak istiyorum.
Ama mama olayında bence birer tane denemek lazım,bebişe alerji falan yapabilir ya da sevmeyebilir,denedikten sonra çoklu siparişler verilebilir.
canım biz devam maması ile gidiyoruz...onun dışında 1 meyve 1 yoğurt öğünü var kızımın...çorbayı kestik 2 haftadır yok bende 6.ayı doldurduktan sonra kıyma girince çorbalara o zaman başlıcam
canım benimki de emmiyo ve çalışıyorum.sağıp veriyorum sürekli..canıda süt istemiyo bazen..hatta genelde..24 saatte anca 500 ml süt alıyo ve kilo alımı da yavaşladı çok..doktorun dediği anne sütü ve yetmediği yerde formül mama..günde en az 650 ml falan anne sütü veya formül mama alması gerekiyormuş..tabi biz ne kadar alırsa o kadar veriyoruz..zaten onu da kusuyo..ben ek olarak meyve püresi vermeye çalışıyorum her gün 60 gr kadar..bazen de sebze püresi yine 60 gr kadar..bu sabah değişiklik yaptık..anne sütü ve 1 saat sonra milupa kahvaltı var 60 ml sudan hazırladık onu yedi..ardından öğlen 12 gibi yarım kavanoz sebze püresi yedi fırlata fırlata..ki ikisindende azcık çıkartmış..bu saat oldu anca 50 ml anne sütü aldı..birinci ağızdan konuşuyorum çünkü sürekli evi arıyorum..akşam 7,30 gibi de ben evde olunca 60 ml den kaşık maması hazırlıyorum ne kadar alırsa veriyorum..yoğurda henüz başlayamadık..bi kere vereyim dedim biraz zorladım heraldeki çok kustu o gün bugündür vermiyorum yoğurt..meyve püresi koyup verecem daha da beğenemzse..kızlar benm kuzu hiç emmiyo buluyosnz yaklaşık 2 3 aydr önceden sagıyodm bitti nolck taşıma su ile degrmn dönmüyo emecekki süt olacak sıpada emmeyince süt gittii
benm sıpa gibi hiç emmiyen kuzularn anneleri neler yedryosnz paylaşalımmm biz 6. aya yaklaşıyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?