Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

karışımın hepsini yemesi mümkün deil zaten bayaa çok oluyo ama yaklaşık 100 cc alıyo çok sulu vermiorum püre kıvamında yiyo yanında bi biberon su tutuyorum arada tıkanırsa diye.

Oooo maşallah Can bebeğe. Seni forumda sık göremiyoruz artık Çiçek. Demek ki bu yüzdenmiş. Can'a yemek hazırlıyormuşsun. Ne güzel.

kızlar valla biri bana nolur devam mamasıyla devam sütü arasındaki farkı anlatsın..
bizde devam mamasına geçicez ama devam sütüde kullanmak gerekir mi?
birde bu bebek yemeklerinden alan var mı evde yapsak daha iyi sonuçta di mi?
son soru bebek kahvaltı yapıyosa meyva,çorba,yoğurt ve muhallebi yiyosa günde hala kaşık maması almak gerekir mi?
hehehe ben dr gitmeyeli çok olduda bayramdan sonra gidicez inşallah o yüzden çok cahilim şu an..

Son düzenleme:

çok teşekkürler cnm yaa peki kahvaltıya kaşık maması yerine devam maması koysak da olur mu ki..
drların 3 yaşına kadar mamaya devam dediğine de bilmiyordum bu arada kesin şu mama şirketlerinden para alıyolardır heheh..

olur canım neden olmasın ki...bende doktorların bu işe ticari açıdan baktıklarını düşünmekteyim...

idil akşam 1 kaseye yakın kıymalı tazefasulye yedi çokta beğendi kuzum.....ben ekstra kaşık maması vermiyorum yalnızca sabah kahvaltısına 8 tahıllı kaşık mamasından koyuyorum oda her gün tahıl yemeleri şart olduğu için....yine bu 8 tahıllıyı koyulaştırmak amaçlı meyveye,yoğurda ekleyebilirsiniz....

ben de zeynebe sabah erkn kalktgı için önce devm sütü veriyorum sonra bebebisküvsi pekmz peynir ceviz fındık bunları karıştrıp bi kahvaltı veriyorum peynir koymzsam yumurta sarısı sonra öglen çorba içiryorum akşam kaşık maması sonra yine devm sütü en son da muhallebiyi yedirip yatryorum benm kızım hiç emmedigi için ben günde 3 veya 4 kere veriyorum devm sütünü

biz daha hala sadece anne sutuyle besleniyoruz.. kilo ve gelisimi iyi dedi doktor bakalim 5. ay kontrolunde ne dicek

bizim doktor çorbalara 6.ayda başlatacağını söledi
şimdilik sabah11 gibi yoğurt
öğlene doğru meyve ve akşama doğru sebze püresi verdi
ben yoğurdu saat 5-6 gibi verildiğini biliyodum sebze püresi öğlen meyve de sabah verilir die ama şaşırdım

sabah 11 , zaten öğlene doğru olmuyor mu Sultan,ben de öğlen sebze püresi ya da çorba diye duyuyorum hep?

sabah 11 , zaten öğlene doğru olmuyor mu Sultan,ben de öğlen sebze püresi ya da çorba diye duyuyorum hep?

11 de yoğurt ver dedi öğlen uykusu uyuması için ama yoğurt akşam üstü verilir die biliyodum diyorum öğlen e doğru dediğim 2-3 gibi
çalışlmıyorsun dimi dedi evet dedim 8.30gibi kalkıyo dedim böyle verdi listeyi
ilk önce yarım patates ve havuç ilk 2 gün her 2 günde 1 sebze eklicez
3.gün zeytinyağ koymaya başla dedi ama ben zaten koyduğumu söledim
pirinç mutlaka olsun dedi
sevmediği meyve varmı dedii meyve değilde kerem brokoliyi sevmemişti bidaha verme dedi uzun bir süre geçtikten sonra tekrar denersin zorlama dedi
blendirdan geçirsem olurmu çok öğürüyor dedim olur dedi

Son düzenleme:
kızlar banada dr öğlen çorba sonra yoğurt akşamüstü meyva demişti ama ben yoğurdu 11 civarı veriyorum sultan gaza karşı...

her dr. ayrı söylüyor demekki
demir damlasınıda sordum talil yapılmadan her bebeğe veriliyormu her bebeğin bu dönemde ihtiyacı oluyomuş damlaların miktarıda bebeğin kilosuna göre oluyomuş bizim 7 damlaydı 8 damalaya çıkarttı

Biz de bu kontrolde tam olarak başlarız herhalde,şimdiye kadar ben hiç çorba sebze falan vermedim,bakalım onlara tepkisi ne olacak Miray Hanımın.

bizim kontrol ve aşımız bayramn sonra ilk gün bakalım zeynep hanımn kilosu boyu nasıl
vede aşı yine ben tutamıcm ya dayanamıyorumm kuzumaaa aglarken taa çenesi titriyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…