aynen olacagı vardı oldu ah ah engel olamadım akılsız kafamtolincim hepimizn hataları var. hatta bazen dururm taa yıllar önce yaptıklarım gelir aklıma içime afakanlar basar.
olacağı varöış olmuş, ne yapalım. allah en az zararla kurtulmayı nasip etsin diyelim.
ben kendımı idam ettım amaKendine berat ver kır kalemi
onu soylememhatasız değiliz de naptın gı
işte o vicdan varya vicdan benı mahfediyorİnsan önce kendisini affetmeli, zira affetmezsen, bir adım ileriye bile gidemezsin. Hayat kısa kuşlar uçuyor blabla. İnsan en büyük hatayı hep kendisi yapmış zanneder.
Bunları sana söylüyorum ama söylüyorum sadece. Ben kendim yapamadığım için, cezamı çektiğim için söylüyorum. Kendimi affedemeyecek durumda olduğum için, realist ve şekil A olarak söylüyorum.
Unutma ki, vicdan en ağır cezadır. Affet kendini. Hatasız kul olmaz dararambararam.
telafısı yok malesef benım eşşeklıgımkendini idam et istersen yine faydası yok:) cok sacma bir psikoloji bu kendini suclamak bosuna yapabilcegin varsa hatanı telefi etmek icin yap ama yoksa olan olmussa bosver gitsin herkesin oluyor boyle anları
hayır oyle bı durum degıl bırıne haddinden fazla guvendım ve guvenılmeyecek bırı oldugunu anladım malesefErkek arkadaşınla fazla mı yakınlaştın. Sanki öyle gibi. Bu senin hayatın vicdan yapma. Hatalarından ders çıkar önüne bak. Fazlada kafaya takma. Olmasa iyiymiş ama olmuş. Kimse hatasız değil.
selam
ben bi hata yaptım hatamın ne oldugunu yazmıycam buraya ancak sonucu sadece bana zarar verecek cınsten bı hata yaptım aslında cokta buyuk bısey degıl ama kendıme cok kızıyorumgunlerdır hakım oldum savcı oldum kendımı yargıladım da yargıladım ben nasıl yaparım dıye bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?sizler hatasızmısınız?
işte o vicdan varya vicdan benı mahfediyor
telafısı yok malesef benım eşşeklıgım
hayır oyle bı durum degıl bırıne haddinden fazla guvendım ve guvenılmeyecek bırı oldugunu anladım malesef
Yazdıklarım her koşulda geçerli.işte o vicdan varya vicdan benı mahfediyor
telafısı yok malesef benım eşşeklıgım
hayır oyle bı durum degıl bırıne haddinden fazla guvendım ve guvenılmeyecek bırı oldugunu anladım malesef
senin psikolojin zaten yerinde degil sen ne yaptıysan haketmissindir .....selam
ben bi hata yaptım hatamın ne oldugunu yazmıycam buraya ancak sonucu sadece bana zarar verecek cınsten bı hata yaptım aslında cokta buyuk bısey degıl ama kendıme cok kızıyorumgunlerdır hakım oldum savcı oldum kendımı yargıladım da yargıladım ben nasıl yaparım dıye bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?sizler hatasızmısınız?
aslında gunah işledim bayada tovbe ettım ama içim rahat etmedı tovbeye devam edıcemSana orhan gencebay in "hatasiz kul olmaaaaaz "sarkisini armagan ediyorum sevgili tolin.
Herkes hata yapar buyuk ya da küçük. ..
Birini kirdiysan özür dile...
Bir günah islediysen tovbe et.
Üzülme olur böyle seyler...
ah ya ah ben nasıl düştüm diye cok kızıyorum kendıme
Hatasız Kulll Olmazzz....
Demiş bir Türk büyüğü.....
Olur mu canım Hangimiz hatasız olabiliriz kii??
Üzme kendini olması gerektiği için olmuştur...
evet bana buyuk ders oldu yapmıycam birdahabu ara bende boyle anlardan birindeyim kendimi yedim bitirdim ama sonra dedimki istedigin kadar dusun kendini yırt parcala yapabilcegin birsey varmı hayır ozaman bak onune aynı hatayı bir daha yapma
cok tesekkur ederımYazdıklarım her koşulda geçerli.
bende kurtulurum ınsallah bu can sıkıntısındanOlmuşla bitmişe çare yok boşver güne devam et ben öyle yapıyorum
bunu bi turlu kendıme anlatamadım ınsanım ben dıyorum ama kendıme anlatamıyorumbence bu kadar mükemmelliyetçi olma
herkes hata yapıyo, mutfak robotu değiliz ki insanız
bende kendımı boyle avutuyorum cok sukur kendımden baska kımseye zararım olmadı yuva yıkmadım tecavuz etmedım adam oldurmedım ama benım vicdanım biraz vicdansız benı tekmeleyıp duruyor ıcerdenBoşver.
Ben artık 30umdan sonra bu kadar kötü kalpli insanlar, vicdansızlar varken, hiç düşünmeden eşini, çocuğunu öldürenler varken hiçbir hataya hata demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?