Hanımlar Banada Yardım Eder Misiniz ?

Haklısınız ama ben onu çok seviyorum bide mesajlarında böyle söyleyince ben kendimi suçlamaya başladım bir daha hiçbir yerde karşılasma ihtimalimiz bile kalmıyor o yüzden veda etmek istiyorum.
Seni yarı yolda bırakıp, hayallerini yıkan birisinin totosunu niye kaldıracaksın ki?
Adam gibi arkanda durmamış, hala sana vicdan yaptırıyor. Bir mesajla aklını karman çorman etmiş, gidip görsen eline ne geçecek.

Yok seni çok seviyormuş paşam. Bu ilişkide erkek olanın kendisi olduğunu hatırlasaydı o zaman.

Beni engelle falan nedir bu arada? Tutam sana yazarım mesajı mı verdiniz siz de inceden?

Şu sendeki değerinin 10 da birini hak etseydi keşke..
Keşke aslında ediyordu asla bırakmam seni ailem cahil diyordu nasıl bıraktı beni böyle anlamıyorum ben onun için herseyi yapardım ailesi ne yapmış olursa olsun asla saygızlık etmedim asla da etmezdim ama olmadı istemedi beni.

Haklısınız ama ben onu çok seviyorum bide mesajlarında böyle söyleyince ben kendimi suçlamaya başladım bir daha hiçbir yerde karşılasma ihtimalimiz bile kalmıyor o yüzden veda etmek istiyorum.
sakın amaç bu zaten seni suçlu hissettirmek.sende yazacaksan aynını yaz.seni çok sevdim herşeyden çok sen benim ailem oldun ama ben senin ailen olamadım de bırak o suçlasın kendini.yeme kızım yaa yemi.gerçekten sevse varya gözü dönerdi adamın.

yok artık...canım sen ıyımısın adam düğününe 3 hafta kala bırakmıs senı...annesını tercıh etmıs...yanı ınanamıyorum..sen o ıyı dıye sevınıyorsun...bırsey soyleyeyım sana boyle yaparsan onu asla unutamazsın asla yoluna devam edemezsın hayatına bırını alamazsın ama o üçgun sonra evlenır haberın olsun
her sekılde ıletısımı kesmelısın

Yok zaten yüz yüze gelemeyiz O açıkca bunu söyledi ben seni görürsem seni bırakamam diye o yüzden sadece mesaj atmak vedaşlaşmak istedim . Evet beni engelle dedim ben onu engelleyemiyorum sürekli saatlerce watsapta cevrııcı mı dıye kontrol ediyorum onlıne oluncada o kadar mutlu oluyorum ki watsapa girdiğine göre işlerinde sıkıntı yok diye ben böyle salağım sanırım.

Haklısıız zaten ailesi bulur ona birini kendilerinnin istediği gibi birisini belki bu şehirden gidersem unuturum dedim inşallah öyle olur burada yaşanmışlıklar çok fazla.

Bak onun dediği gibi değilmiş dimi
Suçlu sen değilsin
Sözünün ardında duramayan ailesinin ağzına bakan kendi
Aslında böylesi daha hayırlıdır da sen taze diye göremiyorsun gerçekleri
Eh bi kahramanlık yapsa evlense bile bu aile sana çok çektirirdi, istemiyorlar netice de. Eş adayın da dolduruşa müsait bir tip zaten gelsin olaylar sonra..

Bence sadaka ver , onu da engelle gitsin
Bazen kavuşamadığın için gözünde büyütürsün
Bi kavuşsan bu muymuş derdin, şimdi ulaşılmaz diye böyle geliyo sana

Öyle mi yazsam O da benim gibi kendini suçlasın en azınan birşeyleri görsün.

adamın attığı mesajda pişmanlık içeren veya barışmak istediğine dair birşey göremedim. en azından böyle birşey dese git görüş derdim (seninle aynı şeyleri yaşayan biri olarak yorum yapıyorum) Gerçekten sevse bi atakta bulunurdu en azından pişmanım vs. diyeceğine hala seni suçluyor ki bunu yaparak kendi vicdanını rahatlatmak istiyor... yada ona yalvarmanı. O yüzden boşver canım son görüşmede olsa yine yine sadece sana acı verecek biliyorum

Sözünün arkasında duramadı beni bu kadar severken ortada bıraktı
Ben onu o kadar çok sevdim ki hayatımın merkezi oldu resmen kendisi gitti öylece ortada kaldım yapayanlız.
İnsallah yeni gittiğim yerde Onu unutabilirim yeni bir hayata başlaabilirim. Desteğiniz çok teşekkür ederim.

Yapma arkadaşım, sil nosunu falan, hatta whatsup ı kaldır telinden.
Sen böyle takip ettikçe 3 gün sonra başkasıyla görüştüğüne de şahit olursun...ki sizi ayıran ailesi, atlatsın çabuk diye başka birinin arayışına çıkmıştır bile. Zaten erkekler bizim gibi değil, hemen adapte olur o.
Ne kadar gözünden ırak olursa, o kadar kolay yokluğuna alışırsın. Adam gibi sevdiğine sahip çıkmayan biri için, yıllarını heba etme.

Kalmasın boşver.
Sen ona mesaj atma ki adam yaptıklarının ceremesini bir omur ceksin. Ben bu kıza niye böyle yaptım desin, pişman olsun. Belki bir şey getirmez sana ama sen üzüldüm o da uzulsun
3 ay değil 3 hafta kala düğün ertelendi zaten ailesiin isteği buymus bastan beri erteleme en sonunda benim ailem de ertelensin onlar da hazırlık yapsınlar dediler bana soran kimse olmadı.

Yok pişman değil zaten beni suçluyor sen yaptın diyor ailemle kendi aranda seçim yapmaya zorladın dedi. Beni çok sevmiş herşeyden çok ben onun için çok değerliymişim ama böyle olması gerekiyormus dedi pişmanım dese ben koşarak giderdim heralde

Rica ederim ne demek
Zaten ne zaman birini hayatının merkezine oturtursan o zaman tepe taklak olursun
Hayatının merkezi her zaman sen ol, diğerleri seni mutlu ettiği sürece hayatına eşlik etsin yeter

Ay bunu inşallah hemen yapmazlar onu görürsem çok zor gelir banainsallah engelleyip numarasını silmeyi başarırım.

Aynı bendeki mal aynıı yaa cümleler bile aynı. İnanki o kadar da iyi biliyorlar ki kimin haklı kimin haksız olduğunu. Ama yaptıkları seçimlerden dolayı bunu dile getiremiyorlar. Ana kuzusu olmak böyle birşey işte, evlenecekleri kadını bile kendileri seçmeye cesaret edemiyorlar atacağın mesajında hiçbirinize faydası olmayacak en iyisi sessizce gitmek...

Haklısınız bunun o kadar farkındayım ki ama salak gibi kendıme engel olamıyorum son kez iletiişime gecmek istiyorm nedense

Öyle deme öyle dersen engel olamazsın yaparım de.
Geleceğini pasif, eşinden dayak yemeye kadar ilerleyen geçimsiz bi aile içinde olduğunu düşün bak bakalim arkana bakmadan nasıl kaçıyorsun...

son kez iletişime mi geçmek istiyorsunuz.

o zaman şöyle yapın;
sosyal medya hesabınızdan yağdırın bedduaları isim vermeden.

bundan sonra takribi bir saat içinde kendisi sizi bulacaktır, merak etmeyin.

Siz unuttunuz mu peki onu ? Ben 1,5 ay oldu hala rüyalarımda hala aglama krizlerindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…