hata

bu yorumu tuttum kesınlıkle acıp acıp tekrar okuycam cok tesekkur ederım

Pisman olmuşsun belli... pismanlik en buyuk tovbedir... rabbim dularini da tovbelerini de kabul etsin.

bende kendımı boyle avutuyorum cok sukur kendımden baska kımseye zararım olmadı yuva yıkmadım tecavuz etmedım adam oldurmedım ama benım vicdanım biraz vicdansız benı tekmeleyıp duruyor ıcerden
valla burda bile kocama askıntılık ettin dısarda kim bilir nasılsn hic kusura bakma ne oldugunu kendindne biliyosun ki vicdan ayagı cekiyosun cok beter ol vallla sein gibilere müstehak...

Her hata bir deneyim ve çıkarım getirir.
Pişman olman iyi bir şey tekrarından kaçınmak için.
Hepimiz yapıyoruz hata kendini çok suçlama bence.

Her hata bir deneyim ve çıkarım getirir.
Pişman olman iyi bir şey tekrarından kaçınmak için.
Hepimiz yapıyoruz hata kendini çok suçlama bence.
ben kendımı hıc sevmıyorum galıba her hatamda cok yuklenıyorum kendıme malesef

bende kendımı boyle avutuyorum cok sukur kendımden baska kımseye zararım olmadı yuva yıkmadım tecavuz etmedım adam oldurmedım ama benım vicdanım biraz vicdansız benı tekmeleyıp duruyor ıcerden

İnan o da geçer. Tam olarak nedir bilemiyorum tabi ki ama zamanla geçiyor, hatta sana ekstra güç katıyor bazı şeyler.

Hatasiz insa yok. Eminim hepimiz geri donusu olmayan hatalar yaptik. Ki yaptimda zaten... ama tevbe etmekten baska caremiz yok.

Aslinda bende bu siteden ayrilmayi dusunuyorum. Okadar kisinin yasamina yasadiklarina gunahlarina sevaplari a ortak oluyoruz. Obur dunyada hepsine bir bir sahitlik yapmak zorunda kalacagiz.

O yuzden gunah kimseye anlatilmazmis ki kimse sahit olmasin. Eger nekadar cok gizlenirse gunah tevbeside okadar kolay kabul olurmus.
Burda binlerce konu okuduk. Tek tarafli okuduk karsi tarafa saydirdik. Obur dunyada hep sahitlik edecegiz. Ve tek tarafli dinledik belki karsi taraf hakliydi onalrda tek tek haklarini isteyecekler.
Bazen kk dan gitsem diyede dusunmuyor degilim.

Beraat vermekle kalem.kirmak çok farklı ama
Bir de mevzuyu azicik ucundan citlataydin be tolin.
birine haddinden fazla guvendım kendımle alakalı koz verdım elıne

içimi rahatlattınız tesekkur ederım:)

birine haddinden fazla guvendım kendımle alakalı koz verdım elıne

içimi rahatlattınız tesekkur ederım:)
Hatasız kul olmaz sen basın dik duracaksin ki karsindaki eline köz verildiğini anlamayacak bile

Bilmiyorum ama 20li yaşlardasın diye tahmin ediyorum. Hatayı simdi yapmıcan ne Zaman yapıcan? Hataysa hata, yanlışsa yanlış Canım istedi yaptım de geç. Başkasının canını yapmadığın zarar vermediğin surece her hata mazur görülebilir. Kendine hoşgörüyle yaklaş. Yazıldı mı bilmiyorum ama bi şarkı vardı beniiiim güzell hatalarım vaaar:) benden sana gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…