- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
- Konu Sahibi gulshenidil
-
dün gece yatarken bende kereme 1 çay bardağı yoğurt mayaladım
bugün yedirecem
bu sabahta 1 tane cicibeyi suyla ezip verdim löp löp yedi yuttuğu gibi bağırmaya başladı :)vereyim die
öyle hoşuma gitti ki
tamam cnm saolcanım ıhlamurun içine de cicibebeyi ekleyip verebilirsin.
dr.bana ıhlamurla vermemi söylemişti.
Selam Kizlar,
Bende bu siteye daha yeni üye oldum,hepinizle en kisa zamanda tanismak isterim,benimde 4 aylik+1 haftalik bir kiz cocugum var ve internette dolasirken bu siteyi tesadüfen buldum,cok yararli bilgiler var,eminim fikir alisverislerinde birbirimize yardimci olmaya devam ederizi..kaydirigubbakcemile5
kızlar bide bişey sorucam
ben bazen mamann içine 3 tane falan cicibebe atp kereme kaşıkla yediriyorum
sulu oluyor yinedde tabi kerem çok seviyor ama sizce vermelimiyim
ne diosunuz
fşkşrlerinizi merak ediyorum
Bana da ögretirmisin ltf insan nasil resim yüklüo,biraz acemiyim de:)
bende dün meyve öğününde bir şeftalinin suyuna hazırladığım 5 cicibebeyi rondodan geçirip karıştırdım daha olsa daha yicekti:))...yoğurduda akşam mayaladım bu akşam kayınvalidem yedirecek....güzel tuttu maşallah.....
dün gece yatarken bende kereme 1 çay bardağı yoğurt mayaladım
bugün yedirecem
bu sabahta 1 tane cicibeyi suyla ezip verdim löp löp yedi yuttuğu gibi bağırmaya başladı :)vereyim die
öyle hoşuma gitti ki
canım ben üstünde yazandan biraz daha az yapıyorum....üstünde 140 ml suya 5 çorba kaşığı diyor ben genelde 100 ml suya kafama göre yoğunluğunu hazırlıyorum....
günaydın kızlar.
kaşık mamasına başlıcam dr.tavsiyesiyle ama 3.5 aylık oğluma ne kadar vermeliyim bilmiyorum.
sizler ne kadar veriyorsunuz?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
valla onu verme bunu verme yapamam ilerde onu yemem bunu yemem oluyo çocuklar o zaman ben herşeyi yiyorum Allaha şükür oğlumu da öyle yetiştiricem hiçbişey olmaz ben sebze çorbası da yedirdim bebek bisküvili şeftali püresi de yedi muhallebi de yedi hatta yoğurt da yedirdim sütten yaptığım. bişey oldu mu hayır ishal oldumu hayır kabız oldu mu hayır. alerji yapmayan herşeyi yavaş yavaş vericem oğluma alışsın bugün mesela enginar havuç patates az da pirinç koydum çorba yaptım blendrdan geçirdim çocuk tadını sevmedi ama yedi. bişey oldu mu? hayır.
canım ilk önce sıvı şekilde biberonla ver eğer tadını severse yavaş yavaş katılandır ölçüsü paketin üzerinde yazar ama bebeğe göre değişiyor afiyet olsun kerem bebişe::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?