hastane çantanıza ne koyacaksınız?

evt kalın çorap ve patik ayrıca geniş bi terlkte şart :26:
bu arada ümraniye merkezde loğusa pijama takmları buldum.böyle önden açılıyor emzirme kolaylığı da var yani.
15-20 tl fiyatları.2 takm falan alıcam bnde.2sini de pijama düşünüyorum,elbise gecelkle üşürüm ben :18:
ayırca az biraz makyaj malzemesi,bakım ürünleri,diş fırçası falan da şart

gecen pazartesi hastaneye kontrole gittiğimde bi bayanda dogum yapmıs hastaneden cıkıodu onun üstünde bile hırka vardı ben kesin kalın corap hırka falan koymayı düşünüyorum.. ayrıca bu ay sonu cantamı artık hazırlamayı planlıorum.. hakikaten düşünmesi bile heyecan verici:))

bende sadece piyama düşünüyordum ama hastaneye sordum gecelik istiyor doğum öncesi için sancı arttığında uğraşamıyoruz sizde uğraşamıyorsunuz o yüzden boydan gecelik istiyoruz dedi ayrıca yandan cırtlı hasta bezi de istiyorlar diğeri zor oluyormuş

bende haftaya kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağım inşallah

canım bende ümranyde oturyorum aldığın yerin adı ne nerde bu yer yardımcı olursan seviniirm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…