Valla son 3 ay kala bile hazr olmasi gerek bnce.Allah korusun erken do gum falan..ayrica yavas yavas alsverisi tamamlayp aldklarmzi da beyazlar-renkliler-ve yünlüler olarak ykyp ütülemememz gerek.ayrca daha yorgan yaptrcaz ya da alicaz falan..ha bi de uyku seti var.smdi baktm da baya pahali uyku setleri :[[
Kızlar bukadar çok takım almamıza gerek varmı yanımıza.. zaten kaç gün kalınacak ki hastanede??
3 takım almaya gerek varmı??
Hiçbir tecrübem yok bu konuda ama sanırım bebeğin kusma ihtimali, çişinin sızma ihtimali falan gerekli olarak birkaç takım.
Anne için de belki kanama sebebiyle sorun yaşanabilir. Yedek olması iyi olur sanırım.
çok fazla şey almaya gerek yok zaten 1 gün kalıyorsun doğum sırasında giymen için hastane sana gecelik veriyor en önemliside bol bol ped almak gerekiyor en lazım olan şey
Evt ya pedle metle ugraslack gbi degl ya hasta bezi ya da dpend mi ne var reklamlar da ckiyo ya
Kızlar bukadar çok takım almamıza gerek varmı yanımıza.. zaten kaç gün kalınacak ki hastanede??
3 takım almaya gerek varmı??
çok fazla şey almaya gerek yok zaten 1 gün kalıyorsun doğum sırasında giymen için hastane sana gecelik veriyor en önemliside bol bol ped almak gerekiyor en lazım olan şey
Hatta duymuşsunuzdur kızlari kilotlu hasta bezleri var,giyiyosun çamaşır gibi.Sonra atıyosun.
süper rahat,ben adet dönemlerimde kullandım inanılmaz rahat ettim.
hastaneler sıcak oluyo canım ama sen doğum yaptığın için titriyosun resmen birde kendini üşütürsen bebekte gaz oluyo o yüzden kendine dikkat etmelisin yataktan kalktığında giymek için mutlaka bi hırka koyun çantanıza ben yatmaktan sıkılmıştım sürekli gezmiştim hastanedekızlar bu konuyu okuyunca bi heyecan sardı beni sanki şimdi doğuracakmışım gibi off gelsin artık şu aralık bu arada kızlar kendiniz için çok kalın şeyler almanıza gerek yok hastaneler sıcak oluyo ben aralık ayında ameliyat olmuştum o soğukta camı açtırmıştım anneme okadar bunalmıştım odada
hastaneler sıcak oluyo canım ama sen doğum yaptığın için titriyosun resmen birde kendini üşütürsen bebekte gaz oluyo o yüzden kendine dikkat etmelisin yataktan kalktığında giymek için mutlaka bi hırka koyun çantanıza ben yatmaktan sıkılmıştım sürekli gezmiştim hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?