Hanımlar Banada Yardım Eder Misiniz ?

Mihrisaah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.795
2.362
333
Önceki konularımı belki okumuşsunuzdur nişanlımın ailesi ile benim ailem arasında hiçbir sorun yokken annesi bir anda sorunlar çıkardı düğünü ertelemeye sebeb oldu. (hersey hazırdı 3 hafta sonra düğün olacaktı üstelik) Sonrasında ben izne ailemin yanındayken nişanlımla telefonda bir anda tartışıp nişan attı olay büyüdü ailesiyle konustu ailem inşallah düzelirler demişler o günden sonra herkes ölüm sessizliğine gömüldü.

Şimdi benim sorunum ben onunla aynı ilde kalmamak için tayin istedim çok şükür oldu eski nişanlım öğrendi bunu bende ailesinin ufak tefek eşyaları kaldı onları göndermek için ailesinin adresini istedim oda verdi adresi sonra bana ben seni herseyden çok sevdim bu durumda olmamızın sebebi sensin, ailem ile kendi aranda seçim yapmaya zorladın beni falan diye baya mesajlaştık sonrada zaten acı çekiyorum böylesi hayırlı olur dedi konuyu kapattı. Beni engelle dedim yapamam dedi en son. Şimdi ben taşınıyorum burada bütün ilişkimi kestim. Son kez ona mesaj atmak istiyorum vedalaşmak istiyorum onunla aslında hala onu çok seviyorum yapsam mı yapmasam mı bilemedim aklım çok karıştı hanımlar yardım edin lütfen.

Zaten adam olsaydı düğüne 3 ay kala annesinin lafiyla düğünü ertelemezdi.
O tiyniyette ki bir adamla vedalaşsan ne olacak o pişman olsa ne olacak ?
Ha o güne geri döndürebilirse seni ne ala ama artık geçti

Ayrılma nedeniniz asıl sebebi nedir ?
Niye böyle bir tercih yapmak zorunda kaldı eski nişanlınız,
Madem bu kadar birbirinizi sevdiniz keşke ucundan tutabilecek biri olsaydı bu işin

Ayrılma nedeniniz asıl sebebi nedir ?
Niye böyle bir tercih yapmak zorunda kaldı eski nişanlınız,
Madem bu kadar birbirinizi sevdiniz keşke ucundan tutabilecek biri olsaydı bu işin

Aslında sebeb yok annesi bizim yaşayacagımız ev için oglunun yanına geldi bir anda annesinin agzıyla konusmaya başladı eski nişanlım işte önce annesinin yanında telefonla konusamama basladı baska odaya gidince annesi ne saklıyorsun diyormus sonrasında sacma sapan bızım adetlerımız boyleymıs demeye basladı bizim tartısmalarımız basladı ama sonra düğün ertlenenince annesin isteği oldu sakinleştik düzeltmiştik herşeyi bir anda tartışmayla bitirdi bu işi.

Haklısınız ama ben onu çok seviyorum bide mesajlarında böyle söyleyince ben kendimi suçlamaya başladım bir daha hiçbir yerde karşılasma ihtimalimiz bile kalmıyor o yüzden veda etmek istiyorum.

Zaten adam olsaydı düğüne 3 ay kala annesinin lafiyla düğünü ertelemezdi.
O tiyniyette ki bir adamla vedalaşsan ne olacak o pişman olsa ne olacak ?
Ha o güne geri döndürebilirse seni ne ala ama artık geçti
3 ay değil 3 hafta kala düğün ertelendi zaten ailesiin isteği buymus bastan beri erteleme en sonunda benim ailem de ertelensin onlar da hazırlık yapsınlar dediler bana soran kimse olmadı.

Bitmesi sizin için hayırlı olmuş,
Düşünsenize ömrü billah bu adamla annesinin ağzıyla konuşan bir evlat görecektiniz,
Nekadar mutlu olabilirdiniz ki ?
Verilmiş sadakanız varmış,
Bu kişiye ne mesaj atın ,nede kendinizi yiyip bitirin,
Alın eşyalarınızı gidin,hayatınızı sil baştan yapın,
Arkadaşa mesaj bile fazla,

Seven adam sevdiğinin arkasında durur,düğüne 3 hafta kala yarıyolda bırakmaz,

Kendini suçlama ailesi yüzünden nisan atan evlenince ailesi için boşar bile hiç msj atma konuşma unutursun elbet ama karşılaşınca barışırsın sonra pismanlik konusu acarsin

Haklısınız ama ben onu çok seviyorum bide mesajlarında böyle söyleyince ben kendimi suçlamaya başladım bir daha hiçbir yerde karşılasma ihtimalimiz bile kalmıyor o yüzden veda etmek istiyorum.
Amacın veda değil yeniden denemek aslında
Mesajın devamı gelsin istiyorsun
Sen bilirsin ama istediğini başarmış hem suçlu hem güçlü, seni suçlamış sen bile inanmışsın
Burda kaç kişi onu suçluyorsa, durum açık. Sen tarafsız bakamıyorsun, kendine edersin
Mesaj dediğin kolay iş ama evlilik öyle değil işte

adam senı sevseydı şu anla evlenmiş olurdunuz...boyle bır adama veda etme..numarasını sıl heryerden engelle hayatından tamamen cıkar...bır daha asla senı göremesın sesını duyamasın...annesının koynunda uyumaya devam etsın

Çok haklısınız aslında kendime bunu kabul etiriyorum sonra bir mesaj attı herşey sil bastann başladı ilk güne geri döndüm sanki onun yüzünden sevdiğim yerden çok sevdiğim işimden ayrılıyorum canım çok daha acıyor.

Kendini suçlama ailesi yüzünden nisan atan evlenince ailesi için boşar bile hiç msj atma konuşma unutursun elbet ama karşılaşınca barışırsın sonra pismanlik konusu acarsin
Haklısınız bunun o kadar farkındayım ki ama salak gibi kendıme engel olamıyorum son kez iletiişime gecmek istiyorm nedense

Ben yapamıyorum watsapta onu çevriiçi görmek bile mutlu ediyor doğuda çalışıyruz ve kendisinin işi çok zor o yüzden onu çevriiçii görünce çok şükür bugunde sıkıntısı yok olay yok diyorum.

Kendime itiraf etmek istemiyorum ama sanırım haklısınız bir şekilde düzelsin istiyorum heralde ya da beni suçlamasın istiyorum

Şu sendeki değerinin 10 da birini hak etseydi keşke..

Birakin Allah cc askina g.t leri kalkiyor seven adam doner gelir duramaz bugun ailesinin tercih eden yarin bir olay oldugunda yine tercih hakkini onlarsannyana kullanacak.dugune 3 hafta kala.insan ayrilirmi? Yazik degilmi size hayallerinize nasipse zaten kacamazsiniz onun icin yazmayin birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…