Seni yarı yolda bırakıp, hayallerini yıkan birisinin totosunu niye kaldıracaksın ki?Haklısınız ama ben onu çok seviyorum bide mesajlarında böyle söyleyince ben kendimi suçlamaya başladım bir daha hiçbir yerde karşılasma ihtimalimiz bile kalmıyor o yüzden veda etmek istiyorum.
Keşke aslında ediyordu asla bırakmam seni ailem cahil diyordu nasıl bıraktı beni böyle anlamıyorum ben onun için herseyi yapardım ailesi ne yapmış olursa olsun asla saygızlık etmedim asla da etmezdim ama olmadı istemedi beni.Şu sendeki değerinin 10 da birini hak etseydi keşke..
sakın amaç bu zaten seni suçlu hissettirmek.sende yazacaksan aynını yaz.seni çok sevdim herşeyden çok sen benim ailem oldun ama ben senin ailen olamadım de bırak o suçlasın kendini.yeme kızım yaa yemi.gerçekten sevse varya gözü dönerdi adamın.Haklısınız ama ben onu çok seviyorum bide mesajlarında böyle söyleyince ben kendimi suçlamaya başladım bir daha hiçbir yerde karşılasma ihtimalimiz bile kalmıyor o yüzden veda etmek istiyorum.
Ben yapamıyorum watsapta onu çevriiçi görmek bile mutlu ediyor doğuda çalışıyruz ve kendisinin işi çok zor o yüzden onu çevriiçii görünce çok şükür bugunde sıkıntısı yok olay yok diyorum.
Seni yarı yolda bırakıp, hayallerini yıkan birisinin totosunu niye kaldıracaksın ki?
Adam gibi arkanda durmamış, hala sana vicdan yaptırıyor. Bir mesajla aklını karman çorman etmiş, gidip görsen eline ne geçecek.
Yok seni çok seviyormuş paşam. Bu ilişkide erkek olanın kendisi olduğunu hatırlasaydı o zaman.
Beni engelle falan nedir bu arada? Tutam sana yazarım mesajı mı verdiniz siz de inceden?
yok artık...canım sen ıyımısın adam düğününe 3 hafta kala bırakmıs senı...annesını tercıh etmıs...yanı ınanamıyorum..sen o ıyı dıye sevınıyorsun...bırsey soyleyeyım sana boyle yaparsan onu asla unutamazsın asla yoluna devam edemezsın hayatına bırını alamazsın ama o üçgun sonra evlenır haberın olsun
her sekılde ıletısımı kesmelısın
Bak onun dediği gibi değilmiş dimiKeşke aslında ediyordu asla bırakmam seni ailem cahil diyordu nasıl bıraktı beni böyle anlamıyorum ben onun için herseyi yapardım ailesi ne yapmış olursa olsun asla saygızlık etmedim asla da etmezdim ama olmadı istemedi beni.
Öyle mi yazsam O da benim gibi kendini suçlasın en azınan birşeyleri görsün.sakın amaç bu zaten seni suçlu hissettirmek.sende yazacaksan aynını yaz.seni çok sevdim herşeyden çok sen benim ailem oldun ama ben senin ailen olamadım de bırak o suçlasın kendini.yeme kızım yaa yemi.gerçekten sevse varya gözü dönerdi adamın.
bana kalsa yazma ama illaki bi rşey yazacaksan böle yazÖyle mi yazsam O da benim gibi kendini suçlasın en azınan birşeyleri görsün.
Bak onun dediği gibi değilmiş dimi
Suçlu sen değilsin
Sözünün ardında duramayan ailesinin ağzına bakan kendi
Aslında böylesi daha hayırlıdır da sen taze diye göremiyorsun gerçekleri
Eh bi kahramanlık yapsa evlense bile bu aile sana çok çektirirdi, istemiyorlar netice de. Eş adayın da dolduruşa müsait bir tip zaten gelsin olaylar sonra..
Bence sadaka ver , onu da engelle gitsin
Bazen kavuşamadığın için gözünde büyütürsün
Bi kavuşsan bu muymuş derdin, şimdi ulaşılmaz diye böyle geliyo sana
Sözünün arkasında duramadı beni bu kadar severken ortada bıraktıBak onun dediği gibi değilmiş dimi
Suçlu sen değilsin
Sözünün ardında duramayan ailesinin ağzına bakan kendi
Aslında böylesi daha hayırlıdır da sen taze diye göremiyorsun gerçekleri
Eh bi kahramanlık yapsa evlense bile bu aile sana çok çektirirdi, istemiyorlar netice de. Eş adayın da dolduruşa müsait bir tip zaten gelsin olaylar sonra..
Bence sadaka ver , onu da engelle gitsin
Bazen kavuşamadığın için gözünde büyütürsün
Bi kavuşsan bu muymuş derdin, şimdi ulaşılmaz diye böyle geliyo sana
Yapma arkadaşım, sil nosunu falan, hatta whatsup ı kaldır telinden.Yok zaten yüz yüze gelemeyiz O açıkca bunu söyledi ben seni görürsem seni bırakamam diye o yüzden sadece mesaj atmak vedaşlaşmak istedim . Evet beni engelle dedim ben onu engelleyemiyorum sürekli saatlerce watsapta cevrııcı mı dıye kontrol ediyorum onlıne oluncada o kadar mutlu oluyorum ki watsapa girdiğine göre işlerinde sıkıntı yok diye ben böyle salağım sanırım.
3 ay değil 3 hafta kala düğün ertelendi zaten ailesiin isteği buymus bastan beri erteleme en sonunda benim ailem de ertelensin onlar da hazırlık yapsınlar dediler bana soran kimse olmadı.
adamın attığı mesajda pişmanlık içeren veya barışmak istediğine dair birşey göremedim. en azından böyle birşey dese git görüş derdim (seninle aynı şeyleri yaşayan biri olarak yorum yapıyorum) Gerçekten sevse bi atakta bulunurdu en azından pişmanım vs. diyeceğine hala seni suçluyor ki bunu yaparak kendi vicdanını rahatlatmak istiyor... yada ona yalvarmanı. O yüzden boşver canım son görüşmede olsa yine yine sadece sana acı verecek biliyorum
Rica ederim ne demekSözünün arkasında duramadı beni bu kadar severken ortada bıraktı
Ben onu o kadar çok sevdim ki hayatımın merkezi oldu resmen kendisi gitti öylece ortada kaldım yapayanlız.
İnsallah yeni gittiğim yerde Onu unutabilirim yeni bir hayata başlaabilirim. Desteğiniz çok teşekkür ederim.
Ay bunu inşallah hemen yapmazlar onu görürsem çok zor gelir banainsallah engelleyip numarasını silmeyi başarırım.Yapma arkadaşım, sil nosunu falan, hatta whatsup ı kaldır telinden.
Sen böyle takip ettikçe 3 gün sonra başkasıyla görüştüğüne de şahit olursun...ki sizi ayıran ailesi, atlatsın çabuk diye başka birinin arayışına çıkmıştır bile. Zaten erkekler bizim gibi değil, hemen adapte olur o.
Ne kadar gözünden ırak olursa, o kadar kolay yokluğuna alışırsın. Adam gibi sevdiğine sahip çıkmayan biri için, yıllarını heba etme.
Haklısınız bunun o kadar farkındayım ki ama salak gibi kendıme engel olamıyorum son kez iletiişime gecmek istiyorm nedense
Siz unuttunuz mu peki onu ? Ben 1,5 ay oldu hala rüyalarımda hala aglama krizlerindeyimAynı bendeki mal aynıı yaa cümleler bile aynı. İnanki o kadar da iyi biliyorlar ki kimin haklı kimin haksız olduğunu. Ama yaptıkları seçimlerden dolayı bunu dile getiremiyorlar. Ana kuzusu olmak böyle birşey işte, evlenecekleri kadını bile kendileri seçmeye cesaret edemiyorlar atacağın mesajında hiçbirinize faydası olmayacak en iyisi sessizce gitmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?