- 27 Temmuz 2015
- 200
- 113
- 103
Siz unuttunuz mu peki onu ? Ben 1,5 ay oldu hala rüyalarımda hala aglama krizlerindeyim
Birini mi buldu off çok daha kötü ben şehir değiştirmemde ki amacım aslında boyle bırsey olursa görmeyeyim diye hakkımızda hayırlısıhayır tabiki unutur muyumm ama hiç umudum kalmadı artık..son konumu oku istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/atlatamiyorum-kafayi-yicem.872680/
ama konu onu unutamamaktan çok, nasıl bu kadar kısa sürede birini bulur, ona aşık mı yoksa bana karşı olan hisleri mi yalandı.. gibi soruları sormaktayım bu aralar..
Adam olan düğüne 3 hafta varken nişan bozmaz durduk yere.
Iletisime gecmeye değmez ama içimden bir ses o mesajı atacaksınız diyor.
Evet oyum ben işte sorunlarımız zaten annesi gelmesiyle sora bohca olayını cıkardı en son oglunu ayırdı zaten. Gecen gun mesajlastık beni sucladı aklımı cok karıstırdı ben bile acaba benım yuzumden mı demeye basladım.Canim siz adet görenek diye tüm damat tarafina bohca yapilmasi istenen üyeydiniz degil mi? Sülalenin tüm erkeklerine hem bohca takim elbise, kadinlarina da yine bohca ve abiye istenmisti hani. Eski konulariniza tekrar bakmadim ama eger o üyeyseniz aramayin mesaj da atmayin.
Bence yaz gitsin. Hayatta her şeyi doğru yapamayız.
Bazı anlarda (özellikle bu konular da ) keşkelerin olmamalı.
Aklında acabaların olmadan o şehirden tamamen kopmalısın.
Sen yazmayınca içten içe kahroldukça; aferin doğruyu yaptın al sana madalya demicek kimse.e
Ayrıca rabbim yazmadıysa sen parçalansan da olmıcaksa zaten olmıcak.
Ne demişler çaba kuldan tevekkül Allahtan.
amaa bir şey söylicem çok fazla da gururunu ayaklar altına alır cinsten yazma. bu son mesajın;nişanlının gözlerini yuvasından çıkarmalı , bazı şeylerin farkına vardırmalı ve öyle senin üzerine yıkmakla olmıcanı anlamalı .
Her şey gönlünce olsun.
Çok teşekkür ederim zaten gidecem yarın artık bir daha karsılasmamız bile imkanssız olacak o yüzden herkesle helallesti onunlada vedalasmak istiyorum aksam atmayı düşünüyorum acıkcası .Bu arada Rabbim herseyın hayırlısını versin insallah hakkımda ne hayırlı ise onu nasıp eder bana içimdeki bu sancıyıda alır unutmamı saglar.
Birini mi buldu off çok daha kötü ben şehir değiştirmemde ki amacım aslında boyle bırsey olursa görmeyeyim diye hakkımızda hayırlısı
Birini mi buldu off çok daha kötü ben şehir değiştirmemde ki amacım aslında boyle bırsey olursa görmeyeyim diye hakkımızda hayırlısı
Bende atmak istiyorum hala ama karsımda ki yine beni suclayacak diye atmıyorum aslında istiyorum annesiyle de kendisiyle de konusayım ne yaptım da beni istemediniz niye diyeyim ama işte o gec gidiyorum ben.
Ben bu şekilde kaçmak istemiyordum eğer bu fırsatı kacırırsam bir daha buradan uzun bir süre gidemiyecektim bende çok düşündüm çevremdeki insanlar da her seferinde üstüme ço geldiler inanın kızım sana çok acıyorum dien bile oldu bana da bu durumda fazla secenek sunmadılar kacıp yeni bir hayata baslamak istedim ama çok canı yanıyor gitmenin bu kadar acı vereceğini düşünmezdim.canim bukadar fena olmasada bende yasadim buna benzer birsey...
aslinda suanda gitmemen gerek o sehirden. yasayip görüp acini iyice cekip...o insanin sana ve sevgine layik olmadigini görüp öyle gitmen gerekdi...! Bu benim fikrim...
suanda hem terk edilen Hemde kacan sensin. ve ister istemez nerde olursan ol onu takip ediceksin ve kendi kafanda sorular üreteceksin.
orda kalip...iyice güclenmen senin piskolojin icin daha saglikli olurdu
Haklısınız sanırım gidiyorum nasıl olsa keşkeler bırakmamam gerekiyor ardımdan.Eger simdi yapmazsan daha cok uzule bilirsin ama hayatinin sonuna kadar keskede diyebilirsin
Bence ne arayın ne de mesaj atın vedalaşmak için.Önceki konularımı belki okumuşsunuzdur nişanlımın ailesi ile benim ailem arasında hiçbir sorun yokken annesi bir anda sorunlar çıkardı düğünü ertelemeye sebeb oldu. (hersey hazırdı 3 hafta sonra düğün olacaktı üstelik) Sonrasında ben izne ailemin yanındayken nişanlımla telefonda bir anda tartışıp nişan attı olay büyüdü ailesiyle konustu ailem inşallah düzelirler demişler o günden sonra herkes ölüm sessizliğine gömüldü.
Şimdi benim sorunum ben onunla aynı ilde kalmamak için tayin istedim çok şükür oldu eski nişanlım öğrendi bunu bende ailesinin ufak tefek eşyaları kaldı onları göndermek için ailesinin adresini istedim oda verdi adresi sonra bana ben seni herseyden çok sevdim bu durumda olmamızın sebebi sensin, ailem ile kendi aranda seçim yapmaya zorladın beni falan diye baya mesajlaştık sonrada zaten acı çekiyorum böylesi hayırlı olur dedi konuyu kapattı. Beni engelle dedim yapamam dedi en son. Şimdi ben taşınıyorum burada bütün ilişkimi kestim. Son kez ona mesaj atmak istiyorum vedalaşmak istiyorum onunla aslında hala onu çok seviyorum yapsam mı yapmasam mı bilemedim aklım çok karıştı hanımlar yardım edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?