cok ayıp yaptıgınız
yasınız ondan buyuk abla tavsıyesı verebılırsınız bu yuklenmek neden
napsın senın 2.ele dusmus kocanı pardon ? bulunmaz hınt kuması mı da burası sanal hanfendı farkında mısınız ne bu kın nefret bırının derdı varken daha da ustune gıtmek nedır yani
Benimde yapıp sonradan pişman olduğum keşke öyle değilde böyle yapsaydım dediğim yada keşke yapmasaydım dediğim şeyler oluyor Zaman Zaman.
Ama yapacak bi şey var mı?
Olan oldu, yanlış oldu ama yaptık sonuç itibariyle
Şöyle düşün, bu senin için bi tecrübe oldu, bi daha yapmazsın yaptığın şey her neyse.
İnsanlar hata yaptıkça doğruyu buluyor bence. Büyüyor, tecrübe sahibi oluyor.
Hatasııızz kul olmaaazz diyerekten sonlandırıyorum yorumumu
selam
ben bi hata yaptım hatamın ne oldugunu yazmıycam buraya ancak sonucu sadece bana zarar verecek cınsten bı hata yaptım aslında cokta buyuk bısey degıl ama kendıme cok kızıyorum gunlerdır hakım oldum savcı oldum kendımı yargıladım da yargıladım ben nasıl yaparım dıye bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?sizler hatasızmısınız?
selam
ben bi hata yaptım hatamın ne oldugunu yazmıycam buraya ancak sonucu sadece bana zarar verecek cınsten bı hata yaptım aslında cokta buyuk bısey degıl ama kendıme cok kızıyorum gunlerdır hakım oldum savcı oldum kendımı yargıladım da yargıladım ben nasıl yaparım dıye bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?sizler hatasızmısınız?
Benim vicdanimla oynayan bir kac hatam var. Aklima geliyor sonra gidiyor. Hayir gitmese nolcak... Mecbur gidecek yani... zamanla seninkilerde gider... bosveeerr...
Kim hatasiz ki? Herkesin var bir seytani takma kafana bu kadar...
Her ne yaptiysan oyle gerekmese yapmazdin eminim. Bir daha yapmayarak vicdanina yeniden hukmedebilirsin
Hem boyle seylerin hesabi icin diger tarafta diyorlar ben daha kasmiyorum bu tarafta.. ayni hataya iki hesap vermem sahsen
selam