• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hardline L-Carnitine

saskintosbaga

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
6
Son zamanlarda kilolarımla başım dertte spora başladım sadece diyet ve sporun yanında sporda daha fazla kalori harcamak için l carnitine kullanmaya karar verdim uzun denemeler ve araştırmalar sonucunda kullanmaya karar kıldım kısa bir sürede 5 kilo verdim spora gitmeden yarım saat önce alıyorum etkisini ve farkı spor yaparken zaten hissediyorsunuz

Son düzenleme:
Son zamanlarda kilolarımla başım dertte spora başladım sadece diyet ve sporun yanında sporda daha fazla kalori harcamak için l carnitine kullanmaya karar verdim uzun denemeler ve araştırmalar sonucunda hardline'nın ürününde karar kıldım kısa bir sürede 5 kilo verdim spora gitmeden yarım saat önce alıyorum etkisini ve farkı spor yaparken zaten hissediyorsunuz piyasadaki en iyi ürün diyebilirim
BENDE REKLAM yasak diyebilirim cnm Mune Mune @Margarikotin

KONUYU silersende banlanırsın canım yasak çünkü yönetime mesaj at istersen

Sanırım bilmeden paylaşıldı, ürün isimlerini zikretmekte sorun yok ama tavsiye edip yönlendirmek, satıldıkları sitelere vb yönlendirmek reklama girdiği için yasaktır.

Back
X