Harbi insan nasıl böyle yaşar?

Allah sağlık versin öncelikle annenize.Ama siz sürekli böyle düşünürseniz anneniz de kaygıyı hissedecektir onu da olumsuz etkiliyor.Yani ben de tedavim bitti kontrollerim sürüyor.Arkadaslarin dediği gibi kimin ne olacağını bilmiyoruz.Onemli olan anı yaşamak ve fazla stres yapmamak .En önemlisi bize iyi gelenlerle beraber olmak.. Şifa diliyorum tüm hastalara ..

Galiba gittiğim psikiyatri doktoruna yeniden gidicem karar verdim de bugün çünkü ağlıyorum ve anneme de yansıyor

Son zamanlarda çok daha fazla stres yapıyorum tam ilaçlarımı bırakıyorım yine öyle oluyor. Galiba doktoruma gidip durumu anlatmam lazım. Çünkü asla mutlu olup annemi kafamdan atıp sağlıklı karar alamıyorum asla. Sürekli ders çalışırken bile annem ölürse şöyle olur cenazesi şöyle olur diyorum ağlayasım geliyor o an. Kendimle baş başa kalmak istemiyorum

Kendinize eziyet ediyorsunuz . İlaçlarınızı bırakmayın .Ve inanın kanser tedavisi başarılı oluyor gayet .

Konu sahibi isminimi değiştirdin.. bi kizda vardı annesi kanser hastasıydı acaba sen misin o

İnşallah temiz çıkar. Çoook zor bi süreç. Allah yaşatmasın size de kimseye de. Ama bu noktada biraz kaderci olmalısınız. Üzülerek kendi hayat kalitenizi de düşürüyorsunuz annenize daha faydalı olmak için siz de iyi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…