Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

maşallah kerem beye sultancım doktorlara çok bağlı gitmeye çalıştım bende ilk 1-2 ay annemle sürekli tartışma halindeydim ama şimdi görüyorum ki bir çok arkadaşım burada bahsetti herşey doktorların dediği gibi olmuyor bu korkularımızın temel nedeni olarak doktorları görüyorum ben onu verme bunu verme tamam haklılar faydalanabildikleri kadar anne sütünden faydalanmasını istiyorlar ama yetmiyorsa ve mama destekli gidiliyorsa (özellikle söylüyoum) şimdiden sonra değişik tatlara alışmaları gereliyor ki ilerde zorluk yaşanmasın benim halam kızı ve oğlu doğduğu bir günden beri tam 1 sene anne sütü verdi ama mama destekli herşeyi yiyorlardı yoğurt meyvasuyu çorbalar hemde 15 yıl öncesinden bahsediyorum bizler kadar bu kadar bile beklemeden hazır mamalar bulamadan kendi yaptıkları muhallebilerle ama anne sütünde ikiside bırakmadı tam 1 sene aldılar tabi baştan azar azar ama sonralarda bebeinde mamnunsa bu durmdan esirgeme derim ben en azından ben böle uyguluyorum (bildiğim kadar sizde mama destekli gidiyordunuz o yüzden bunları belirttim)

canım ıhlamurun içine de cicibebeyi ekleyip verebilirsin.
dr.bana ıhlamurla vermemi söylemişti.
tamam cnm saol

sinem keremde mamayı daha çok yiyor gündüz 1 yada 2 kez emzirdiysem birdaha emzirmiyorum çünkü geceye sütüm mkalmıyor birikmiyorda

zaten gün içindede emincede doymuto çıksa çıksa 60-80 en fazla çıkıyodur sazaten sol göğsüm de hiç süt yok desem yeri

o yüzden mama veriyorum yoğurtta vericem hergün artık
doğru sölüyosun eskiden böle mamalarmı varmış

bende dün meyve öğününde bir şeftalinin suyuna hazırladığım 5 cicibebeyi rondodan geçirip karıştırdım daha olsa daha yicekti:))...yoğurduda akşam mayaladım bu akşam kayınvalidem yedirecek....güzel tuttu maşallah.....

Selam Kizlar,
Bende bu siteye daha yeni üye oldum,hepinizle en kisa zamanda tanismak isterim,benimde 4 aylik+1 haftalik bir kiz cocugum var ve internette dolasirken bu siteyi tesadüfen buldum,cok yararli bilgiler var,eminim fikir alisverislerinde birbirimize yardimci olmaya devam ederizi..kaydirigubbakcemile5

kızlar oğlumu iştahsızlığı için başka dr.a götürmeye karar verdik ve gittik.
ek gıda için daha erken dedi.
halbuki oğlumun kendi dr.u başlatmıştı.
oğlum 3.5 aylık bu arada

kızlar bide bişey sorucam
ben bazen mamann içine 3 tane falan cicibebe atp kereme kaşıkla yediriyorum
sulu oluyor yinedde tabi kerem çok seviyor ama sizce vermelimiyim
ne diosunuz
fşkşrlerinizi merak ediyorum

hoşgeldin aramıza canım::))a.s.

kızlar bide bişey sorucam
ben bazen mamann içine 3 tane falan cicibebe atp kereme kaşıkla yediriyorum
sulu oluyor yinedde tabi kerem çok seviyor ama sizce vermelimiyim
ne diosunuz
fşkşrlerinizi merak ediyorum

canım güvenle içirebilirsin afiyet olsun bebişine::))bende içiriyorum hatta 5 tane koyuyorum ben 120cc mamanın içine::))

bugünkü mönü:

06.00-120 cc mama(güne erken başladıda...)
09.00-120 cc mama
12.00-bir şeftali ve 5 cici bebe karışımı
14.00-sebze püresini yemedi.....kaşık maması yaptım onuda yemedi....120 cc mamayı devirdi cadı....
17.00-120 gr yoğurt yedi......
şimdi uyuyor devamı uyanınca

oyyy afiyet olsun kerem bebişe bende veriyorum artık 2 haftadır yiyor istiyor sevdiği için veriyorum bebişime hiç zararı olmaz bence verelim bebişlerimiz doysun göbüşleride çıksın:::))):ecrin_bebek:

canım ben üstünde yazandan biraz daha az yapıyorum....üstünde 140 ml suya 5 çorba kaşığı diyor ben genelde 100 ml suya kafama göre yoğunluğunu hazırlıyorum....

canım önce biberonda sıvı şekilde ver eğer tadını severse yavaş yavaş katılandır.ölçüsü bebeğe göre değişiyor zaten mamanın üzerindede yazıyor...afiyet olsun bebişlerimize::))

canım ilk önce sıvı şekilde biberonla ver eğer tadını severse yavaş yavaş katılandır ölçüsü paketin üzerinde yazar ama bebeğe göre değişiyor afiyet olsun kerem bebişe::))

ohh afiyet olsun...bende veriyorum onu verme bunu verme yapmıyorum en iyiside bu zaten...çocukları belirli bir standarda uyduramayız ki.her çocuğun ayrı ayrı yeme zevki vardır bence...

kızlar ben sabhaları kerem mamasını yemiyor die 120 cc mamaya 4-5 tane cicibeb atuyordum ya
her gün kaka yapardı dün yapmadı
bugün yapmış cıvık değil katıda değil ama kaka resmen cicibebe kokuyodu hafif kahveye dönmüş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…