Hanımlar Banada Yardım Eder Misiniz ?

Adam olan düğüne 3 hafta varken nişan bozmaz durduk yere.
Iletisime gecmeye değmez ama içimden bir ses o mesajı atacaksınız diyor.
 
Birini mi buldu off çok daha kötü ben şehir değiştirmemde ki amacım aslında boyle bırsey olursa görmeyeyim diye hakkımızda hayırlısı
 
Adam olan düğüne 3 hafta varken nişan bozmaz durduk yere.
Iletisime gecmeye değmez ama içimden bir ses o mesajı atacaksınız diyor.

Bende atmak istiyorum hala ama karsımda ki yine beni suclayacak diye atmıyorum aslında istiyorum annesiyle de kendisiyle de konusayım ne yaptım da beni istemediniz niye diyeyim ama işte o gec gidiyorum ben.
 
Canim siz adet görenek diye tüm damat tarafina bohca yapilmasi istenen üyeydiniz degil mi? Sülalenin tüm erkeklerine hem bohca takim elbise, kadinlarina da yine bohca ve abiye istenmisti hani. Eski konulariniza tekrar bakmadim ama eger o üyeyseniz aramayin mesaj da atmayin.
 
Beni seçim yapmak zorunda bıraktın demiş. Yani ailesini seçmiş canım benim. Hem de düğüne 3 hafta kala. Bu adam evlenseniz hiç senin yanında olamayacakmış. Ailesi istiyor diye düğün ertelemiş, ailesi istiyor diye ayrılmış. Yani seni herşeyden çok sevse şuan seninle evliydi bunu düşün. Demekki herşeyden çok sevdiği sen değilmişsin. Evet üzücü bir durum ama gerçek. Ben de 1 ay kadar önce benzer sebeple nişanı atma noktasına gelmiştim. Bana şu cümle kurulmuş olsaydı çoktan biterdi bu iş. Kendi değerinin farkına var. Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez hafifler gider. Ama evlenseydin belki de hergün pişmanlık olacaktı bu konulardan dolayı. Mesaj atıp atmamak sana kalmış tabi ama bence artık önüne bakabilmelisin.
 
Bence yaz gitsin. Hayatta her şeyi doğru yapamayız.
Bazı anlarda (özellikle bu konular da ) keşkelerin olmamalı.
Aklında acabaların olmadan o şehirden tamamen kopmalısın.
Sen yazmayınca içten içe kahroldukça; aferin doğruyu yaptın al sana madalya demicek kimse.
Ayrıca rabbim yazmadıysa sen parçalansan da olmıcaksa zaten olmıcak.
Ne demişler çaba kuldan tevekkül Allahtan.
amaa bir şey söylicem çok fazla da gururunu ayaklar altına alır cinsten yazma. bu son mesajın;nişanlının gözlerini yuvasından çıkarmalı , bazı şeylerin farkına vardırmalı ve öyle senin üzerine yıkmakla olmıcanı anlamalı .
Her şey gönlünce olsun.
 
Evet oyum ben işte sorunlarımız zaten annesi gelmesiyle sora bohca olayını cıkardı en son oglunu ayırdı zaten. Gecen gun mesajlastık beni sucladı aklımı cok karıstırdı ben bile acaba benım yuzumden mı demeye basladım.
 

Çok teşekkür ederim zaten gidecem yarın artık bir daha karsılasmamız bile imkanssız olacak o yüzden herkesle helallesti onunlada vedalasmak istiyorum aksam atmayı düşünüyorum acıkcası .Bu arada Rabbim herseyın hayırlısını versin insallah hakkımda ne hayırlı ise onu nasıp eder bana içimdeki bu sancıyıda alır unutmamı saglar.
 


Çok üzgünüm ama unutmak pek mümkün olmıcak.
En kötüsü de ne olucak biliyor musun? Zamanla ondan hem çok sevip hem de nefret etmeye başlıcaksın.
Hatta şu an terk etmek zorunda kaldığın noktaya arkadaşlarımı özledim bahanesiyle ziyaretler de bile bulunmak isticeksin.
Bunlar çok ileri süreçler.
senin yaşadıklarının benzerini yaşadım. şimdi huzurluyum. Artık olması imkansız umut yok diyebiliyorum. çünkü hak etmediğini kendi çabalarımın sonucu sıfır olunca gördüm ve kabul ettim. sonuna kadar direndim.
o yüzden sen de konuş helalleş.
Aşk bu ya her önüne gelenle olmuyor öyle.
bulduğunda sonuna kadar yaşıcaksın. ya da sonuna kadar bitiriceksin.

Dualarım seninle şimdiden hayırlısı en güzeli olsun Allah hayırlı yola çevirsin inşallah
 
Birini mi buldu off çok daha kötü ben şehir değiştirmemde ki amacım aslında boyle bırsey olursa görmeyeyim diye hakkımızda hayırlısı
Birini mi buldu off çok daha kötü ben şehir değiştirmemde ki amacım aslında boyle bırsey olursa görmeyeyim diye hakkımızda hayırlısı

canim bukadar fena olmasada bende yasadim buna benzer birsey...
aslinda suanda gitmemen gerek o sehirden. yasayip görüp acini iyice cekip...o insanin sana ve sevgine layik olmadigini görüp öyle gitmen gerekdi...! Bu benim fikrim...

suanda hem terk edilen Hemde kacan sensin. ve ister istemez nerde olursan ol onu takip ediceksin ve kendi kafanda sorular üreteceksin.

orda kalip...iyice güclenmen senin piskolojin icin daha saglikli olurdu
 
Bende atmak istiyorum hala ama karsımda ki yine beni suclayacak diye atmıyorum aslında istiyorum annesiyle de kendisiyle de konusayım ne yaptım da beni istemediniz niye diyeyim ama işte o gec gidiyorum ben.

Unutmayın hiç
Susan kazanır
Onlar kim ki grçip karşılarına ben size ne yaptım diye soruyorsunuz?
Bu sorular onlatın içlerini dökmelerine sebep olurken sizi iyice şişirir.
Aklınızda acabalar var farkındayım
Ve hatta umut da vardır
Ancak ne yaparsanız yapın sonucu etkileyemezsiniz.
Kaderinizse o kişi bir şekilde yinw yollar kesişir
Değilse de kendinizi boşuna üzmüş olursunuz.
Bir karar verin ve uygulayın. Sanırım muallaktasınız. Bu hepsinden kötü.
Ve suçlamaları kabul etmeyin.
 
Eger simdi yapmazsan daha cok uzule bilirsin ama hayatinin sonuna kadar keskede diyebilirsin
 
Ben bu şekilde kaçmak istemiyordum eğer bu fırsatı kacırırsam bir daha buradan uzun bir süre gidemiyecektim bende çok düşündüm çevremdeki insanlar da her seferinde üstüme ço geldiler inanın kızım sana çok acıyorum dien bile oldu bana da bu durumda fazla secenek sunmadılar kacıp yeni bir hayata baslamak istedim ama çok canı yanıyor gitmenin bu kadar acı vereceğini düşünmezdim.
 
Bence ne arayın ne de mesaj atın vedalaşmak için.
Hala bir umudumuz var adım atması için ve acaba ben onu bu konuda nasıl harekete geçirebilirim düşüncesiyle veda etme fikriniz oluşmuş. Yani en azından ben öyle anladım. O uğraşsın bi şeyler yapsın isteğiniz var
Bu kabullenmişlik tavrı maalesef ki bencede hoş değil.
Şimdi kılını kıpırdatnayan yarın hiç bir şey yapmaz
3 hafta kalmışken sevdiğini arkasında bırakacak kadar kaderci ve kabullenmiş bir kişi den hayır gelmez.
Kafasına dank etsin diye bekliyorsunuz ama, atın kafanızdan onu. Gerçekten isteyen adam ailesine,
Siz kabul etsenize etmesenizde o benim için var sizden vazgeçmiyorum ama sevdiğimi de bırakmam diyip sizi ailesine bi şekilde kabul ettirmeliydi. Çabuk pes etmiş.
Fikrimce...
Size gelince uzaklaşmanız iyi olur,
bizzat yaşadım o şehirden ayrıldım, nişanlımdan ayrılınca .gözüm kapanmış ondan başka hiç bi şey göremediğimi anladım. Zaman... Geçti.
Acıdı mı canım, hemde çok. Ama geçti acıta acıta...
Şimdi o evli beraber beğendiğimiz koltuk takımında karısıyla oturuyor :)
 
Bir sey yapacakken hep dusunurum ya keske dersem diye ama yasananlarda umut yoksa koyver gitsin
 
Adam olan adam ana lafıyla 3 hafta kalmış düğünü ertelemez siz vedalaşmaktan söz ediyorsunuz.Gerçekten biz insanların verilecek değerin sınırını bilememe sorunu var.Ayrıca beni engelle nedirAdam anası yüzünden düğün erteliyo tartışma çıkarıyo sonra nişan atılıyo sen ona beni engelle demicektin sen onu engellicektin.Bu arada Allah kurtarmış böyle eksiik adamlardan ömür boyu bişey olmaz.
 
bazen Allahın sevdiği kuluymuşum beni korumuş demeniz kendiniz için en hayırlı olandır. arkanıza bakmayın evlilik iki kişi arasında olan bir olay değildir,aileler çok önemli mesela..gerek yok arabeske.
 
eski konularına baktım hatırlamak için,saçma adetleri için sizi üzen bu adam ve annesi nişanı atılmasına sebepti,birde utanmadan sizi suçlu göstermeye çalışıyor,evlenseydiniz olacakları düşünemiyorum bile ,kurtulduğunuza sevinin böyle bir adamdan,mesaj atmayın aramayın merak etmeyin ne hali varsa görsün.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…