- 16 Haziran 2011
- 16.540
- 73.282
- 798
Ben hayatımda hiç giriş katta oturmadım bilemiyorum ama kedi giren yerden hırsız da girmez mi? Birden yatağın altında kedi görsem aklıma gelecek şeylerden biri bu kedi girdiyse yarın öbür gün sessizce insan da girebilir olur.
Bir de siz de haklısınız ama ne kadıncağız ne kedicik diye düşünmeyelim. Kedi girdi diye dünyanın sonu değil, kadın iki pist dedi diye de dünyanın sonu değil. Ama işte herkes kendi hassasiyetine göre durumu ele alıp dünyanın sonu gibi davranıyor. Ama çok güzel tavsiyeler de var. Korkuyorsanız sineklik taktırın ama korkmuyorsanız da bir kap yemek su verin sevaba girersiniz gibi.
Hayvanları insanlardan kesinlikle daha çok seviyorum.Çıkarsız saf sevgi ile dolu varlıklar onlar.Bizim onlara verdiğimiz zararı onlar bize hatta kendi içlerinde birbirlerine vermiyorlar.Keşke onlar kadar birlikte yaşamayı bilsek.İtirazı olan varsa buyursun.HAYVANLARI İNSANLARDAN DAHA ÇOK SEVİYORUM.
merhaba. biz giriş kattayız. bugün öğleden sonra saat 2 gibi filan eve bi kedi girmiş. yol ortasında halının zerinde yatıyor. kovaladık. şimdi annem dışarıya çıktı. oda şimdi kovaladı. ben ne yapıcam şu hayvanla. daha demin yani 1-2 dakika öncede annem camın üstünden kovaladı işte.
Ailece bir kediyi kovayalana kadar biriniz bir mama, su verseydiniz hayvanima...
Neden konu sahibine yukleniliyor diyenlere de, ben cekinirim korkarim, yazik bir sey yapmadim ama nasil uzaklastirabilirim demiyor ki, pesi sira kovaladik, dadandi diyor...
Azicik vicdanli olmaktan zarar gelmez korkmayin...
Ben hayatımda hiç giriş katta oturmadım bilemiyorum ama kedi giren yerden hırsız da girmez mi? Birden yatağın altında kedi görsem aklıma gelecek şeylerden biri bu kedi girdiyse yarın öbür gün sessizce insan da girebilir olur.
Bir de siz de haklısınız ama ne kadıncağız ne kedicik diye düşünmeyelim. Kedi girdi diye dünyanın sonu değil, kadın iki pist dedi diye de dünyanın sonu değil. Ama işte herkes kendi hassasiyetine göre durumu ele alıp dünyanın sonu gibi davranıyor. Ama çok güzel tavsiyeler de var. Korkuyorsanız sineklik taktırın ama korkmuyorsanız da bir kap yemek su verin sevaba girersiniz gibi.
kediye süt verilmeyeceğini kk'da öğrenmiştim sanırım..
yanlış hatırlıyorsam bilenler düzeltir zaten.
bir insanı tanımaya çalışırken ilk önce hayvan ve çocuk sevgisine bakarım. hayvanlara ve çocuklara kötü davranıyorsa o kişiden soğurum. eşimle evlenmeden önce buna dikkat ettim. eşim çok sever hayvanları da çocukları da. çok şükür çok merhametli duygusaldır.
Belli ki ev ortamına alışkın bir kedi ve büyük ihtimalle aç. Çok zor değil, yapmanız gereken şey yiyeceği bir parça mama ve sevgi vermek...
Kediden korkuyorsanız, camlarınıza ve kapınıza sineklik tarzı bir kapı yaptırın, böylece giremezler. Eğer korkmuyor ve çekinmiyorsanız arada vereceğiniz yiyecek ve suyla onlara dünyaları bahşetmiş, sevaba girmiş olur ve bir canlının karnını doyurmanın verdiği hazzı yaşama şansını elde edersiniz. Ben artan yemekleri, balık artıklarını sürekli evin civarındaki kedilere veririm. Onlar da alıştılar, ne zaman kapıyı açsam koşturuverirler. Üstelik bir iki ufak azardan sonra eşikten içeri adım atamayacaklarını da anladılar.
Velhasıl kedi dadandı başlığınız bile beni çok güldürdü :))
Kediden korkuyorsanız, camlarınıza ve kapınıza sineklik tarzı bir kapı yaptırın, böylece giremezler. Eğer korkmuyor ve çekinmiyorsanız arada vereceğiniz yiyecek ve suyla onlara dünyaları bahşetmiş, sevaba girmiş olur ve bir canlının karnını doyurmanın verdiği hazzı yaşama şansını elde edersiniz. Ben artan yemekleri, balık artıklarını sürekli evin civarındaki kedilere veririm. Onlar da alıştılar, ne zaman kapıyı açsam koşturuverirler. Üstelik bir iki ufak azardan sonra eşikten içeri adım atamayacaklarını da anladılar.
Velhasıl kedi dadandı başlığınız bile beni çok güldürdü :))
Bu kedilerden korkupta kovmanız gazete haberlerinden herhalde en son yazılanları okuyanlar korkar tabi kedinin salyası tüberkoloz hastalığına sebep olmuş diye başka duyduklarımızda var ,mesela doğum yapacak bir kadının evinde bence asla kedi olmaması gerek küçükken kadının çocuğu beyin özürlü doğdu uzun araştırmalar sonrası kediden bulaşan mikrop neden olmuş sonradan kadın bize anlattı , tabi normal korkmak ,kim hasta olmak ister ki yani hayvan sevgisinide abartmamak gerek ,benimde süs köpeğim var ama asla evin içerisine almıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?