Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

bizimde burda sürekli alışveriş yaptığımız yer var orasından daha ekonomik yoktur sanırım...ben 2 numarayı 29.00 liraya alıyorum...bu arada mamalardaki şekerler konuşulmuş bu alanda eline su dökülemiyecek tek marka hipp...........ben bizim burda herşeyiini bulamıyorum zaten fiyat farkındanda anlarsınız hipi.....devam mamalarının 300 gr mi bile 18 lira......kavanoz mamalarıda öle zaten diğerleri 1 lira iken hipp 3.....

sultan eşim bu akşam mama aldı. sonra yine tanıdık bi markete gitmiş.orda 30 tl ymiş. bikaç kutu kargo yapıyım istersen sana:)
biz aptamil 2 ye 6.aydan sonra geçeceğiz dr. öle dedi
kargo parası krını engeller cnm:))saol

en iisi gülşen bana kargo yapsın 1 tl daha ucuz:)

aptamilin 350 gramıda burda 20 küsuratlı

daha ziyade ekonomi topiği olmuş burası:)).......bende idile haftasonu devam mamasının içine suda bekletilmiş beyaz peynir verdim birazda sütlü irmikli mama kattım azıcıkta pekmez yedi cadı:))

burda milupa 900 35-40 arası değişiyor marketlerde.
350 liğide en düşük 17,9 a aldım.
kavanoz milupa 2,2-2,5 arası değişiyor.

off haftada bi 350 lik bitiyo bizim haftada 20tl ayda 80 tl.
bezi-kavanoz maması-diğer ihtiyaçları..
neyse canım neden çalışıyoruz dimi ya:))
onlar sağlıklı olsunda..

haftasonu yeni mahsul kuru incir yalatmış dedoşu şalap şulap
abi tatlı ya sever
ama sadece yaladı..

merhabalar biz de sonunda bu topiğe geldiiikkk..anne sütünden başka bişey vermiyordum ama kilo alımı biraz azaldı diye doktorumuz yavaş yavaş başayalım dedi
dün 30 cc armut suyu içtik,, bugün de şeftali deniycez , 2 günde 1 yeni meyve deniycez haftaya da yoğurt deniycez hadi hayırlısı:teytey:

Migros ta Milupa organik kavanoz mamaları 125 gr 1,79 TL.
ılgilenenlere..opuyorumnanaktan
haber verdiğin için çok sağol canım..ben zonguldak da yaşıyorum ve dün migros a telefon açtım..aynı indirim burda da varmış..normalde carrefour da var burda ama her indirim buraya gelmiyo..ya da buraya özel indirimler oluyo..
ben kolay kolay dışarı çıkamıyorum alışverişe ama dün akşam eşime liste yaptımm kaydirigubbakcemile3
yeni zevkimde bu işte..mamakolik oldum..sanki bebiş çok yiyormuş gibi...kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
aynen ben de daha kavanoz mama vermiyorum aslında,dışarı çıkarken kullanırım diye düşünüp aldım bir sürü,ama daha hiçbirini kullanmadık.
Bir sürü çeşit mama var,insan hangisini alacağını şaşırıyor,yeni iş çıktı bize!

alkisalkisalkis bi de bebek maması sitelerinde tarifler var ya onlara dadandı her yerim farklı tariflerle dolu..:)..o tariflerdeki mamalardan da almak lazım şimdi....
şaka bi yana ama..bu işin beni bu kadar saracağını hiç tamin etmezdim..toyiki yi de aradım ben bu arada..mamalar çok ucuz olduğu için son kullanma tarihlerini sordum 2011 ve 12 dedi oradaki görevli kutulara bakıp..milupa sütlü muzludan 7 kutu sipariş verdimm:) ve biraz abarttım sanıyorum ki gamyoncuiremsu her zamanki gibi...benim bebiş severek yemişti..ürünler henüz gelmedi o yüzden tarihlerini kontrol edemedim kendim...bi de hepsiburada dan ülker hero babynin organiklerinden sipariş verdim malesef onlarda henüz gelmedi..
geçen alışveriş merkezine gittik elimde bebek arabası kızıma ' annen eskiden çılgınlar gibi alışveriş yapardı yavrum ama nedense artık hep sana bişeyler almak istiyorum' derken buldum kendimi..hatta eşimle gittiğimiz de o teknosa da oyalnıyorsa ben ..... da mama reyonundayım beni orda bulursun diyorum ve ayrılıyorum ordan..benim adam da beni aynı dediğim yerde yarım saat sonra buluyo..aslında ben de anlamıyorum bu nasıl bi zevktir diye..yahu ne gereği var zamanı gelince alırsın işte diyorum kendi kendime..sonra daa amann ne de olsa indirimde..alayım gitsin diyorum...

acaba herkes böle midir :) ya da bayanız ya belki de hrkes böledir..:içelim:

evet o tariflere ben de baktım da,onlar da mamalar satılsın idye bir yemekte birden fazla mama bulundurmuşlar,illa devam mamaları gerekiyor mesela,çok da takılmamak lazım bence.Ama dediğin gibi ben de sanki kıtlık çıkacakmış gibi almak istiyorum.
Ama mama olayında bence birer tane denemek lazım,bebişe alerji falan yapabilir ya da sevmeyebilir,denedikten sonra çoklu siparişler verilebilir.

kesinlikle haklısın

bayanız hepimiz alışveriş delisiyiz aynıyız merak etme
neredeyse bi dolap dolusu mama var sanki çocuk 24 saat mama yiyiyomuş gibi

kızlar benm kuzu hiç emmiyo buluyosnz yaklaşık 2 3 aydr önceden sagıyodm bitti nolck taşıma su ile degrmn dönmüyo emecekki süt olacak sıpada emmeyince süt gittii
benm sıpa gibi hiç emmiyen kuzularn anneleri neler yedryosnz paylaşalımmm biz 6. aya yaklaşıyrz

canım biz devam maması ile gidiyoruz...onun dışında 1 meyve 1 yoğurt öğünü var kızımın...çorbayı kestik 2 haftadır yok bende 6.ayı doldurduktan sonra kıyma girince çorbalara o zaman başlıcam

canm imnanırmsn zeynep hç mama yemiyoo sevmiyooo sadece cicibebeyii seviyoo bende mecbur yedgmz şeylrn tadına baktryorumm bebelcdevam sütünü kullandm onuda sevmediii

canım benimki de emmiyo ve çalışıyorum.sağıp veriyorum sürekli..canıda süt istemiyo bazen..hatta genelde..24 saatte anca 500 ml süt alıyo ve kilo alımı da yavaşladı çok..doktorun dediği anne sütü ve yetmediği yerde formül mama..günde en az 650 ml falan anne sütü veya formül mama alması gerekiyormuş..tabi biz ne kadar alırsa o kadar veriyoruz..zaten onu da kusuyo..ben ek olarak meyve püresi vermeye çalışıyorum her gün 60 gr kadar..bazen de sebze püresi yine 60 gr kadar..bu sabah değişiklik yaptık..anne sütü ve 1 saat sonra milupa kahvaltı var 60 ml sudan hazırladık onu yedi..ardından öğlen 12 gibi yarım kavanoz sebze püresi yedi fırlata fırlata..ki ikisindende azcık çıkartmış..bu saat oldu anca 50 ml anne sütü aldı..birinci ağızdan konuşuyorum çünkü sürekli evi arıyorum..akşam 7,30 gibi de ben evde olunca 60 ml den kaşık maması hazırlıyorum ne kadar alırsa veriyorum..yoğurda henüz başlayamadık..bi kere vereyim dedim biraz zorladım heraldeki çok kustu o gün bugündür vermiyorum yoğurt..meyve püresi koyup verecem daha da beğenemzse..
bi arkadaşım ülker gogly nin pirinç ununu önermişti..ondan muhallebi yapmayı deneyecem hafta sonu..:)..
hep kendimi anlattım ama çoğu annemizde böyle sanıyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…